polaki Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Χρήστης iPad από τις εποχές του πρώτου μοντέλου, ίσως να έχω βγάλει 10-15 φωτογραφίες στο σύνολο με iPad.. 6
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Super Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 1 hour ago, nextp said: Δεν παν να βαλουν και τουαλετα με καζανακι ....(χαριτολογωντας η πως λεει ο σοφος λαος μας λεει και το λιονταρι καμμια μ.... να περασει η ωρα). Το οικοσυστημα τους εχει αρχισει δυστηχως να κουραζει και οι πολιτικες της εν λογω εταιριας αρχισαν να απονθαρυνουν πολλους. Ναι σωστά. Ειδικά τώρα που κοντεύει να γίνει ...μονοπώλιο και στα tablets (τα σοβαρά όχι του κατοσταρικου)... 😛
vagosd Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Το καλό με τα κινητά είναι ότι έχουν περιορισμένο χώρο , άντε να βάλεις 10-15 κάμερες . Στο iPad υπάρχει πολύ περιθώριο αναβάθμισης , μπορείς να χωρέσεις καμία 50 κάμερες . 😁😁😁 Βάλτε και κανένα καινούριο animoji έτσι για το innovation... 1
C0574 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Μα ποιός παίρνει φωτογραφιές με το ipad pro? Άντε το μόνο use-case να είναι λήψη εικόνας από pros. 1%??
Toper Harley Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 CAMERA WARS ... THE APPLE STRIKES BACK...!!!!
TheGrisGrisMan Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, nextp είπε Δεν παν να βαλουν και τουαλετα με καζανακι ....(χαριτολογωντας η πως λεει ο σοφος λαος μας λεει και το λιονταρι καμμια μ.... να περασει η ωρα). Το οικοσυστημα τους εχει αρχισει δυστηχως να κουραζει και οι πολιτικες της εν λογω εταιριας αρχισαν να απονθαρυνουν πολλους. Χμ... το τελευταίο που γράφεις φαίνεται κάπου officially ή είναι μια άποψη που προκύπτει ως αποτέλεσμα αυτού που κάνει το λιοντάρι για να περάσει η ώρα; 1 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Super Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 3 minutes ago, TheGrisGrisMan said: Χμ... το τελευταίο που γράφεις φαίνεται κάπου officially ή είναι μια άποψη που προκύπτει ως αποτέλεσμα αυτού που κάνει το λιοντάρι για να περάσει η ώρα; Το επιβεβαιώνω κι εγώ. Μου το έλεγε ένας οδηγός ταξί τις προάλλες! 😛 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, TheGrisGrisMan είπε Χμ... το τελευταίο που γράφεις φαίνεται κάπου officially ή είναι μια άποψη που προκύπτει ως αποτέλεσμα αυτού που κάνει το λιοντάρι για να περάσει η ώρα; Το κομματι με το λιονταρι ειναι κατι που το ξερουμε , εχουμε ακουσει ολοι και το ανεφερα διοτι δεν υπαρχει λογος να αρχισω flame war (για αυτο και αυτοσαρκαστηκα) Για το συγκεκριμενο thread η αποψη ειναι πρωτα προσωπικη (σαν πελατης του πληρους οικοσυστηματος της Apple εδω και μερικα χρονια ) οσο και αλλων τοσο γνωστων οσο και γενικοτερα. Θα ειχε νοημα να αναφερω πηγες ; Ναι η Apple οπως πολυ σωστα ανφερθηκε ειναι σχεδον κυριαρχος στον κοσμο των ταμπλετων ΑΛΛΑ ολοι μας ξερουμε οτι εμεις οι καταναλωτες την βαζουμε εκει. Για την ιστορια ανηκω και εγω σε εκεινη τη μεριδα καταναλωτων που μπορω να εχω απολαμβανω (γιατι πρεπει να λεμε την αληθεια) την αξεπεραστη ποιοτητα , ικανοποιηση που αυτο προσφερει. Απο την αλλη ομως δεν σημαινει οτι ειμαι υποχρεωμενος να δεχομαι οτι η καθε Apple θελει να μου σερβιρει και καθε φορα να ριχνω χιλιαρικα για κατι λιγο καλυτερο. Αυτο λεω απλα οτι ολο αυτο το πραγμα κουραζει και δεν ειμαι ο μονος που εχει αρχισει να το νιωθει. Η για να το πω αλλιως. Μπορει να ειναι πρωτη και ασυναγωνιστη , ας ειναι . Εγω δεν θα συμμετεχω σε αυτο. Υπαρχουν και αλλες επιλογες σιγουρα για ολους.
Arkin Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Θεωρω περιττο να μπαινει τοσο καλη καμερα σε tablet. Παιζει να μην εχω βγαλει ποτε φωτογραφια με tablet. Κοψε 100 ευρω και βαλε μια κανονικη καμερα. Δεν χρειαζονται 3 γιατι το 99% δεν προκειται ποτε να βγαλει φωτογραφια με tablet. 1
vortex365 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Τριπλή κάμερα γιατί πολλοί τραβάνε φωτογραφίες με tablet 12,9 ιντσών.
Haldol Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Εν τω μεταξύ, το άρθρο λέει ξεκάθαρα για ποιο λόγο θα μπει η τριπλή κάμερα του επερχόμενου iPhone, (μείωση κόστους παραγωγής) εσείς εκεί! 😂 1
stafaf Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Κανένας λόγος αναβάθμισης από το fluo tablet 7" μου.
EuphangeL Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 6 ώρες πριν, nextp είπε Δεν παν να βαλουν και τουαλετα με καζανακι ....(χαριτολογωντας η πως λεει ο σοφος λαος μας λεει και το λιονταρι καμμια μ.... να περασει η ωρα). Το οικοσυστημα τους εχει αρχισει δυστηχως να κουραζει και οι πολιτικες της εν λογω εταιριας αρχισαν να απονθαρυνουν πολλους. Δώσε όλα τα στοιχεία που έχεις! Δεν χρειάζεται να πεις σε ποια από τις Big Four εργάζεσαι, απλά λίγα στοιχεία δώσε για εμάς τους κοινούς θνητούς
chris_g92 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 6 ώρες πριν, Retromaniac είπε Γνωστό το φαινόμενο των μανάδων που στις σχολικές εορτές έρχονται με το tablet και κάνουν διαγωνισμό ποια θα τραβήξει το χειρότερο βίντεο. Τουλάχιστον με δαύτο θα υπάρξει μία βελτίωση, σε όσες έχουν να τα σκάσουν και να έρθουν να τραβήξουν βίντεο με το μηλαράκι. Καλά δεν το κοβω να έρχεται ελληνιδα μάνα με iPad pro. Το 99% με κάτι mls είναι .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα