Arkin Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Αξιζει ναι. Αρκετα καλυτερο socket καλυτερη οθονη μεγαλυτερη μπαταρια καλυτερη καμερα. Μονο αρνητικο το notch αν σε ενοχλει.
xgol Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 12 λεπτά πριν, Arkin είπε Αξιζει ναι. Αρκετα καλυτερο socket καλυτερη οθονη μεγαλυτερη μπαταρια καλυτερη καμερα. Μονο αρνητικο το notch αν σε ενοχλει. Και το τραγικό skin της huawei.
shooterg Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 ειχα την ιδια απορια θα περιμενω να βγει το pixel 4 η θα παω σε σ10 πλας. σκεψου το
k30taas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 35 λεπτά πριν, shooterg είπε ειχα την ιδια απορια θα περιμενω να βγει το pixel 4 η θα παω σε σ10 πλας. σκεψου το Σίγουρα το 10 plus το προτιμώ αλλά ανεβαίνουμε πολύ
mpeliaris Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα. Έχω s9+ και επειδή το βαρέθηκα είμαι έτοιμος να παραγγείλω mate 20 pro. Ήθελα να ρωτήσω τι παίζει με τις οθόνες;; παίζει από σκρουτζ ή best price να μου σπρώξουν κινητό με την <μουφα>οθόνη;
giorgos1966 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 10 ώρες πριν, mpeliaris είπε Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα. Έχω s9+ και επειδή το βαρέθηκα είμαι έτοιμος να παραγγείλω mate 20 pro. Ήθελα να ρωτήσω τι παίζει με τις οθόνες;; παίζει από σκρουτζ ή best price να μου σπρώξουν κινητό με την <μουφα>οθόνη; Λιγο δυσκολο πλεον να υπαρχουν με οθονες LG.Αλλα για σιγουρια πριν το παρεις ζητα τον αριθμο imei και παρε στη Huawei να σου πουν τι σειρά είναι.
mpeliaris Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Το παρήγγειλα. Τους είπα ότι Θελω να ελεγξω το emei πριν την παραλαβή. Όλα καλώς. Ευχαριστώ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα