Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!! Είμαι σε αναζήτηση νέου κινητού και θα ήθελα κάποια βοήθεια από πιο έμπειρους! Θα σας αναρτήσω καποια από τα κινητά που με ενδιαφέρουν θελωντας να δώσω ιδιαίτερη βάση στην κάμερα φώτο κ βίντεο λόγω της δουλειά μου! 

1. Huawei p20

2. Huawei p 30lite

3.pocophone

4. Galaxy a50

5. Xiaomi mi9t

Αυτά έχω ξεχωρίσει αν θέλετε να μ προτείνετε και κάτι άλλο καλοδεχουμενο μέχρι 300 περιπου! 

Δημοσ.

1. Huawei p20- καλό κινητό με καλή κάμερα, ωραίο στο χέρι, εγώ προσωπικά εχω θέμα με το λογισμικό και δε θα ξαναπήγαινα σε huawei, αλλα ειναι υποκειμενικό. Αρνητικό για εμένα η οθόνη, που δεν είναι amoled

2. Huawei p 30lite - κινητό μεσσαίας κατηγορίας, δε θα το προτιμούσα αν και πιο καινούριο

3.pocophone - Πολύ καλό κινητό overall, με gcam η κάμερα είναι πολύ αξιόλογη, ωστόσο και εδω έχεις ips οθόνη, με ότι θετικα/αρνητικα συνεπάγεται

4. Galaxy a50 - δεν θα το προτιμούσα, διότι οι μεγάλες εταιρείες δίνουν έμφαση στα πιο ακριβά μοντέλα. Οι κάμερες δεν κανουν ιδιεταιρα καλή δουλεια και η πλάτη του κινητόυ ειναι πλαστικο (και αφήνει σημαδια πολύ ευκολα) 

5. Xiaomi mi9t - τα έχει όλα, αλλα είναι μεγάλο στο χέρι, υπερτιμημένο στην ελλάδα γιατι είναι καινουριο μοντέλο, εγω θα περίμενα να βγεί η pro εκδοση με τον snapdragon 855

άλλη καλή επιλογή είναι το mi8 που τα κάνει όλα καλά και συμφέρει (προσοχή όμως, άν το αγοράσεις απο σκρούτζομάγαζο οπου βγαίνει αρκετά κάτω απο τα 300, θα έχεις 1 χρονο εγγύηση καταστήματος)

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, maneas είπε

1. Huawei p20- καλό κινητό με καλή κάμερα, ωραίο στο χέρι, εγώ προσωπικά εχω θέμα με το λογισμικό και δε θα ξαναπήγαινα σε huawei, αλλα ειναι υποκειμενικό. Αρνητικό για εμένα η οθόνη, που δεν είναι amoled

2. Huawei p 30lite - κινητό μεσσαίας κατηγορίας, δε θα το προτιμούσα αν και πιο καινούριο

3.pocophone - Πολύ καλό κινητό overall, με gcam η κάμερα είναι πολύ αξιόλογη, ωστόσο και εδω έχεις ips οθόνη, με ότι θετικα/αρνητικα συνεπάγεται

4. Galaxy a50 - δεν θα το προτιμούσα, διότι οι μεγάλες εταιρείες δίνουν έμφαση στα πιο ακριβά μοντέλα. Οι κάμερες δεν κανουν ιδιεταιρα καλή δουλεια και η πλάτη του κινητόυ ειναι πλαστικο (και αφήνει σημαδια πολύ ευκολα) 

5. Xiaomi mi9t - τα έχει όλα, αλλα είναι μεγάλο στο χέρι, υπερτιμημένο στην ελλάδα γιατι είναι καινουριο μοντέλο, εγω θα περίμενα να βγεί η pro εκδοση με τον snapdragon 855

άλλη καλή επιλογή είναι το mi8 που τα κάνει όλα καλά και συμφέρει (προσοχή όμως, άν το αγοράσεις απο σκρούτζομάγαζο οπου βγαίνει αρκετά κάτω απο τα 300, θα έχεις 1 χρονο εγγύηση καταστήματος)

Σε ευχαριστώ πολύ! Και εγώ προς Huawei 9t τείνω απλά αυτό με την κάμερα λίγο με αγχώνει γτ ότι έχει να κάνει με μηχανικό μέρος δεν ξέρεις τι αντοχή θα έχει.. Mi8? Μμμ όχι απο σκρουτζ αυτή τη στιγμή κοιτάω για μαγαζί.. Έχει καλύτερη κάμερα από όλα τα υπόλοιπα θεωρείς δλδ;; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Barbarabana είπε

Σε ευχαριστώ πολύ! Και εγώ προς Huawei 9t τείνω απλά αυτό με την κάμερα λίγο με αγχώνει γτ ότι έχει να κάνει με μηχανικό μέρος δεν ξέρεις τι αντοχή θα έχει.. Mi8? Μμμ όχι απο σκρουτζ αυτή τη στιγμή κοιτάω για μαγαζί.. Έχει καλύτερη κάμερα από όλα τα υπόλοιπα θεωρείς δλδ;; 

