mp123 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Χωρις πολλα λογια για τον σκοπο που το θελεις παρε beverly χωρις δευτερη σκεψη αν εισαι αναμεσα σε αυτα τα δυο. 1
greed Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, NickTG είπε Έχω δει με XT. Δεν είναι βέβαια επιχείρημα αφού εκεί μετράει κυρίως το κόστος χρήσης. Αν τους έβγαινε πιο φθηνά με Hornet, Ninja ή Hayabusa με αυτά θα έκαναν delivery. Προσωπικά με κανένα δίτροχο δεν μπορώ να το κάνω καθώς δεν θέλω να είναι κινούμενος κίνδυνος. Αν δεν ενδιαφέρεται κάποιος για αυτό ας πάρει παπί και για μετακόμιση. Μάλλον δεν έχεις κάνει ποτέ σου ντελιβερι για να το λες αυτό. Ότι έχει συμπλέκτη το ξεχνάς, όπως ξεχνάς και ότι έχει βάρος. Δεν δουλεύεις 1 ώρα στο ντελιβερι ούτε κατεβαίνεις μια φορά από το μηχανάκι. Για κανέναν δεν υπήρξε κίνδυνος. Απλά γράφεις για να γράψεις. 11 ώρες πριν, NickTG είπε Έχω δει με XT. Δεν είναι βέβαια επιχείρημα αφού εκεί μετράει κυρίως το κόστος χρήσης. Αν τους έβγαινε πιο φθηνά με Hornet, Ninja ή Hayabusa με αυτά θα έκαναν delivery. Προσωπικά με κανένα δίτροχο δεν μπορώ να το κάνω καθώς δεν θέλω να είναι κινούμενος κίνδυνος. Αν δεν ενδιαφέρεται κάποιος για αυτό ας πάρει παπί και για μετακόμιση Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2019 από greed
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα