Επισκέπτης Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Γεια σας, ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος ποια δημοσια υπηρεσια ειναι υπευθυνη για τα φωτα στους δημοσιους δρομους. Μενω Αθηνα και ακριβως κατω απο το σπιτι μου εχου καει καποιες λαμπες του δρομου με αποτελεσμα να ειναι πολυ σκοτεινα το βραδυ. Ξερετε το τηλεφωνο τις υπηρεσιας που ειναι για αυτες τις δουλειες? Ευχαριστω!
spectaculator Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 14 λεπτά πριν, red carpet είπε Γεια σας, ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος ποια δημοσια υπηρεσια ειναι υπευθυνη για τα φωτα στους δημοσιους δρομους. Μενω Αθηνα και ακριβως κατω απο το σπιτι μου εχου καει καποιες λαμπες του δρομου με αποτελεσμα να ειναι πολυ σκοτεινα το βραδυ. Ξερετε το τηλεφωνο τις υπηρεσιας που ειναι για αυτες τις δουλειες? Ευχαριστω! Δες εδώ. 1
Okkin Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 μπορείς να κατεβάσεις το novoville στο κινητό σου και να κάνεις report εκεί.. Φυσικά δεν ξέρω χρόνο ανταπόκρισης τώρα λόγω καλοκαιριού.
mynam3 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, Okkin είπε μπορείς να κατεβάσεις το novoville στο κινητό σου και να κάνεις report εκεί.. Φυσικά δεν ξέρω χρόνο ανταπόκρισης τώρα λόγω καλοκαιριού. Υπάρχει κάποιος που του ολοκλήρωσαν κάποιο report μέσω του app?
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Αν η βλάβη είναι στο δίκτυο ο ΔΕΔΔΗΕ ΦΟΠ (Φωτισμός Πόλεων) Αν είναι καμένες λάμπες ο Δήμος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα