Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
4 ώρες πριν, b-boy_steve είπε

Δευτερος ναι... Καταιδρωμενος οχι... Με μολις 1 βαθμο λιγοτερο, τεραστια διαφορα τιμης και 5 μηνες παλιοτερο το p30 pro απο το note... Ας περιμενουμε και το mate να δουμε τι θα κανει... 

Με συγχωρις δεν επρεπε να ελεγα το καταιδρωμενος.

• Thanks 1
Δημοσ.

Αυτη την εταιρια πρεπει να την εχουν ελληνες, πρεπει να τα παιρνουν απο παντου! Κανουν το προφανες, οποιο νεο τηλ βγαινει εχει την καλυτερη καμερα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Ηρεμηστε λιγο με τα samsung γιατι αν δεν υπηρχε η huawei να φτιαξει ανθρωπινες καμερες που βγαζουν καμια αξιοπρεπει φωτογραφια το βραδυ θα ειχαμε μεινει στις καμερες του S7 ακομα... Το οτι εχει καποιο ονομα η samsung (η apple) δεν μου λεει κατι... Απο την στιγμη που η huawei η οποιαδηποτε huawei φτιαξει κατι ανωτερο σε καμερες η σε κατι αλλο εννοειται πως θα το αγορασω για να το δοκιμασω αρχικα... Αν οντως ειναι το καλυτερο απο τα υπολοιπα θα πω οτι οντως ειναι το καλυτερο ασχετος εταιριας... Βεβαια αν καποιος δεν θελει το πανεμορφο zoom του p30 ναι ας αγορασει το note... Εγω προσωπικα θα περιμενω το mate 30 pro να αλλαξω το p20 pro, το οποιο πιστευω θα εχει κατα πολυ περισσοτερους ποντους καλυτερη καμερα απο το note 10 (και οχι μονο στους ποντους αλλα και στην καθημερινη χρηση θα φαινεται). 

• Sad 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, b-boy_steve είπε

Ηρεμηστε λιγο με τα samsung γιατι αν δεν υπηρχε η huawei να φτιαξει ανθρωπινες καμερες που βγαζουν καμια αξιοπρεπει φωτογραφια το βραδυ θα ειχαμε μεινει στις καμερες του S7 ακομα... Το οτι εχει καποιο ονομα η samsung (η apple) δεν μου λεει κατι... Απο την στιγμη που η huawei η οποιαδηποτε huawei φτιαξει κατι ανωτερο σε καμερες η σε κατι αλλο εννοειται πως θα το αγορασω για να το δοκιμασω αρχικα... Αν οντως ειναι το καλυτερο απο τα υπολοιπα θα πω οτι οντως ειναι το καλυτερο ασχετος εταιριας... Βεβαια αν καποιος δεν θελει το πανεμορφο zoom του p30 ναι ας αγορασει το note... Εγω προσωπικα θα περιμενω το mate 30 pro να αλλαξω το p20 pro, το οποιο πιστευω θα εχει κατα πολυ περισσοτερους ποντους καλυτερη καμερα απο το note 10 (και οχι μονο στους ποντους αλλα και στην καθημερινη χρηση θα φαινεται). 

Παντα καποιος πρεπει να κανει την αρχη. Η samsung εφερε τις amoled το spen τις μεγαλες οθονες. Η sharp εφερε τα bezeless κινητα με το notch. Η xiaomi εφερε τα bezeless κινητα χωρις το notch. Η one εφερε τα 90hz amoled η razer τα 120hz lcd οθονη. Η sony την αδιαβροχοποιηση η huawei τις κορυφαιες καμερες. Για αυτο λεμε να υπαρχει ανταγωνισμος ωστε η μια εταιρια να μαθαινει απο την αλλη με μονο κερδισμενο τον καταναλωτη.

• Like 6
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Παντα καποιος πρεπει να κανει την αρχη. Η samsung εφερε τις amoled το spen τις μεγαλες οθονες. Η sharp εφερε τα bezeless κινητα με το notch. Η xiaomi εφερε τα bezeless κινητα χωρις το notch. Η one εφερε τα 90hz amoled η razer τα 120hz lcd οθονη. Η sony την αδιαβροχοποιηση η huawei τις κορυφαιες καμερες. Για αυτο λεμε να υπαρχει ανταγωνισμος ωστε η μια εταιρια να μαθαινει απο την αλλη με μονο κερδισμενο τον καταναλωτη.

Πολυ σωστος!!! Απλα μερικοι νομιζουν πως η huawei ειναι κατωτερη απο τις υπολοιπες... Γ αυτο αναφερθηκα μονο στο ποιο σημαντικο που εχει προσφερει η huawei.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, b-boy_steve είπε

Πολυ σωστος!!! Απλα μερικοι νομιζουν πως η huawei ειναι κατωτερη απο τις υπολοιπες... Γ αυτο αναφερθηκα μονο στο ποιο σημαντικο που εχει προσφερει η huawei.

