Ukforthemoment Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, InsoRay είπε Τι εννοείς δεν έχει κάνει λάθος ? Τα δηλώνει όλα.μπορείς φυσικά να ρωτήσεις και το λογιστήριο να δεις τι θα σου πούνε.
InsoRay Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Τα δηλώνει αλλά εγώ έχω κάποιο θέμα με την εφορία που παίρνω παραπάνω από αυτά που είμαι δηλωμένος ?
AristidisZ Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Ζητά μια βεβαίωση αποδοχών από το λογιστήριο αύριο πρωί για να ξέρεις τι σου γίνεται Αν αγχώνεσαι, πες ότι στη ζήτησαν από τράπεζα
The_Judas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Καλύτερα δεν θα ήταν να σου έβαζε στην τράπεζα το συμφωνημένο και το υπόλοιπο στο χέρι; Με αυτό τον τρόπο θα ήταν και αυτός περισσότερο καλυμμένος. Μπορεί εσύ κάποια στιγμή να τα χαλάσεις μαζί του και να διεκδικήσεις παραπάνω σύμφωνα με τα τραπεζικά καταθετέρια. Περισσότερο αυτός έχει πρόβλημα νομίζω παρά εσύ. Η εφορία την βεβαίωση αποδοχών κοιτάει και όχι τον λογαριασμό σου.
fredd0 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 650 μεικτα ειναι ο κατωτατος μισθος. Μειον 104 στο ΙΚΑ βγαινει 546 καθαρα. Αν εσυ εισαι με κατωτατο και μπαινουν στη τραπεζα 650 τσεκαρε μηπως δεν εισαι δηλωμενος στο ΙΚΑ.
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, fredd0 είπε 650 μεικτα ειναι ο κατωτατος μισθος. Μειον 104 στο ΙΚΑ βγαινει 546 καθαρα. Αν εσυ εισαι με κατωτατο και μπαινουν στη τραπεζα 650 τσεκαρε μηπως δεν εισαι δηλωμενος στο ΙΚΑ. Του βάζει μισθοδοσία χωρίς να τον έχει δηλώσει στο ΙΚΑ;Υπάρχει περίπτωση να κάνει κάποιος τόσο χοντρή μ@λ@κία; 4
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Του βάζει μισθοδοσία χωρίς να τον έχει δηλώσει στο ΙΚΑ;Υπάρχει περίπτωση να κάνει κάποιος τόσο χοντρή μ@λ@κία; Οχι βεβαια...Ειδικα απο εργοδοτη Τραπεζα. Κοιτα απο εδω τι λεει η αναγελια προσλιψης σου https://employees.yeka.gr/(S(dagsx2uez0mxvgvclioau3wx))/login.aspx?ReturnUrl=%2f
zio10 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Βεβαίωση αποδοχών νομίζω κι εγώ ότι δεν χρειάζεται πλέον, φαίνεται αυτόματα το εισόδημα από μισθωτές εργασίες όταν κάνεις δήλωση. @InsoRay γιατί δεν ρωτάς τον ίδιο ή το λογιστήριο;
ritchie77 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 47 λεπτά πριν, InsoRay είπε Τα δηλώνει αλλά εγώ έχω κάποιο θέμα με την εφορία που παίρνω παραπάνω από αυτά που είμαι δηλωμένος ? Ρε φιλε μας δουλευεις? Πες του να σε πληρωνει λιγοτερο τοτε. Ζητα του να παιρνεις τα 546 αν αγχωνεσαι τοσο. Η ακομα καλυτερα πες του να σου δινει 400. Η μηπως 300? Μμμ μαλλον το καλυτερο ειναι να μην σε πληρωνει και καθολου. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Οχι βεβαια...Ειδικα απο εργοδοτη Τραπεζα. Κοιτα απο εδω τι λεει η αναγελια προσλιψης σου https://employees.yeka.gr/(S(dagsx2uez0mxvgvclioau3wx))/login.aspx?ReturnUrl=%2f Εργοδότης τράπεζα; Για αυτό οι τίτλοι στα θέματα πρέπει να είναι σωστά δομημένοι. 1
dmyl Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δεν ξερεις τι και πως σε πληρωνουν και δεν ρωτας τον λογιστη σου η το λογιστηριο της εταιριας που εργαζεσαι και ρωτας στο ινσομνια!!! Αυτες τις απαντησεις θα δεχτεις!! 1 2
Arwindan Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δεν καταλαβα γιατί όλος αυτός ο χαμός; Δηλαδή αν ξεκινήσεις με ένα μισθό κάπου και μετά από λίγο καιρό πάρεις αύξηση θα πρέπει να υπογράψεις άλλη σύμβαση; Η σύμβαση είναι η αρχική συμφωνία που έκανες με τον εργοδότη σου. Από εκεί και πέρα μπορεί να σου δίνει όσα περισσότερα θέλει. 2
polaki Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Arwindan είπε Δεν καταλαβα γιατί όλος αυτός ο χαμός; Δηλαδή αν ξεκινήσεις με ένα μισθό κάπου και μετά από λίγο καιρό πάρεις αύξηση θα πρέπει να υπογράψεις άλλη σύμβαση; Η σύμβαση είναι η αρχική συμφωνία που έκανες με τον εργοδότη σου. Από εκεί και πέρα μπορεί να σου δίνει όσα περισσότερα θέλει. Όταν ήμουν μισθωτός και πήρα 100€ καθαρά αύξηση έκανα άλλη σύμβαση, στην οποία αναγραφόταν το ποσό που θα παίρνω από εδώ και στο εξής. Δεν ξέρω τί ισχύει πλέον γιατί εδώ και 10 χρόνια δεν είμαι μισθωτός, αλλά σε τόσο χαμηλά εισοδήματα για ποιά φορολογία μιλάμε? Δεν φαίνονται και τόσα έξοδα που πλέον όλοι κάνουμε με κάρτες και αναφέρονται απ'ευθείας ότι μετράνε στο αφορολόγητο? Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2019 από polaki
AristidisZ Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 4 λεπτά πριν, polaki είπε Όταν ήμουν μισθωτός και πήρα 100€ καθαρά αύξηση έκανα άλλη σύμβαση, στην οποία αναγραφόταν το ποσό που θα παίρνω από εδώ και στο εξής. Όσες φορές πήρα αύξηση δεν υπέγραψα τίποτα... 1
Arwindan Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 9 λεπτά πριν, polaki είπε Όταν ήμουν μισθωτός και πήρα 100€ καθαρά αύξηση έκανα άλλη σύμβαση, στην οποία αναγραφόταν το ποσό που θα παίρνω από εδώ και στο εξής. Δεν ξέρω τί ισχύει πλέον γιατί εδώ και 10 χρόνια δεν είμαι μισθωτός, αλλά σε τόσο χαμηλά εισοδήματα για ποιά φορολογία μιλάμε? Δεν φαίνονται και τόσα έξοδα που πλέον όλοι κάνουμε με κάρτες και αναφέρονται απ'ευθείας ότι μετράνε στο αφορολόγητο? Και εγώ τα ίδια. Όσες φορές πήρα αύξηση δεν υπέγραψα ποτέ κάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα