Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας. Αγορασα σημερα απο αγγελια  μελους του φορουμ ενα XBOX ONE S. 

Αλλα δυστηχως εχω προβλημα. Με το που το ανοιξα και το εβαλα στην τηλεοραση ανοιξε αλλα η εικονα ηταν σε αναλυση 640χ480 , μεσα απο το μενου στις ρυθμισεις προσπαθησα να αλαξω την αναλυση σε 4Κ και δεν εδινε εικονα. Μετα δοκιμασα σε 1080Ρ παλι το ιδιο. βαζω 720Ρ και κλειδωνει . λεω οκ μπορει να ετυχε να φταιει το καλωδιο που μου εστειλε και το βγαζω και δοκιμαζω με αλλο HDMI δικο μου.  Μετα σταματησε να διχνει εικονα , αναβει ομως η κονσολα κανονικα. 

Απο βιντεακια στο youtube εκανα την διαδικασια που κρατας το power button μαζι με το ασπρο κουμπι που κανει reset και εγιναν παλι τα ιδια. Αναβει η κονσολα σε αναλυση 640 και πια δεν κλειδωνει ουτε στα 720Ρ. το συνδεσα στο ιντερνετ κοιταξα μηπως υπαρχει και κανενα update να του κανω αλλα ηταν ενημερωμενο. Του εκανα και reset αλλα και παλι τιποτα.

Εχω δοκιμασει επισης αλλα 3 καλωδια HDMI δικα μου , εχω δοκιμασει να αλλαξω θήρα HDMI sthn τηλεοραση , εχω δοκιμάσει  σε αλλες 2 τηλεορασεις και μια οθονη υπολογιστη και παντα γινεται το ιδιο.

Ξερει κανεις αν υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω?  Δεν μου εχει ξανα τυχει ποτε καποιο παρομοιο προβλημα. Λογικα αν ειχε προβλημα η HDMI του xbox δεν θα επρεπε να μην αναβει καθολου?

παρακαλω για μια βοηθεια αν υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Sir_Teraflop είπε

Όταν λες reset εννοείς reset στο factory default από το μενού του?

ναι αυτο εκανα.  αλλα και εκει κολησε  και εμεινε ανοιχτο με αποτελεσμα μετα απο κανα 20 λεπτο να αναγκαστω να το κλεισω απο το κουμπι

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι έχει ένα low resolution mode (vga mode) το οποίο ενεργοποιείται με τον συνδυασμό των buttons που πάτησες.

Αυτό γίνεται revert στο display and settings νομίζω.

Δημοσ.

Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω για να αποκλείσω το ενδεχόμενο απλα να έχει φάει κανα κόλλημα ; Η δεν αξίζει να ασχοληθώ και να το στείλω πίσω ; Γιατί και το κοντρολερ που μου έστειλε δεν δουλεύει και είναι χαλασμένο 

Δημοσ.

Στο display settings βάλτο από το auto στο HDMI. Αν δουλέψει γύρισε το στο auto.

Ξέχασα να σου γράψω ότι στο HDMI "mode" θα διαλέξεις 1080p για να δεις αν δουλεύει.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, ababapanos είπε

Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω για να αποκλείσω το ενδεχόμενο απλα να έχει φάει κανα κόλλημα ; Η δεν αξίζει να ασχοληθώ και να το στείλω πίσω ; Γιατί και το κοντρολερ που μου έστειλε δεν δουλεύει και είναι χαλασμένο 

Φιλε συγγνώμη λίγο άκυρη η ερώτηση αλλά ο χρήστης είχε καλές αξιολογήσεις και περίπου συνολικά πόσες είχε? Μην αναφέρεις όνομα απλώς στο περίπου οι αξιολογήσεις του πως ήταν? 

Δημοσ.

16 λεπτά πριν, Sir_Teraflop είπε

Στο display settings βάλτο από το auto στο HDMI. Αν δουλέψει γύρισε το στο auto.

Ξέχασα να σου γράψω ότι στο HDMI "mode" θα διαλέξεις 1080p για να δεις αν δουλεύει.

Το έκανα δυστηχως δεν δούλεψε. Μόνο όταν το βάζω 720p προσπαθει να κλειδώσει αλλά ανάβει και σβήνει η οθόνη σαν να μην μπορεί να κρατήσει την αναλυση.

6 λεπτά πριν, jerry banana είπε

Φιλε συγγνώμη λίγο άκυρη η ερώτηση αλλά ο χρήστης είχε καλές αξιολογήσεις και περίπου συνολικά πόσες είχε? Μην αναφέρεις όνομα απλώς στο περίπου οι αξιολογήσεις του πως ήταν? 

Έχει 20 θετικές αξιολογήσεις.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ababapanos είπε

Το έκανα δυστηχως δεν δούλεψε. Μόνο όταν το βάζω 720p προσπαθει να κλειδώσει αλλά ανάβει και σβήνει η οθόνη σαν να μην μπορεί να κρατήσει την αναλυση.

Τελευταίο που μπορώ να σου συστήσω είναι να βγάλεις και το xbox και την τηλεόραση από το ρεύμα όπως και το hdmi καλώδιο (handshake problem).

Διαφορετικά μάλλον πρέπει να το στείλεις πίσω.. :(

ps: Υπάρχουν και advanced troubleshooting guides (εγκατάσταση το OS από την αρχή) αλλά δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο σου.

Η TV ποια είναι?

Δημοσ.

Έχω δοκιμάσει σε δυο τηλεοράσεις 4Κ. Μια Samsung και μια Sony. Δεν παίζει σε καμία και κάθε φορά που αλλάζω καλωδιο χάνει εντελώς το σήμα και θέλει συνέχεια reset. 

Νομίζω ότι δεν αξίζει να ασχοληθώ άλλο από την στιγμή που δέχθηκε ο Πωλητης να μου βάλει τα χρηματα και να το στείλω πίσω. Είναι και το χειριστήριο που είναι χαλασμένο όποτε πόκερ συμπτώσειςμαζεμενες. Τουλάχιστον έχασα μόνο το απόγευμα μου σήμερα και όχι κάτι περισσότερο 

Δημοσ.

Δοκίμασε και το 50 hz mode, αλλά δεν υπάρχει λόγος για τόσο troubleshooting αν, η λύση είναι τόσο απλή.

Καλή συνέχεια και ελπίζω να σε δούμε σύντομα με καινούργιο xbox :) 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...