Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με x-elixis στο x-box

Craven

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να κάνω και εγώ μια ερώτηση αν ξέρει κάποιος εδώ μέσα....

Πήρα από το http://www.modchip.gr το X-elixis τσιπάκι και το έβαλα μόνος.. το διπλο και τρίπλο έλενξα οπότε όλα πρέπει να είναι οκ... με το τσιπάκι πάνω το x-box ανάβει και σβήνει 2 φορές (κάνοντας καμιά φορά και ένα περίεργο σφύριγμα στον σκληρό) και μετά αναβοσβήνει κόκκινο-πράσινο και δεν γίνεται τίποτα... επειδή δεν γνωρίζω το τσιπάκι έρχεται απρογραμμάτιστο? δηλαδή θέλει "προγραμματίστρια?" και αν ναι ποιός θα μπορούσε να βοηθήσει?!? :)

Δημοσ.

to tsipaki erxetai programmatismeno. ara kapoio lathos ekanes stin egkatastasi i to tsipaki exei provlima i kati paizetai me tis version. nomizo oti ena kalodio paizei rolo poy to kolas analoga me tis version.

Δημοσ.
to tsipaki erxetai programmatismeno. ara kapoio lathos ekanes stin egkatastasi i to tsipaki exei provlima i kati paizetai me tis version. nomizo oti ena kalodio paizei rolo poy to kolas analoga me tis version.

To d0 απ ότι είδα (σε αυτό το καλωδιάκι αναφέρεσαι) απ την κάτω μεριά της motherboard είδα ότι μπαίνει ουσιαστικά στο ίδιο σημείο σε όλες τις versions.. η δικιά μου version ΠΡΕΠΕΙ χωρίς να είμαι σίγουρος, να είναι η 1.2 (10/2002)

Οι κολλήσεις πρέπει να έγιναν χωρίς βραχυκύκλωμα... (άλλωστε αν τραβήξω το ολοκληρωμένο, το xbox παίζει με την πλακέτα του τσιπ πάνω κολλημένη..

υπέθεσα ότι ίσως με ένα flashαρισμα να ερχόταν στα ίσια του... αλλά δυστυχώς δεν ξέρω κάποιον κοντά στην περιοχή μου (Πειραιά-Νίκαια) που να έχει "προγραμματίστρια" και να μπορεί να με βοηθήσει... (τα μαγαζάκια τα στέλνουν αλλού...) οπότε αν κάποιος γνωρίζει κάτι ας μου πεί :(

Δημοσ.

Gia na tsekareis ean oi koliseis eginan kala,

sikose to plaketaki gia na deis apo tin kato pleura.

Akoma tsekare ean to connectoraki einai kala kolimeno sto plaketaki,

i ksanafreskare tis koliseis me prosoxi!

To Plug-In logika den exei problima,

ektos ean to tskises kathos to koumpones...

telos ean tipota apo auta den piasei,

mia boltitsa apo to magazi pou to pires, einai i kaliteri lisi...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...