Στα ίδια επίπεδα με το p20 είναι αλλά έχει και amoled οθόνη. απλά αν δε το πάρεις απο σκρούτζ θα βγεί πιο ακριβό. Μη σε αγχώνει η selfie του mi9t, είναι μηχανισμοί που αντέχουν στο χρόνο.
αν θες κάτι πιο μικρό σε μέγεθος αλλα εξίσου καλό (με μόνο αρνητικό του τη μπαταρία) μπορεις να δεις και το xiaomi mi9 se

Επεξ/σία από maneas
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, maneas είπε

Στα ίδια επίπεδα με το p20 είναι αλλά έχει και amoled οθόνη. απλά αν δε το πάρεις απο σκρούτζ θα βγεί πιο ακριβό. Μη σε αγχώνει η selfie του mi9t, είναι μηχανισμοί που αντέχουν στο χρόνο.
αν θες κάτι πιο μικρό σε μέγεθος αλλα εξίσου καλό (με μόνο αρνητικό του τη μπαταρία) μπορεις να δεις και το xiaomi mi9 se

Κατάλαβα... Από κότσο βολο με δόσεις σκεφτόμουν γιατί πρέπει να γίνει η αγορά αλλά δεν υπ; έχουν διαθέσιμα τόσα λεφτά.. Δυστυχώς βγαίνουν πολλά παραπάνω αλλά τι να κάνεις.. Το xiaomi 9t δεν υπαρχει λένε 😡😡 οπότε θα ρίξω μια ματιά στα άλλα.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και δε παίρνεις το mi9 που το έχει και 100 ευρώ εκπτωση και είναι τουμπανο σε όλα?

https://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/199983-xiaomi-mi-9-64gb-dual-sim-blue
(σε μπλέ που είναι και πολύ όμορφο)

εναλλακτικα μπορεις να δεις και mi8 lite, redmi note 7 που είναι και πολύ πιο οικονομικά και σίγουρα θα κανεις πολύ καλα τη δουλειά σου)

Επεξ/σία από maneas
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, maneas είπε

Και δε παίρνεις το mi9 που το έχει και 100 ευρώ εκπτωση και είναι τουμπανο σε όλα?

https://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/199983-xiaomi-mi-9-64gb-dual-sim-blue
(σε μπλέ που είναι και πολύ όμορφο)

εναλλακτικα μπορεις να δεις και mi8 lite, redmi note 7 που είναι και πολύ πιο οικονομικά και σίγουρα θα κανεις πολύ καλα τη δουλειά σου)

Αχ με μπέρδεψες!! Καλά το μι9κλπ σε σχέση με σκρουτζ άσχετος π ο κωτσοβολος π λέει εκπτωση 200€ πάνω τ έχει 😂 ότι έχει να κάνει με lite δεν πέφτεις σε ποιότητα; επίσης το redmi 7 καλό μου φαίνεται ίσως τ προ καλύτερο;;; σε θέματα καμέρας πάλι τ λέω για να μην ξεφεύγουμε 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διαθέσιμο, το Mi9 στο σκρουτζ βγαίνει το ίδιο με το κωτσόβολο (περίπου 400), είναι το πιό δυνατό τηλέφωνο συγκριτικά με όλα τα άλλα, και στο τομέα κάμερα, επιδόσεις, οθόνη, δαχτυλικο αποτύπωμα κλπ. Δεν έχει audio jack και έχει σχετικα ψηλό sar.
το μι 8 lite έχει καλή κάμερα για τη κατηγορία του και τα χρήματα του.
όπως και το redmi note 7, για αυτο που το θες, είναι καλή επιλογή

Επεξ/σία από maneas
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως δεν θα έπαιρνα Xiaomi από μεγάλη αλυσίδα μόνο και μόνο για την επίσημη εγγύηση αντιπροσωπείας.

Πεταμένα λεφτά.

Για το Mi9 ναι μεν είναι καμεροτηλέφωνο αλλά έχει την απώλεια του O.I.S που κάνει δυσκολα τα πράγματα σε χαμηλό φωτισμό ,και στα video, αλλα τουλάχιστον στο δεύτερο κομμάτι έχει ηλεκτρονική σταθεροποίηση.

Αν θες την γνώμη μου μάζεψε λεφτά και πάρε το Honor View 20 από Σκρουτζάδικο που είναι στο ίδιο εύρος με το Mi9 σε κάμερα/βίντεο μιας και έχουν τον ίδιο αισθητήρα  είναι πιο φτηνό με μεγαλύτερη μπαταρία,Audio jack και θα έχεις και εγγύηση αντιπροσωπείας.

BestPrice iconHuawei Honor View 20 Dual Sim 128GB Blue (306,34€ στο Netmobile)

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...