Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στο forum . Πρόσφατα πέρασα τις πρακτικές εξετάσεις οδηγήσεις και είμαι σε αναμονή έκδοσης του διπλώματος . Λίγο πριν δώσω τις εξετάσεις ξεκίνησα την διαδικασία απόκτησης δίπλωματος μηχανής Α2 . Η απορία είναι εξής . Αν υποθέσουμε ότι το δίπλωμα το πέρασα Αύγουστο , λογικά μέσα Σεπτεμβρίου θα το είχα . Τώρα με το δίπλωμα της μηχανής , αν υποθετικά το περάσω , θα αναγράφεται στο ίδιο δίπλωμα με του αυτοκινήτου (στην ίδια κάρτα δηλαδή) . Όποτε για να γίνει η έκδοση θα μπω σε αναμονή μέχρι να περάσω και της μηχανής ; Ή βγαίνουν δυο ξεχωριστά διπλώματα ( λίγο χλωμό αυτό )

Ευχαριστω εκ των προτέρων 

Επεξ/σία από chhriz
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το νόμιμο

Παίρνεις το ενα, και οταν βγει το άλλο παραδίδεις το πρώτο και παίρνεις ενα που εχει και τα δυο μέσα.

.

Το παράνομο 

Οταν βγει το δεύτερο τους λες οτι το πρώτο το έχασες και εχεις δύο διπλώματα :) :)

.;

Επεξ/σία από NikosKallithea
Δημοσ.
1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

Το νόμιμο

Παίρνεις το ενα, και οταν βγει το άλλο παραδίδεις το πρώτο και παίρνεις ενα που εχει και τα δυο μέσα.

.

Το παράνομο 

Οταν βγει το δεύτερο τους λες οτι το πρώτο το έχασες και εχεις δύο διπλώματα :) :)

.;

Κερδίζω κάτι αν έχω δυο διπλώματα στην κατοχή μου ;; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

Το νόμιμο

.

Το παράνομο 

.;

Αυτό που θα πεις ότι έχασες δεν καταγράφεται κάπου ως χαμένο;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, chhriz είπε

Κερδίζω κάτι αν έχω δυο διπλώματα στην κατοχή μου ;; 

Ναι, αν σου παρουν το διπλωμα ενω οδηγας το αμαξι θα εχεις αυτο της μηχανης για να μετακινεισαι. Και το αναποδο. Αλλα δεν το συνιστω

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...