Οσοι το νομιζουν αυτο απλα κανουν τεραστιο λαθος. Ας πιασουν ενα huawei ακομα και απο τα πιο φθηνα και ας δουν πως παει. Προχθες επαιζα με ενα P smart με Kirin 710 και 3gb ram και το κινητο ειναι εξαιρετικο για την τιμη του χτυπωντας αμεσα τα xiaomi redmi note 7 που παιζουν σε παρομοια τιμη. Η huawei αν ξεκολλησει απο μερικες χαζομαρες οπως οτι βαζει δικιας της Nano sd και οχι τις Micro sd που εχουν ολοι θα περασει πρωτη τα επομενα χρονια. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, thelos257 είπε

Ο Πρωην βασιλιας Ρ30 Pro ερχεται δευτερος και καταιδρωμενος :)

ενα βαθμό διαφορα εχει.....................................

edit: τώρα που ειδα σε φώτο ακόμη είναι πρώτος σε video χάνει (αναμενόμενο)

4 ώρες πριν, leonproniknidis είπε

Το παράλογο είναι ότι η σταθεροποίηση είναι για κλάματα. Ίδια φάση με το Mi9 μου... τι στο καλό τα περιορίζει και δεν μπορούν να έχουν ηλεκτρονική σταθεροποίηση τα ρημάδια σε 60fps Ξέρει κανείς? 

Όποιο δείγμα είδα Online είναι μαύρα χάλια.. κρίμα. 

η ταχύτητά cpu/gpu δεν επαρκει να επεξεργάζεται τόση πληροφορία σε τοσο μικρο χρονο για αυτο και δεν εχεις eis σε τοσο ψιλα φραμες (ακομη)

και εσυ τι κάθεσαι και συγκρινεις το mi9 με ναυαρχιδες οεο?

Επεξ/σία από Black Demis
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 hours ago, thelos257 said:

Ο Πρωην βασιλιας Ρ30 Pro ερχεται δευτερος και καταιδρωμενος :)

Ναι για να καταλαβει κανεις διαφορες, θα πρεπει να κανει ζουμ 20 φορες στον υπολογιστη. Πολυς ο ιδρωτας..

Επεξ/σία από elpaso1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Οσοι το νομιζουν αυτο απλα κανουν τεραστιο λαθος. Ας πιασουν ενα huawei ακομα και απο τα πιο φθηνα και ας δουν πως παει. Προχθες επαιζα με ενα P smart με Kirin 710 και 3gb ram και το κινητο ειναι εξαιρετικο για την τιμη του χτυπωντας αμεσα τα xiaomi redmi note 7 που παιζουν σε παρομοια τιμη. Η huawei αν ξεκολλησει απο μερικες χαζομαρες οπως οτι βαζει δικιας της Nano sd και οχι τις Micro sd που εχουν ολοι θα περασει πρωτη τα επομενα χρονια. 

Δύο είχα στην κατοχή μου, p20 pro και το αντίστοιχο mate. Δεν πρόκειται απλά για κατώτερη εταιρία, μιλάμε για τσίρκο! Πρόσφατα έκανα το λάθος να πάρω και τα Bluetooth ακουστικά τους.. μήνα δεν έβγαλαν! Να μου κοπούν τα χέρια και ξανά αγοράσω κάτι από αυτή την εταιρία!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, JcD είπε

Δύο είχα στην κατοχή μου, p20 pro και το αντίστοιχο mate. Δεν πρόκειται απλά για κατώτερη εταιρία, μιλάμε για τσίρκο! Πρόσφατα έκανα το λάθος να πάρω και τα Bluetooth ακουστικά τους.. μήνα δεν έβγαλαν! Να μου κοπούν τα χέρια και ξανά αγοράσω κάτι από αυτή την εταιρία!

Τι να πω ισως να επεσες στην περιπτωση με 2 ελλατωματικα. Το 2011 ειχα παρει το ideos x5 pro 2 χρονια σταθηκε βραχος και εδω και 10 μηνες εχει η κοπελα μου το nova 3i με τον kirin 710 και μπολικες εφαρμογες μεσα και δεν εχει κανενα θεμα ουτε εξωτερικα με θηκη σιλικονης ουτε εσωτερικα παει αρκετα καλα για τις επιδοσεις του. Και το p20 pro και το mate 20 pro που ειχες το δευτερο ειδικα το δουλεψα αρκετες μερες μου αφησε εξαιρετικη εντυπωση και σε ταχυτητα και σε ποιοτητα οθονης ακουστικου κτλ. Για ακουστικα δεν γνωριζω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Lewnidas1995 είπε

7 ώρες πριν, VasiliSung είπε

εεε γνωρίζεις οτι αυτό ο Exynos του Note 10 δεν είναι αυτός του S10; Το συγκεκριμένο chipset είναι καλύτερο απο το SD855.

Στον ύπνο σου το δες αυτό? Σε όλα υποδεέστερο και έρχεται το 855+.Τα χετε χάσει οι φαν μποις

Επεξ/σία από Deadpool 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Deadpool 1 είπε

Στον ύπνο σου το δες αυτό? Σε όλα υποδεέστερο και έρχεται το 855+.Τα χετε χάσει οι φαν μποις

Σιγουρα θα ειναι ενα εξαιρετικο soc γτ κατασκευαζεται στα 7nm EUV οποτε θα δειξει και ενα καλυτερο performance per watt σε σχεση με 9820

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Deadpool 1 είπε

Μιας και το έχεις ψαξει, στείλε μου link που δείχνει ότι είναι καλύτερος ο SD 855 από τον exynos 9825. Με ενδιαφέρει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...