polaki Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Οκ δεν αντιλέγω ότι γίνεται και έτσι, αλλά εμένα μου είχε γίνει αυτό. Και μάλιστα θυμάμαι ότι επειδή την άυξηση την πήρα Αύγουστο (2007) αλλά τη σύμβαση την υπέγραψα σεπτέμβριο (η εταιρία έκλεινε όλο τον αύγουστο και δεν ήταν κανείς εκεί), τα πρώτα 100€ του Αυγούστου δηλαδή τα πήρα στο χέρι.. Από Σεπτ που είχα την καινούρια σύμβαση κανονικά στην τράπεζα όλα. Anyway όπως και να έχει αν τα χρήματα μπαίνουν από εταιρικό λογαριασμό (που φυσικά από εταιρικό θα μπαίνουν) θεωρώ ότι θα φορολογηθεί για όλο το ποσό. Φυσικά μία digital βόλτα από το site του ΙΚΑ θα λύσει όλες τις απορίες, αν και ίσως χρειαστεί για να κάνει την εγγραφή να περάσει μία φορά από το physical ΙΚΑ (ΕΦΚΑ δηλαδή) για να πάρει κωδικούς και πρόσβαση για την πλατφόρμα...
Black Demis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 50 λεπτά πριν, Arwindan είπε Δεν καταλαβα γιατί όλος αυτός ο χαμός; Δηλαδή αν ξεκινήσεις με ένα μισθό κάπου και μετά από λίγο καιρό πάρεις αύξηση θα πρέπει να υπογράψεις άλλη σύμβαση; Η σύμβαση είναι η αρχική συμφωνία που έκανες με τον εργοδότη σου. Από εκεί και πέρα μπορεί να σου δίνει όσα περισσότερα θέλει. ολο το θέμα είναι μην περάσεις το αφορολόγητο και μετά σκας χοντρά ποσά στο κράτος και να παρακαλάς να γυρίσει πίσω ο παλιός μισθός το καλύτερο είναι πχ παιρνεις 1200 τον βασικό στην τράπεζα τα υπόλοιπα black
Arwindan Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, Black Demis είπε ολο το θέμα είναι μην περάσεις το αφορολόγητο και μετά σκας χοντρά ποσά στο κράτος και να παρακαλάς να γυρίσει πίσω ο παλιός μισθός το καλύτερο είναι πχ παιρνεις 1200 τον βασικό στην τράπεζα τα υπόλοιπα black Άλλο αυτό, άλλο αυτό που λέει ο TS. Λέει ότι έχει υπογράψει σύμβαση για βασικό αλλά πληρώνεται παραπάνω, κάτι που είναι φυσιολογικό.
Black Demis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, Arwindan είπε Άλλο αυτό, άλλο αυτό που λέει ο TS. Λέει ότι έχει υπογράψει σύμβαση για βασικό αλλά πληρώνεται παραπάνω, κάτι που είναι φυσιολογικό. ανάλογα γιατί υπάρχει αυτό το παραπάνω και πώς το δηλώνουν
Arwindan Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Από τη στιγμή που στην τράπεζα παίρνει 650 τόσα θα πρέπει να δηλώνουν.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Μήπως τα έξτρα στα γράφει σαν υπερωρίες?
spyroskonst Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 9 ώρες πριν, Arwindan είπε Και εγώ τα ίδια. Όσες φορές πήρα αύξηση δεν υπέγραψα ποτέ κάτι. Εγώ απο την άλλη, σε κάθε μείωση (απο τις 3) που μας έκαναν, πάντα η εταιρία θυμόταν να έρθει χαρωπή με νέο συμβόλαιο να υπογράψουμε όλοι.
mcstefan7 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Μπορεί τα υπόλοιπα εκατό ευρώ να στα έχει σαν μπόνους στη μισθοδοσία. Πχ και εγώ έχω ενα στάνταρ καθαρό ποσό (που έχει η σύμβαση) και παίρνω έξτρα τα μπόνους(το γράφει στην απόδειξη πληρωμής). Αν είναι οπως στα λέω, πρέπει αναγκαστικά να στα καταθέσει. 1
AristidisZ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, spyroskonst είπε Εγώ απο την άλλη, σε κάθε μείωση (απο τις 3) που μας έκαναν, πάντα η εταιρία θυμόταν να έρθει χαρωπή με νέο συμβόλαιο να υπογράψουμε όλοι. Ναι, γιατί την μείωση πρέπει να τη δεχτείς 1
The_Judas Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 ναι... δύσκολο να τους κυνηγήσεις δικαστικά επειδή σου έδωσαν αύξηση με το ζόρι 😛 Επί του θέματος, δύσκολο να του δίνει μαύρα χωρίς ένσημα με κατάθεση στην τράπεζα. Πρέπει να είναι τελείως χαζός ο εργοδότης. Ας ρωτήσει στον ΕΦΚΑ καλύτερα για να δει τα ένσημά του.
spectaculator Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 15 ώρες πριν, InsoRay είπε Γράφω παραπάνω ότι δεν μου δίνει τίποτα στο χέρι απλά βάζει στη Τράπεζα 650 ευρώ κάθε μήνα αντί για 546 που είμαι δηλωμένος. Είναι και κάποια επιδόματα. Είσαι έγγαμος; Θα φορολογηθείς για το ποσό που λαμβάνεις. Δεδομένου πως δουλεύεις σε τράπεζα, δεν έχει μαύρα, άρα για τα 650. Λογικά, δεν θα κληθείς να πληρώσεις τίποτα γιατί κάθε μήνα φορολογείσαι κανονικά για το φόρο που αναλογεί στο μισθό που παίρνεις. Έχεις καμιά εκκαθάριση μισθοδοσίας; Εκεί αναγράφονται όλα.
CyberCr33p Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 52 λεπτά πριν, spectaculator είπε Δεδομένου πως δουλεύεις σε τράπεζα Δεν δουλεύει σε τράπεζα. Ο μισθός καταβάλετε σε τράπεζα.
conkal Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 14 ώρες πριν, Arwindan είπε Δεν καταλαβα γιατί όλος αυτός ο χαμός; Δηλαδή αν ξεκινήσεις με ένα μισθό κάπου και μετά από λίγο καιρό πάρεις αύξηση θα πρέπει να υπογράψεις άλλη σύμβαση; Η σύμβαση είναι η αρχική συμφωνία που έκανες με τον εργοδότη σου. Από εκεί και πέρα μπορεί να σου δίνει όσα περισσότερα θέλει. Ναι πρεπει να υπογραψεις νεα συμβαση.
Arwindan Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 3 λεπτά πριν, conkal είπε Ναι πρεπει να υπογραψεις νεα συμβαση. Στην εταιρεία που είμαι κανένας συνάδελφος δεν έχει υπογράψει νέα σύμβαση μετά από αύξηση. Όπως θα διάβασες και στα προηγούμενα σχόλια το ίδιο έχει συμβεί και σε αρκετούς άλλους.
conkal Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, Arwindan είπε Στην εταιρεία που είμαι κανένας συνάδελφος δεν έχει υπογράψει νέα σύμβαση μετά από αύξηση. Όπως θα διάβασες και στα προηγούμενα σχόλια το ίδιο έχει συμβεί και σε αρκετούς άλλους. Πολλες εταιριες ειναι παρανομες σε διαφορα θεματα. Δεν καταλαβαινω τι θες να πεις....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα