Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει, στη δουλεία μου είμαι δηλωμένος με τον κατώτατο μισθό 546 ευρώ αλλά η συμφωνία με τον εργοδότη μου είναι τα 650 ευρώ. Το θέμα είναι στη Τράπεζα μου βάζει 650 κάθε μήνα με αιτιολογία "Μισθοδοσία". Ενώ εγώ περίμενα ότι θα μου έβαζε 546 και τα υπόλοιπα στο χέρι. Εγώ θα φορολογηθώ για τα 546 ή για τα 650? Εγώ έχω κάποιο θέμα με την Εφορία ή δεν ξέρω εγώ επειδή μπαίνουν παραπάνω λεφτά?  

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Η σύμβαση τι γράφει; 

Θα φορολογηθείς για όλο το ποσό. Μήπως τα παραπάνω στα δίνει με δική του ιστορία διακριτική ευχέρεια; 

Συνηθίζεται σε τράπεζες 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, InsoRay είπε

Εγώ θα φορολογηθώ για τα 546 ή για τα 650?

Θα φορολογηθεις γι αυτα που θα γραφει η βεβαιωση αποδοχων

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Στην συμβαση σου τι λέει;

Πρόσεξε μην βρεθείς να χρωστάς ,στα χαρτιά ,λεφτά ότι δηλαδή έχεις πάρει μισθούς μπροστά.

Ή σε περίπτωση απόλυσης να ισχυριστεί ο εργοδότης ότι έχει δώσει περισσότερα χρήματα οπότε να συνυπολογιστούν με την αποζημίωση.

Δημοσ.

Εξοφλητική απόδειξη μισθοδοσίας δεν έχω λάβει ποτέ, ούτε βεβαίωση αποδοχών. Τον Πίνακα Προσωπικού που βλέπω στο γραφείο με το ωράριο μου κλπ γράφει 546 ευρώ καθαρά. Απλά εγώ παίρνω 650 στην Τράπεζα τα οποία είναι και αυτά που έχουμε συμφωνήσει όταν προσλήφθηκα .

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, InsoRay είπε

ούτε βεβαίωση αποδοχών

Λογικο. Αρχες του νεου ετους θα την παρεις για να κανεις τη δηλωση. 

Δηλαδη εχετε συμφωνησει και οι 2 οτι θα κλεβετε το κρατος. Οτι θα παιρνεις 100 ευρω μαυρα. 

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά δεν συμφώνησα αλλά μου το ανακοίνωσε και αν έλεγα όχι δεν θα με έπαιρνε στη δουλειά. Οπότε ναι συμφώνησα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, ritchie77 είπε

Λογικο. Αρχες του νεου ετους θα την παρεις για να κανεις τη δηλωση. 

Δηλαδη εχετε συμφωνησει και οι 2 οτι θα κλεβετε το κρατος. Οτι θα παιρνεις 100 ευρω μαυρα. 

Δεν νομίζω ότι παίρνεις βεβαίωση αποδοχών στο χέρι πλέον.Εγώ θα κοίταζα και στον site του ΙΚΑ (ή οπως αλλιώς λέγεται πλεόν)να δω τι ένσημα και δηλωμένο εισόδημα υπάρχει.

Δεν μας γράφεις αν σου δίνει τελικά  τα 100€ στο χέρι ή όχι .

Επεξ/σία από Ukforthemoment
Δημοσ.
Just now, Ukforthemoment said:

Δεν νομίζω ότι παίρνεις βεβαίωση αποδοχών στο χέρι πλέον.Εγώ θα κοίταζα και στον site του ΙΚΑ (ή οπως αλλιώς λέγεται πλεόν)να δω τι ένσημα και δηλωμένο εισόδημα υπάρχει.

link ?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν μας γράφεις αν σου δίνει τελικά  τα 100€ στο χέρι ή όχι .

Γράφω παραπάνω ότι δεν μου δίνει τίποτα στο χέρι απλά βάζει στη Τράπεζα 650 ευρώ κάθε μήνα αντί για 546 που είμαι δηλωμένος. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, InsoRay είπε

Γράφω παραπάνω ότι δεν μου δίνει τίποτα στο χέρι απλά βάζει στη Τράπεζα 650 ευρώ κάθε μήνα αντί για 546 που είμαι δηλωμένος. 

Τοτε δεν έχει κάνει λάθος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...