Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Τα δηλώνει αλλά εγώ έχω κάποιο θέμα με την εφορία που παίρνω παραπάνω από αυτά που είμαι δηλωμένος ?

Δημοσ.

Ζητά μια βεβαίωση αποδοχών από το λογιστήριο αύριο πρωί για να ξέρεις τι σου γίνεται 

Αν αγχώνεσαι, πες ότι στη ζήτησαν από τράπεζα 

Δημοσ.

Καλύτερα δεν θα ήταν να σου έβαζε στην τράπεζα το συμφωνημένο και το υπόλοιπο στο χέρι;

Με αυτό τον τρόπο θα ήταν και αυτός περισσότερο καλυμμένος. Μπορεί εσύ κάποια στιγμή να τα χαλάσεις μαζί του και να διεκδικήσεις παραπάνω σύμφωνα με τα τραπεζικά καταθετέρια. Περισσότερο αυτός έχει πρόβλημα νομίζω παρά εσύ.

Η εφορία την βεβαίωση αποδοχών κοιτάει και όχι τον λογαριασμό σου.

Δημοσ.

650 μεικτα ειναι ο κατωτατος μισθος. Μειον 104 στο ΙΚΑ βγαινει 546 καθαρα. Αν εσυ εισαι με κατωτατο και μπαινουν στη τραπεζα 650 τσεκαρε μηπως δεν εισαι δηλωμενος στο ΙΚΑ.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, fredd0 είπε

650 μεικτα ειναι ο κατωτατος μισθος. Μειον 104 στο ΙΚΑ βγαινει 546 καθαρα. Αν εσυ εισαι με κατωτατο και μπαινουν στη τραπεζα 650 τσεκαρε μηπως δεν εισαι δηλωμενος στο ΙΚΑ.

Του βάζει μισθοδοσία χωρίς να τον έχει δηλώσει στο ΙΚΑ;Υπάρχει περίπτωση να κάνει κάποιος τόσο χοντρή μ@λ@κία;

• Like 4
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Του βάζει μισθοδοσία χωρίς να τον έχει δηλώσει στο ΙΚΑ;Υπάρχει περίπτωση να κάνει κάποιος τόσο χοντρή μ@λ@κία;

Οχι βεβαια...Ειδικα απο εργοδοτη Τραπεζα.

Κοιτα απο εδω τι λεει η αναγελια προσλιψης σου

https://employees.yeka.gr/(S(dagsx2uez0mxvgvclioau3wx))/login.aspx?ReturnUrl=%2f

Δημοσ.

Βεβαίωση αποδοχών νομίζω κι εγώ ότι δεν χρειάζεται πλέον, φαίνεται αυτόματα το εισόδημα από μισθωτές εργασίες όταν κάνεις δήλωση.

@InsoRay γιατί δεν ρωτάς τον ίδιο ή το λογιστήριο;

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, InsoRay είπε

Τα δηλώνει αλλά εγώ έχω κάποιο θέμα με την εφορία που παίρνω παραπάνω από αυτά που είμαι δηλωμένος ?

Ρε φιλε μας δουλευεις? Πες του να σε πληρωνει λιγοτερο τοτε. Ζητα του να παιρνεις τα 546 αν αγχωνεσαι τοσο. Η ακομα καλυτερα πες του να σου δινει 400. Η μηπως 300? Μμμ μαλλον το καλυτερο ειναι να μην σε πληρωνει και καθολου. 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε

Οχι βεβαια...Ειδικα απο εργοδοτη Τραπεζα.

Κοιτα απο εδω τι λεει η αναγελια προσλιψης σου

https://employees.yeka.gr/(S(dagsx2uez0mxvgvclioau3wx))/login.aspx?ReturnUrl=%2f

Εργοδότης τράπεζα; Για αυτό οι τίτλοι στα θέματα πρέπει να είναι σωστά δομημένοι.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξερεις τι και πως σε πληρωνουν και δεν ρωτας τον λογιστη σου η το λογιστηριο της εταιριας που εργαζεσαι και ρωτας στο ινσομνια!!!  Αυτες τις απαντησεις θα δεχτεις!!

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

Δεν καταλαβα γιατί όλος αυτός ο χαμός; Δηλαδή αν ξεκινήσεις με ένα μισθό κάπου και μετά από λίγο καιρό πάρεις αύξηση θα πρέπει να υπογράψεις άλλη σύμβαση; Η σύμβαση είναι η αρχική συμφωνία που έκανες με τον εργοδότη σου. Από εκεί και πέρα μπορεί να σου δίνει όσα περισσότερα θέλει. 

• Confused 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, Arwindan είπε

Δεν καταλαβα γιατί όλος αυτός ο χαμός; Δηλαδή αν ξεκινήσεις με ένα μισθό κάπου και μετά από λίγο καιρό πάρεις αύξηση θα πρέπει να υπογράψεις άλλη σύμβαση; Η σύμβαση είναι η αρχική συμφωνία που έκανες με τον εργοδότη σου. Από εκεί και πέρα μπορεί να σου δίνει όσα περισσότερα θέλει. 

Όταν ήμουν μισθωτός και πήρα 100€ καθαρά αύξηση έκανα άλλη σύμβαση, στην οποία αναγραφόταν το ποσό που θα παίρνω από εδώ και στο εξής. 

Δεν ξέρω τί ισχύει πλέον γιατί εδώ και 10 χρόνια δεν είμαι μισθωτός, αλλά σε τόσο χαμηλά εισοδήματα για ποιά φορολογία μιλάμε? Δεν φαίνονται και τόσα έξοδα που πλέον όλοι κάνουμε με κάρτες και αναφέρονται απ'ευθείας ότι μετράνε στο αφορολόγητο? 

2ea9Ty.jpg

Επεξ/σία από polaki
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, polaki είπε

Όταν ήμουν μισθωτός και πήρα 100€ καθαρά αύξηση έκανα άλλη σύμβαση, στην οποία αναγραφόταν το ποσό που θα παίρνω από εδώ και στο εξής. 

Όσες φορές πήρα αύξηση δεν υπέγραψα τίποτα...

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, polaki είπε

Δεν ξέρω τί ισχύει πλέον γιατί εδώ και 10 χρόνια δεν είμαι μισθωτός, αλλά σε τόσο χαμηλά εισοδήματα για ποιά φορολογία μιλάμε? Δεν φαίνονται και τόσα έξοδα που πλέον όλοι κάνουμε με κάρτες και αναφέρονται απ'ευθείας ότι μετράνε στο αφορολόγητο? 

2ea9Ty.jpg

Και εγώ τα ίδια. Όσες φορές πήρα αύξηση δεν υπέγραψα ποτέ κάτι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...