Επισκέπτης Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Ένα απλό ερώτημα.. πόσο τελική έχει το 125;
kiriakos500 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 ειχα στη δουλεια για 10 χρονια < 6 ωρες + στο δρομο κάθε μερα> το λιμπερτη 125 είναι πολλη καλο μηχανακι με λιγα προβλήματα ανετη σελα και μανιτζεβελο δηλαδή "ελαφρη ευχαριστο μηχανακι η τελικη του είναι περιπου 95 χιλιομετρα
nikossof88 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Μιας και το πηρα πρόσφατα για δουλειές τριγύρω μπορώ να σου πω κάποια πράγματα..Αρχικά έχει δύναμη για τα κυβικά του δηλαδή για euro 4 125 δεν είμαι ψόφιο όπως το περίμενα..άνετο πολύ και μέσα σε 1 λεπτό του εχεις πάρει τον αέρα..Είναι αρκετά ψηλό αν και δεν του φαίνεται αλλά πχ με παπί καμία σχέση πολυ ψηλότερη σέλα..Τελική που ζητάς κοντά 110-115 κοντέρ τώρα η αλήθεια δεν ξέρω που βρίσκεται..πάντως ξεκινάει πολυ καλα και μέχρι τα 60 δεν κρεμάει καθόλου..Το μόνο αρνητικό που του βρηκα είναι η πίσω ανάρτηση που κοπανάει πολύ στους ελληνικούς ‘Δρόμους’ αν και είναι ρυθμιζόμενη αλλά δεν έχω ασχοληθεί μιας και υπάρχει άλλο μέσω..δεν ρώτησες όλα αυτά αλλά καλύτερη να εχεις μια πιο ολοκληρωμένη άποψη..
neverwinter Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 καλησπέρα σας , είμαι ανάμεσα σε liberty 125 /150 και στο sym symphony st 200 στα χρήματα για καινούργιο είναι μικρές οι διαφορές ! θα μπορούσε κάποιος να τα συγκρίνει με τα υπέρ και τα κατά ? σας ευχαριστώ πολύ !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα