Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 21/8/2019 στις 10:19 ΠΜ, tsofras είπε

Και για εμένα μακράν καλύτερο σε σχέση με το orange black επειδή έχει και πλοκή έξω από τις φυλακές.

Είναι και μεγάλα τα επεισόδια (80 λεπτά νομίζω) , τελείωσα τον 2ο κύκλο και δεν βαρέθηκα καθόλου.

Εχοντας δει και τα δυο (και περιμενοντας την 4η season) μπορω να πω πως μου αρεσει περισσοτερο απο το Orange is the new black. 

Δεν ειναι 80λεπτα, 40κατι μεχρι 50κατι λεπτα ειναι το καθενα, 80λεπτο εαν δεν κανω λαθος ηταν το 1ο της 1ης σεζον.

Επεξ/σία από spinemm
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, spinemm είπε

Εχοντας δει και τα δυο (και περιμενοντας την 4η season) μπορω να πω πως μου αρεσει περισσοτερο απο το Orange is the new black. 

Δεν ειναι 80λεπτα, 40κατι μεχρι 50κατι λεπτα ειναι το καθενα, 80λεπτο εαν δεν κανω λαθος ηταν το 1ο της 1ης σεζον.

Έχεις δίκιο για την διάρκεια μαν, όταν το έγραψα δεν είχα φτάσει στα επεισόδια που μίκρυναν στον 3ο κύκλο όταν άλλαξε εταιρεία. 1ος και 2ος κύκλος είναι περίπου 75 λεπτά με τίτλους τέλους ( το τσεκαρα πάλι Netflix) το IMDb τα δείχνει 45λεπτα μάλλον από λάθος

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και η ΕΡΤ 45λεπτα τα δειχνει οπως ταχει το imdb

ειμαι στα πρωτα της 2ης μετα την

Spoiler

αποδραση 

εχει χαθει η μπαλα εχει ξεφουσκωσει

Επεξ/σία από Pitzimpitzidis
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μακρυα!!!Αξιζε μονο η πρωτη σεζον αντε και λιγο απο την δευτερη, μετα η σειρα παιρνει την κατω βολτα.Ουτε για καραντινα δεν ειναι!

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις τελείωσα πρώτη σαιζόν και το πρώτο επεισόδιο από τη δεύτερη.

Αρκετά καλό και με κάποιες δυνατές σκηνές. Πιστεύω ότι ειδικά τα δύο επεισόδια πριν το τελευταίο της πρώτης είναι πολύ καλά. Στο τελευταίο -που όσοι έχουν δει τη σειρά ξέρουν τι γίνεται- θεωρώ ότι υπήρξαν μερικές (παν)ευκολίες οι οποίες πάνε σειρά και στο πρώτο επεισόδιο της δεύτερης.

Αμείωτο το ενδιαφέρον παρόλα αυτά, συνεχίζω και βλέπουμε. Μέχρι στιγμής πολύ τίμιο.

edit: Δε παίζει μόνο η Ναιρόμπι από Casa φυσικά, παίζει και η μπατσίνα η bitchάρα η έγκυος.. :D 

Επεξ/σία από eMike
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η σειρα εχει εναν απο τους πιο καλοφτιαγμενους χαρακτηρες που εχουν παιχτει σε σειρα.Εννοειται οτι και η ηθοποιος απο οτι φενεται ειναι κορυφαια.Μιλαω για την Θουλεμα Θαιρ.Ειδικα στις τελευταιες σεζον που περνει την κατω βολτα το κραταει ολο μονο της.

Επεξ/σία από panosflow
Δημοσ.

Αρκετά ενδιαφέρουσα σειρά. Παρακολουθείται άνετα.

Έχει αρκετές ανατροπές (και κάποιες υπερβολές) και φυσικά συμφωνώ με το παραπάνω σχόλιο για τον χαρακτήρα Θουλεμα Θαιρ. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 5/5/2020 στις 3:09 ΜΜ, stamatisj1 είπε

Αρκετά ενδιαφέρουσα σειρά. Παρακολουθείται άνετα.

Έχει αρκετές ανατροπές (και κάποιες υπερβολές) και φυσικά συμφωνώ με το παραπάνω σχόλιο για τον χαρακτήρα Θουλεμα Θαιρ. 

Την τελείωσα κι εγώ προχθές και θα συμφωνήσω με τον φίλο. Από τα μέσα του δεύτερου κύκλο και μετά έχει αρκετές ευκολίες (μερικές κραυγαλέα μεγάλες) αλλά κρατάει ένα σχετικό ενδιαφέρον και βλέπεται, θεωρώ, αρκετά ευχάριστα..

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μια βοήθεια παιδιά.

Έχω κατεβάσει τον πρώτο  κυκλο αλλά υποτίτλους έχω βρει μέχρι και το 8 επεισοδιο

Ξέρει κάποιος που θα βρω τους υπόλοιπους?

• 1 χρόνο αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τα είδα όλα. 

Πρωτη δεύτερη σεζόν φοβερές, Τρίτη τέταρτη καλες. Η πέμπτη είναι σα να βλέπεις μια άλλη σειρά εντελώς ανώμαλη σκηνοθετικά με μπρος πίσω στο χρόνο κλπ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...