Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Εχω μια  παλια βιντεοκαμερα και συγκεκριμενα μια Sony dcr trv19e. Την βρήκα στην αποθηκη μετα απο αρκετά χρονια οπως και κασέτες παλιές. Το θεμα ειναι οτι εχει χαλασει το vcr και δεν μπορώ να δω τις κασέτες. Σε ενα μαγαζί που το πηγα μου πε πρεπει να την στείλω στην sony, με την σονυ που μιλησα μου ειπαν οτι μπορουν να την δουν αλλα ανεξαρτήτως αν φτιάχνεται η όχι έχει ταρίφα 20 ευρώ. Η κάμερα δεν με καιει τωρα απλα θέλω να δω τις κασέτες και να μετατρέψω το υλικο για να το περάσω στο pc. 

Υπάρχει κάποιος player?

Οι κασέτες ειναι οι κλασικές βιντεοκάμερας

cassete.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα

Δεν ειναι κλασσικες βιντεοκαμερας. Ψαχνεις για miniDV player η για καποιον που κανει μεταγραφες.

Νομιζω οτι εδω στο ινσομνια κανει ο afterhours .

Επεξ/σία από allpaple
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, thory είπε

Καλησπέρα σε όλους. Εχω μια  παλια βιντεοκαμερα και συγκεκριμενα μια Sony dcr trv19e. Την βρήκα στην αποθηκη μετα απο αρκετά χρονια οπως και κασέτες παλιές. Το θεμα ειναι οτι εχει χαλασει το vcr και δεν μπορώ να δω τις κασέτες. Σε ενα μαγαζί που το πηγα μου πε πρεπει να την στείλω στην sony, με την σονυ που μιλησα μου ειπαν οτι μπορουν να την δουν αλλα ανεξαρτήτως αν φτιάχνεται η όχι έχει ταρίφα 20 ευρώ. Η κάμερα δεν με καιει τωρα απλα θέλω να δω τις κασέτες και να μετατρέψω το υλικο για να το περάσω στο pc. 

Υπάρχει κάποιος player?

Οι κασέτες ειναι οι κλασικές βιντεοκάμερας

cassete.jpg

Οι λύσεις είναι είτε να αγοράσετε μια μεταχειρισμένη κάμερα , την οποία θα βρείτε εύκολα και φθηνά , κάτι όμως που δεν έχει λόγο αν δεν πρόκειται να την χρησιμοποιήσετε ξανά , η δεύτερη και πιο σωστή όπως ήδη προτάθηκε να τις δώσετε κάπου για μετατροπή σε άλλη μορφή αρχείου . Δεν νομίζω να κοστίσει και τίποτα φοβερό . 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...