Giorgoskapa1 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα στη παρέα του insomnia! Έχω ενα ps4 pro και το ψέκασα με σπρέυ πεπιεσμένου αέρα, χωρίς να το ανοιξω. Απλα ψέκασα γύρω-γύρω στο πλάι. Σε κάποια φάση άρχισε να βγάζει κάτι σαν υγρασία (σαν αέρα με υγρό). Λέτε να έχω πρόβλημα στο μέλλον μετα απο αυτό;
Jeiko_22 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Οχι, απλά αν μπορείς κάντο λιγο με ζεστό αέρα. Άστο να στεγνωσει καλα. 1
Giorgoskapa1 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Οι οδηγίες έγραφαν ότι μπορώ να το θέσω σε λειτουργία 15 λεπτά μετά τη χρήση του σπρέυ. εγω το άνοιξα μετά από μισή έως μία ώρα το λιγότερο, για λιγο... απλα να δω αν παίζει. Δεν είχε θέμα, ελπίζω να είναι οκ!
FasTaker Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Mπορεινα εινα καποια συμπυκνωση του πεπιεσμενου αερα. Αν παιζει κανονικα δεν θα εχεις θεμα και στο μελον 1 1
Fubar.gr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Τα σπρέυ αυτά δέν περιέχουν αέρα, αλλά σκέτο προωθητικό υγρό, συνήθως κάποιο fluorocarbon. Κανονικά το σωληνάκι βρίσκεται στο πάνω μέρος οπότε όταν πατηθεί το κουμπί βγαίνουν μόνο οι ατμοί που βρίσκονται πάνω απο το υγρό στο πάνω μέρος της φιάλης. Αν όμως η φιάλη είναι ανάποδα, υπο γωνία ή απλά την κουνάμε ενώ ψεκάζουμε, τότε το προωθητικό βγαίνει στην υγρή του μορφή, οπου και εξατμίζεται άμεσα. Δέν δημιουργεί πρόβλημα στα ηλεκτρονικά, ίσα-ίσα το ψεκάζουμε απευθείας πάνω τους σαν παγωτικό σπρέυ, όταν θέλουμε να εντοπίσουμε ψυχρές κολλήσεις κτλ. Υπάρχουν κάποια πιό ακριβά σπρέυ αέρα οπου το σωληνάκι είναι σε φλοτέρ, οπότε θα βγάλει "αέρα" ανεξάρτητα απο τη γωνία που το κρατάμε. 2 1
Giorgoskapa1 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 19 ώρες πριν, Fubar.gr είπε Τα σπρέυ αυτά δέν περιέχουν αέρα, αλλά σκέτο προωθητικό υγρό, συνήθως κάποιο fluorocarbon. Κανονικά το σωληνάκι βρίσκεται στο πάνω μέρος οπότε όταν πατηθεί το κουμπί βγαίνουν μόνο οι ατμοί που βρίσκονται πάνω απο το υγρό στο πάνω μέρος της φιάλης. Αν όμως η φιάλη είναι ανάποδα, υπο γωνία ή απλά την κουνάμε ενώ ψεκάζουμε, τότε το προωθητικό βγαίνει στην υγρή του μορφή, οπου και εξατμίζεται άμεσα. Δέν δημιουργεί πρόβλημα στα ηλεκτρονικά, ίσα-ίσα το ψεκάζουμε απευθείας πάνω τους σαν παγωτικό σπρέυ, όταν θέλουμε να εντοπίσουμε ψυχρές κολλήσεις κτλ. Υπάρχουν κάποια πιό ακριβά σπρέυ αέρα οπου το σωληνάκι είναι σε φλοτέρ, οπότε θα βγάλει "αέρα" ανεξάρτητα απο τη γωνία που το κρατάμε. Οποτε εγω που το κουνησα κιολας, γιατι δεν εβγαζε απο ενα σημειο και μετα και που ψεκασα και απο το πλάι δε θα εχω προβλημα ετσι;
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Ναι δεν είναι τίποτα μην ανησυχείς. Εξατμίζεται αμέσως και δεν είναι διαβρωτικό. Εμένα μου έχει πέσει και σε μητρική και σε GPU αλλά δεν παθαίνουν κάτι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα