Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν θα γίνουν κάποια ταξίδια λόγο δουλειάς και θα ήθελα να λέει όποιος γνωρίζει την προτεινόμενη διαδρομή για εξοικονόμηση καυσίμου κ ώρας φυσικά. 

Εννοείται ότι με ενδιαφέρει και η ασφάλεια πάνω από όλα, οπότε στροφές και δρόμοι με λακκούβες αποκλείονται. 

Ξεκινάω πρώτος... 

Θέλω να πάω από Θεσσαλονίκη στα Άνω πορογια,για πείτε πως συμφέρει να πάω; από Σέρρες η από παλιό δρόμο Κιλκίς;  η υπάρχει κ κάτι άλλο; 

Επεξ/σία από vairass
Δημοσ.
7 ώρες πριν, vairass είπε

και δρόμοι με λακκούβες αποκλείονται

Στην Ελλάδα ζεις. Ακόμα και καινούργιοι δρόμοι έχουν επίτηδες λακούβες για το καλό.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, zx1234r είπε

Στην Ελλάδα ζεις. Ακόμα και καινούργιοι δρόμοι έχουν επίτηδες λακούβες για το καλό.

καλα το θεμα μας δεν ειναι οι  λακουβες...

απο που να παω πιο γρηγορα ειναι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, vairass είπε

δρόμοι με λακκούβες αποκλείονται.

Τότε διαλέγεις ένα από τα παρακάτω οχήματα 😛

🚁🛩️✈️🚀🛸

On topic  ψάξε στο Google maps για να δεις διαφορετικές διαδρομές

Επεξ/σία από christopher0016
Δημοσ.
Μόλις τώρα, christopher0016 είπε

Τότε διαλέγεις ένα από τα παρακάτω οχήματα 😛

🚁🛩️✈️🚀🛸

On topic  ψάξε στο Google maps για να δεις διαφορετικές διαδρομές

βρε δεν καταλαβες ακομα ;  τα εχω ψαξει αυτα...υπαρχουν ομως καποιοι που πηγαν εκει που εχω σκοπο να παω η καποιοι οδηγοι φορτηγων κλπ για να μας πουν την αποψη τους.

τον δρομο τον εχω κανει απο κιλκις πηγα προχτες αλλα μου φανηκε μακρια .

Γιαυτο ψαχνω εναλλακτικο δρομο.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, vairass είπε

βρε δεν καταλαβες ακομα ;  τα εχω ψαξει αυτα...υπαρχουν ομως καποιοι που πηγαν εκει που εχω σκοπο να παω η καποιοι οδηγοι φορτηγων κλπ για να μας πουν την αποψη τους.

τον δρομο τον εχω κανει απο κιλκις πηγα προχτες αλλα μου φανηκε μακρια .

Γιαυτο ψαχνω εναλλακτικο δρομο.

Εσύ δεν κατάλαβες  τι λεω ότι άμα ψάξεις  μόνος με τόση πληροφορία που υπάρχει στο  ίντερνετ θα βρεις την καλύτερη διαδρομή χωρίς να περιμένεις απάντηση.

Τώρα ερωτήσεις τύπου  θέλω να πάω εκεί χωρίς να έχει λακούβες χωρίς να κάψω πολύ βενζίνη.. χωρίς στροφές κτλπ

Μην περιμένετε σοβαρές απαντήσεις σε μη σοβαρές ερωτήσεις.

• Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, christopher0016 είπε

Εσύ δεν κατάλαβες  τι λεω ότι άμα ψάξεις  μόνος με τόση πληροφορία που υπάρχει στο  ίντερνετ θα βρεις την καλύτερη διαδρομή χωρίς να περιμένεις απάντηση.

Τώρα ερωτήσεις τύπου  θέλω να πάω εκεί χωρίς να έχει λακούβες χωρίς να κάψω πολύ βενζίνη.. χωρίς στροφές κτλπ

Μην περιμένετε σοβαρές απαντήσεις σε μη σοβαρές ερωτήσεις.

Αν ήσουν οδηγός θα ήξερες τι εννοώ με λακκούβες κλπ. 

Τεσπα. 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, vairass είπε

Αν ήσουν οδηγός θα ήξερες τι εννοώ με λακκούβες κλπ. 

Τεσπα. 

Δεν μπορείς να διατυπώσεις μια ερώτηση σώστα μετα δεν είμαι εγώ οδηγός ότι να ναι . Καλύτερα να μην οδηγάς είναι σοβαρή υπόθεση η οδήγηση .

