sinikos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα. Μπαίνει κανείς στην διαδικασία να μαζεύει πόντους από κάρτες εφαρμογές? Πχ κάρτες Shell, Yellows απο τράπεζα πειραιως κλπ. Βάζεις πχ βενζίνη 1 χρόνο για να παρεις μετά μια κούπα??? Το μόνο καλό που έχω δει σαν ανταμοιβή είναι οι 6ευρες του Βασιλοπουλου.
wired_1 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Από shell λόγο επαγγέλματος βάζω συχνά πετρέλαιο και εξαργυρώνω αρκετές φορές 50ευρες δωροεπιταγες για intersport, Γερμανό κτλ.
-Dimitris- Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Ποντοι απο τη Shell, x2 οταν παρεις κωδικο απο what's up. Πλενω το αμαξι τσαμπα πλεον με τους ποντους. 1
Lasombra Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Παίζει μια αμερικανιά "ζώντας από κουπόνια" (extreme couponing). Οι πόντοι από τις κάρτες δεν είναι τόσο αποδοτικοί (ως καθόλου). Είναι και θέμα οπτικής, μάζευέ τους όποτε μπορείς αλλά μη ζεις για να μαζεύεις πόντους... Μια κούπα είναι μια κούπα! 😁
*nenya* Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Καταλήγω ότι το πιο βολικό είναι το πρόγραμμα 'Επιστροφή'. Μαζεύονται σχετικά γρήγορα χρήματα από συναλλαγές τα οποία μετά εξαργυρώνεις πχ στον Μασούτη. Οι πόντοι από τις κάρτες των supermarkets είναι επίσης καλοί, αλλά μαζεύονται αργά με τα ψώνια 1-2 ατόμων. Με τα οικογενειακά ψώνια μαζεύονται γρήγορα και παίζει πάλι εξαργύρωση.
sphinxgr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Όσες κάρτες και από όποια τράπεζα έχω χρησιμοποιήσει, δίνουν (αναλογία σε χρήματα) 2% επιστροφή στο ποσό αγορών. Το σημαντικό πλέον είναι να έχεις κάρτα που σου επιστρέφει σε επιχειρήσεις τις οποίες όντως συνεργάζεσαι και όχι να σου επιστρέφει σε άσχετες εταιρίες. Επίσης πολλές φορές, καταστήματα σου επιστρέφουν το ΦΠΑ σε μεγάλες αγορές (πχ τηλεοράσεις) σε συγκεκριμένες κάρτες (πχ Yellows). Αλλά ο γενικός κανόνας παντού είναι, επιστροφή με κέρδος 2% στο τζίρο που κάνεις. Παράδειγμα. Eurobank Attica. Επιστρέφει 2% στο τζίρο, για να πάρεις ότι θες απο τα καταστήματα Attica. Κάθε χρόνο έτσι έχω 150€ περίπου να πάρω ότι θέλω (τζίρος 7500€). (αν κάποιον τον ενδιαφέρει να αγοράζει από Attica). Απλά ότι χαλάω το περνάω στην κάρτα. Αν δεν είχα κάρτα, πάλι θα τα χάλαγα αυτά τα χρήματα, δεν θα άλλαζε κάτι. Οπότε χωρίς να αλλάξω κάτι στη ζωή μου, έχω δώρο 150€. Cosmote Eurobank σου δίνει στο τζίρο 1% έκπτωση σε σταθερό + 1% στο κινητό + επιστροφή πραγματικών χρημάτων από συνεργαζόμενα καταστήματα του Επιστροφή που μερικές φορές δίνουν καλή επιστροφή (πχ αν έβαζες πετρέλαιο θέρμανσης είχες +5% δηλαδή κέρδος 7%=5%+2%). Οπότε αν έχεις cosmote ξεκινάς από 2% πραγματικών χρημάτων επιστροφής. Το ίδιο ισχύει για όλους τους παρόχους. Το σημαντικό είναι να βρεις να σου επιστρέφουν λεφτά σε κατάστημα που ούτως ή άλλως ψωνίζεις. Επίσης είπαμε, το κέρδος πάει χονδρικά στο 2%. Αν χαλάει κάποιος 1000€ το έτος, ε ας μην ασχοληθεί και καθόλου. Δεν θα αλλάξει κάτι στη ζωή του 1
bvb7 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Alpha bonus με διαφορα το καλυτερο για μενα. 1
GREGORYMO Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, bvb7 είπε Alpha bonus με διαφορα το καλυτερο για μενα. Πρώτα η alpha και 2' η eurobank. ΥΓ. Παντα, βέβαια, εξαρτάται πιο είναι το βασικό σου supermarket.
Vercis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Κοιτα τωρα φαση. * Eurobank πιστωτικη Μασουτης = 4% επιστροφη απο αγορες Μασουτη * MasCard Καρτα μασουτη = 6 ευρω επιστροφη καθε 200 ποντους * Ασφαλιση αυτοκινητου στην Ευρωπαικη Πιστη που με την καρτα τους οταν ψωνιζεις απο Μασουτη εχεις 1.5% επιστροφη Κανω τις ιδιες αγορες που θα εκανα οπως και να χει και ξοδευω τα ιδια λεφτα που θα ξοδευα οπως και να χει, μονο που αυτες οι "καρτες" που λες μου επιστρεφουν στο περιπου 7% με 10%. Συμπερασμα... οχι δεν ειναι αχρηστες, οντως κερδιζεις ποντους και λεφτα με λιγη υπομονη. Απλα μην τρελαινεσαι, κανε τους σωστους συνδυασμους και ποτε να μην ξοδευεις για να μαζεψεις τους ποντους. Αλλα ξοδευε απλα επειδη πρεπει οντως να αγορασεις κατι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα