BadBoy Δημοσ. 21 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2004 Με τα λεγόμενα μου δεν δικαιώνω τον Victor ο οποίος ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ δεν διάβασε τους κανόνες. Εκνευρίστηκα και εγώ και επιθυμώ να κλειδωθεί/διαγραφεί το τόπικ όσο και εσύ. Απλώς, νομίζω ότι με μια πιο ήπια απάντηση και εξήγηση θα το καταλάβει και δεν θα το επαναλάβει. Έτσι όπως του απάντησες εσύ δεν του έδωσες να καταλάβει γιατί ήταν λάθος του και επιπλέον του έδωσες πάτημα να το ξανακάνει, από αντίδραση. Τέλος να δηλώσω ότι η άποψη μου είναι η ίδια με την δική σου (εκθέτει τους χρήστες του Insomnia), αλλά όπως βλέπεις δεν αντιδρώ έτσι. Και λίγη εγκράτεια δεν θα πείραζε. Υ.Γ. Όλα τα παραπάνω αποτελούν προσωπικές απόψεις διατυπωμένες σε ένα εντελώς φιλικό και καθόλου εχθρικό ύφος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theodore Tsi Δημοσ. 21 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2004 as to kleisei kapoios to g@@no gia topic na teleiwnei i ipothesi.ante giati exei xeftilistei to thema me to giati to ekane........giati den diabase........poios tou tin eipe.....pws tou tin eipe k giati!!!! :evil: re moderators apo tis 2 to mesimeri einai anoixto to topic!sbiste to na teleiwnoume!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelos0 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2004 egw to eipa nwritera alla kaneis den tolmhse na kanei koubenta kai auto gia mean einai deigma...... opoio post se auto to topic den e3hgouse ston victor ti kai pws apla postarei gia na postareim na au3h8ei to noumeraki tou de3ia, na gelasei, na gemisie me axrhsta bytes to hdh fortwmeno insomnia kai den 3erw k egw ti allo..... Gia kouventoloi anoi3e to mplampla. Gia tech help kai tech syzhthsh yparxie to insomnia. To an ek8etei kai ti kanei auto to post exei 3anasyzhth8ei polles fores? Giati otan se allo paromoio post kapoios apantaei ti egeine apo katw kai menei etsi mexri na kleidw8ei?? ti diaforetiko egeine twra? Giati afou apanthsa 2-3 atoma ti ftaiei sotn victor synexizete na sxoliazete ANOUSIA? Den 8elw apanthseis se auta ta erwthmata. Euxaristw! kai pls afhste to topic na pesei. den yparxie logos kai as mhn kleidw8ei na menei edw pshla. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CrackMetal (century) Δημοσ. 21 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2004 ""SOFTWARE is like Sex, Its Better When It's FREE"" :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.