γράφετε ότι χαζομάρα σας κατέβει και θέλετε σοβαρές απαντήσεις...  NOT...

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, christopher0016 είπε

Δεν μπορείς να διατυπώσεις μια ερώτηση σώστα μετα δεν είμαι εγώ οδηγός ότι να ναι . Καλύτερα να μην οδηγάς είναι σοβαρή υπόθεση η οδήγηση .

γράφετε ότι χαζομάρα σας κατέβει και θέλετε σοβαρές απαντήσεις...  NOT...

Τι σχέση έχει η διατύπωση με αυτό που ρωτάω; λολ 

Αλλο η οδήγηση άλλο η διατύπωση άλλο η ορθογραφία άλλο η έκθεση :)

Θα απαντήσει κάποιος που κατάλαβε τι ρωτάω, απλό. 

Δημοσ.

Πλεον με το google maps και google earth εχεις τα παντα.Υστερα η αισθηση τις οδηγησης και η ευχαριστηση, ειναι διαφορετικη εννοια για τον καθενα.Ο αλλος θα σου πει ειναι η χαρα τις οδηγησης αυτος ο δρομος και εσυ να τον βρεις βαρετο η με πολλες στροφες και κουραστικο.Εκτος και εαν περιμενεις  πληρης ρεπορταζ και χαρτογραφηση απο τον δρομο, με καταγραφη τις καθε λακκουβας και ποσες φορες θα στριψεις το τιμονι και με ποσες μοιρες

Δημοσ.

Θα σου πω εγώ που έκανα δρομολόγια με φορτηγό γιατί οι άλλοι μάλλον έχουν όρεξη να εξυπνακίζουν μιας και δεν ξέρουν να σου δώσουν μια ορθή απάντηση.

Έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε έναν επαρχιακό που γενικά στο συνολικό του κομμάτι δεν έχει κακοτεχνίες ωστόσο παραμένει ένας κλασσικός επαρχιακός κεντρικός άξονας αλλά και στην Ε.Ο.

Το θετικό του επαρχιακού είναι ότι θα κάνεις λιγότερα χιλιόμετρα ωστόσο η ώρα πάνω κάτω θα είναι ίδια γιατί στην Ε.Ο θα κινείσαι σταθερά με μεγαλύτερη ταχύτητα. Από κει και πέρα αυτή την περίοδο εφόσον υπάρχει η δυνατότητα χρήσης Ε.Ο θα απέφευγα τον επαρχιακό καθώς κυκλοφορούν πολλά αγροτικά μηχανήματα και κυρίως αλωνιστικές, οπότε από θέμα ασφάλειας και μόνο, μιας και το ανέφερες η Ε.Ο υπερτερεί.

Όσον αφορά τις λακκούβες ότι και να κάνεις με το που ξεκινήσεις να περνάς χωριά δε θα τις γλιτώσεις. Και από τις δύο πλευρές ο δρόμος έχει αρκετές, θα πηγαίνεις βέβαια με 50χλμ ούτως ή άλλως οπότε ίσως θα μπορείς και να τις αποφεύγεις.

• Thanks 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, 1988panos2171 είπε

Θα σου πω εγώ που έκανα δρομολόγια με φορτηγό γιατί οι άλλοι μάλλον έχουν όρεξη να εξυπνακίζουν μιας και δεν ξέρουν να σου δώσουν μια ορθή απάντηση.

Έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε έναν επαρχιακό που γενικά στο συνολικό του κομμάτι δεν έχει κακοτεχνίες ωστόσο παραμένει ένας κλασσικός επαρχιακός κεντρικός άξονας αλλά και στην Ε.Ο.

Το θετικό του επαρχιακού είναι ότι θα κάνεις λιγότερα χιλιόμετρα ωστόσο η ώρα πάνω κάτω θα είναι ίδια γιατί στην Ε.Ο θα κινείσαι σταθερά με μεγαλύτερη ταχύτητα. Από κει και πέρα αυτή την περίοδο εφόσον υπάρχει η δυνατότητα χρήσης Ε.Ο θα απέφευγα τον επαρχιακό καθώς κυκλοφορούν πολλά αγροτικά μηχανήματα και κυρίως αλωνιστικές, οπότε από θέμα ασφάλειας και μόνο, μιας και το ανέφερες η Ε.Ο υπερτερεί.

Όσον αφορά τις λακκούβες ότι και να κάνεις με το που ξεκινήσεις να περνάς χωριά δε θα τις γλιτώσεις. Και από τις δύο πλευρές ο δρόμος έχει αρκετές, θα πηγαίνεις βέβαια με 50χλμ ούτως ή άλλως οπότε ίσως θα μπορείς και να τις αποφεύγεις.

