Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πώς και δεν υπάρχει θέμα για αυτή τη φοβερή σειρά...Ειναι ισπανική,αφορά γυναικείες φυλακές,παίζει και η Nairobi του casa de papel.Εχουνε βγει 4 σεζον,αλλά στο Netflix υπάρχουν μόνο οι δύο πρώτες.Πολυ βια και καλογυρισμενη σειρά,με ενδιαφέροντες χαρακτήρες.

• Like 1
Δημοσ.

Εχουμε το οριτζιναλ concept στο Netflix με 7 season που λεγεται Orange is the New Black :) Ωραια σειρα, ειδα κι εγω 4 επεισοδια αφοτου ειδα ενα στην ΕΡΤ (!!!). Αλλα οπως προείπα εχει το concept του Orange is the New Black, χωρις τοση πολιτικη κορεκτιλα οποτε δεν το συνεχισα.. 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, 26ska είπε

Πώς και δεν υπάρχει θέμα για αυτή τη φοβερή σειρά...Ειναι ισπανική,αφορά γυναικείες φυλακές,παίζει και η Nairobi του casa de papel.Εχουνε βγει 4 σεζον,αλλά στο Netflix υπάρχουν μόνο οι δύο πρώτες.Πολυ βια και καλογυρισμενη σειρά,με ενδιαφέροντες χαρακτήρες.

Nairobi? Iiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhhhhhh
Απορρίφθηκε.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, mourouzis2005 είπε

Εχουμε το οριτζιναλ concept στο Netflix με 7 season που λεγεται Orange is the New Black :) Ωραια σειρα, ειδα κι εγω 4 επεισοδια αφοτου ειδα ενα στην ΕΡΤ (!!!). Αλλα οπως προείπα εχει το concept του Orange is the New Black, χωρις τοση πολιτικη κορεκτιλα οποτε δεν το συνεχισα.. 

Το orange is the new black,δεν το έχω δει,αλλά όσοι έχουν δει και τα δύο,λένε ότι το vis a vis είναι πολύ πιο ωμό και βίαιο.3 επεισόδια έχω δει από τη σειρά και το πάει εξαιρετικά και οι βαθμολογίες ειναι πολύ καλές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δειχνει τιποτα;

υγ.αμαν, η φωκια του Casa παιζει; αστο. αποσυρω την ερωτηση.

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ.
Στις 13/8/2019 στις 4:34 ΜΜ, KilliK είπε

δειχνει τιποτα;

κατι δειχνει ;)

δεν εχω δει το Orange οποτε δεν μπορω να κανω συγκριση 

μεχρι στιγμης ειμαι στο 12o ειναι καλο αν και βλεπω οτι εχει φτασει στο 40 και το βλεπω χλωμο να εχει κρατησει το ενδιαφερον μεχρι τοτε

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, 4saken είπε

Δεν το βρισκω καπου, δεν εχω νετφλιξ.Καμια βοηθεια?

Βαλε netflix, ο πρωτος μηνας ετσι κ αλλιως ειναι δωρεαν

Δημοσ.

Έχω δει το orange is the new black και τώρα βλέπω το locked up (ο τίτλος στο netflix).

Το δεύτερο το θεωρώ ασύγκριτα καλύτερο. Έχει σκληρές σκηνές και σφιχτό σενάριο. Το orange έχει αρκετές κοιλιές και γενικά εμφανίζει μία αμερικάνικη νοοτροπία που προσωπικά δεν μου αρέσει.

Όποιος ζητάει δυνατή ευρωπαϊκή σκηνοθεσία μην το χάσει.

• Like 1
Δημοσ.

Και για εμένα μακράν καλύτερο σε σχέση με το orange black επειδή έχει και πλοκή έξω από τις φυλακές.

Είναι και μεγάλα τα επεισόδια (80 λεπτά νομίζω) , τελείωσα τον 2ο κύκλο και δεν βαρέθηκα καθόλου.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 13/8/2019 στις 4:34 ΜΜ, KilliK είπε

δειχνει τιποτα;

υγ.αμαν, η φωκια του Casa παιζει; αστο. αποσυρω την ερωτηση.

Μιλάμε για πολύ πράμα και ποιοτικό!

20 ώρες πριν, chios είπε

Απίστευτα καλή σειρά περιμένω την 4 σεζόν.

Οι 2 πρώτοι κύκλοι παίχτηκαν σε ένα ισπανικό κανάλι και μετά κόπηκε. Μου άρεσαν. Μετά από 2 χρόνια το παίρνει άλλο κανάλι και στο 2ο επεισόδιο του 3ου κύκλου η πρωταγωνίστρια

Spoiler

παίρνει τον πούλο (όπως και ο πρωταγωνιστής). Εκείνη τη ξαναβλέπουμε στο τέλος του 4ου και τελευταίου κύκλου.

Ο 3ος κύκλος δεν έχει κανένα νόημα. Στο δε τελευταίο επεισόδιο του 3ου κύκλου με έπιασε κλαυσίγελος. Τραγωδία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...