Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω στα χερια μου το λαπτοπ φιλης,το οποιο δεν εδειχνε καθολου στην οθονη του,αλλα εδειχνε κανονικα σε εξωτερικη.

Οταν το ελυσα ειδα οτι ηταν αποσυνδεδεμενο το flex,απο καποιον προηγουμενο τεχνικο.

Οταν το συνεδεσα ειδα οτι εδινε μονο φως στην οθονη.

Αλλαξα οθονη,το ιδιο προβλημα.

Υπαρχει περιπτωση να φταιει το καλωδιο της οθονης,ή ειναι κλασσικη βλαβη VGA?

Εχω συναντησει ξανα λαπτοπ που δουλευε μονο σε εξωτερικη,και ηταν θεμα VGA,ηταν το κλασσικο acer 5920 αν θυμαμαι,που εκαιγε τη γραφικων,αλλα εκεινο δεν εδινε φως καθολου.

Να ελπιζουμε;;

Επεξ/σία από talibanakos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως έχει σκαλώσει στην εναλλαγή οθόνης/drivers?.Μου είχε φέρει ένα φίλος ένα λαπτοπ που έκανε το ίδιο με ένα αχνό φως στο βάθος και είχε σκαλώσει. Για δοκίμασε μήπως είναι κάτι τόσο απλό(το πιο πιθανό να μην είναι) όπως το έχεις συνδεδεμένο με εξωτερική οθόνη.

348c90ba0f2c7153ecb8e6f632691308.png

Επεξ/σία από Apaleytos80
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Apaleytos80 είπε

Μήπως έχει σκαλώσει στην εναλλαγή οθόνης/drivers?.Μου είχε φέρει ένα φίλος ένα λαπτοπ που έκανε το ίδιο με ένα αχνό φως στο βάθος και είχε σκαλώσει. Για δοκίμασε μήπως είναι κάτι τόσο απλό(το πιο πιθανό να μην είναι) όπως το έχεις συνδεδεμένο με εξωτερική οθόνη.

348c90ba0f2c7153ecb8e6f632691308.png

Πολυ καλο,αλλα δυσκολο να ειναι κατι τετοιο,ειναι το κλασσικο φως της οθονης,οπως οταν συνδεουμε μια οθονη με το  inverter,χωρις το flex.

Θα δοκιμασω παντως τα fkeys μηπως ειναι κατι τετοιο.

Ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...