Καλημέρα φίλε επιτέλους.  

Επειδή δεν κατάλαβαν.... Είμαι οδηγός και θα τον κάνω τον δρόμο ξημερώματα μετά από δουλειά... Προχτές με κούρασε λίγο, γύρισα από τον παλιό που σε βγάζει διαβατα.  Ξέρεις. 

Άρα εσύ λες να πάω από τον κεντρικό όπως δείχνουν οι ταμπέλες... 

Συμφέρει να πάω από Σέρρες η καμιά σχέση; 

Άνω πορογια θα πάω όπως είπα 

42 λεπτά πριν, toyo73 είπε

Πλεον με το google maps και google earth εχεις τα παντα.Υστερα η αισθηση τις οδηγησης και η ευχαριστηση, ειναι διαφορετικη εννοια για τον καθενα.Ο αλλος θα σου πει ειναι η χαρα τις οδηγησης αυτος ο δρομος και εσυ να τον βρεις βαρετο η με πολλες στροφες και κουραστικο.Εκτος και εαν περιμενεις  πληρης ρεπορταζ και χαρτογραφηση απο τον δρομο, με καταγραφη τις καθε λακκουβας και ποσες φορες θα στριψεις το τιμονι και με ποσες μοιρες

Μετά από δουλειά φίλε σε κουράζουν ακόμα και τα φώτα να το ξέρεις. 

Δεν θα πάω για διασκέδαση. Επίσης μην ξεχνάς ότι η πρωινή μου δουλειά είναι οδηγός.. 8 ώρες μέσα στην πόλη...αστο πίκρα 

Δημοσ.

Eγώ την παρακάτω διαδρομή λέω, ναι από Σέρρες, δεν έχει άλλη μετά πας από τον επαρχιακό του Κιλκίς.

https://goo.gl/maps/vwAv5imSWzJgBb5r7

Εγώ αν πήγαινα για δουλειά και μάλιστα ξημερώματα θα επέλεγα την ΕΟ, 60χλμ παραπάνω είναι συνολικά στο πήγαινε-έλα. Τώρα για την ώρα με τι όχημα θα πας; Αν πεις με φορτηγό τότε θα κάνεις πολύ παραπάνω χρόνο.

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, vairass είπε

Λοιπόν θα γίνουν κάποια ταξίδια λόγο δουλειάς και θα ήθελα να λέει όποιος γνωρίζει την προτεινόμενη διαδρομή για εξοικονόμηση καυσίμου κ ώρας φυσικά. 

Εννοείται ότι με ενδιαφέρει και η ασφάλεια πάνω από όλα, οπότε στροφές και δρόμοι με λακκούβες αποκλείονται. 

Ξεκινάω πρώτος... 

Θέλω να πάω από Θεσσαλονίκη στα Άνω πορογια,για πείτε πως συμφέρει να πάω; από Σέρρες η από παλιό δρόμο Κιλκίς;  η υπάρχει κ κάτι άλλο; 

Παρε με μαζι σου για βολτα.. Γουσταρω να οδηγησω και κουκουβαγια!!!!!!!!!!!!!!!!

• Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, gia_nnis είπε

Παρε με μαζι σου για βολτα.. Γουσταρω να οδηγησω και κουκουβαγια!!!!!!!!!!!!!!!!

Φίλε η κουκουβάγια 21 ετών πετάει απλά.. Τρομερό αυτοκίνητο... Αν ξέρεις να βγάζεις φώτο έλα :)

1 ώρα πριν, 1988panos2171 είπε

Eγώ την παρακάτω διαδρομή λέω, ναι από Σέρρες, δεν έχει άλλη μετά πας από τον επαρχιακό του Κιλκίς.

https://goo.gl/maps/vwAv5imSWzJgBb5r7

Εγώ αν πήγαινα για δουλειά και μάλιστα ξημερώματα θα επέλεγα την ΕΟ, 60χλμ παραπάνω είναι συνολικά στο πήγαινε-έλα. Τώρα για την ώρα με τι όχημα θα πας; Αν πεις με φορτηγό τότε θα κάνεις πολύ παραπάνω χρόνο.

Με την κουκουβάγια θα πάω..... Ωραία σε ευχαριστώ. 60 παραπάνω είναι θέμα... Αλλά θα το σκεφτώ. Αλλιώς πάλι από τον παλιό πιο λίγα χιλιόμετρα σωστά; 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...