arist1976 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Αγόρασα το Acer E5 576g-5762 με τον i5 8250u στις 5/3/18 από το Amazon. Μέχρι χθες δεν είχα κανένα πρόβλημα. Μπορώ να πω πως ήμουν και πολύ ευχαριστημενος. Αλλά χθες ξαφνικά εκεί που έβλεπα ένα βίντεο στο YouTube, μου έβγαλε μπλε οθόνη. Προσπάθησε να κάνει επανεκκίνηση, μου εμφάνισε κα ότι προσπαθεί να κάνει αυτόματη επιδιόρθωση. Και ξαφνικά έσβησε και καμιά αντίδραση. Ούτε το λαμπάκι ότι είναι στη πρίζα ούτε τίποτα. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να έπαθε; Η εγγύηση του Amazon με καλύπτει στην Ελλάδα; Γιατί πέρασε πάνω από χρόνος.
makhs5 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δοκιμασες να το αναψεις μετα? Σε βαζει στο Bios η ουτε εκει δεν μπαινει? Δοκιμασε αυτο: Πατησε το Power και αμεσως μετα συνεχομενα το πληκτρο F2 και δες αν μπαινει στο Bios, δοκιμασε αυτο και πες μας μετα τι κανει
christosx13 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, arist1976 είπε Αγόρασα το Acer E5 576g-5762 με τον i5 8250u στις 5/3/18 από το Amazon. Μέχρι χθες δεν είχα κανένα πρόβλημα. Μπορώ να πω πως ήμουν και πολύ ευχαριστημενος. Αλλά χθες ξαφνικά εκεί που έβλεπα ένα βίντεο στο YouTube, μου έβγαλε μπλε οθόνη. Προσπάθησε να κάνει επανεκκίνηση, μου εμφάνισε κα ότι προσπαθεί να κάνει αυτόματη επιδιόρθωση. Και ξαφνικά έσβησε και καμιά αντίδραση. Ούτε το λαμπάκι ότι είναι στη πρίζα ούτε τίποτα. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να έπαθε; Η εγγύηση του Amazon με καλύπτει στην Ελλάδα; Γιατί πέρασε πάνω από χρόνος. Aφου δεν αναβει κανενα λαμπακι ισως ειναι και κατι θετικο αφου αν εδειχνε οτι δουλευει και δεν αναβε η οθονη θα ηταν κατα ενα μεγαλο ποσοστο καρτα γραφικων η μητρικη (οχι οτι δε μπορει να ειναι και τωρα) η στην καλυτερη καμμενη lcd απλα πονταρω μηπως ειναι κανα ειδος βραχυκυκλωματος η κολλημα του bios κλπ. Ενα dell 8ετιας που εχω βραχυκυκλωνει καμια φορα αν βαλω βγαλω κανα usb και για να ξανανοιξει πρεπει να αποσυνδεσω τελειως το τροφοδοτικο κ να κανω αποφορτιση αλλιως νεκρο οσο και να το παταω. Ισως αν με καποιο τροπο αποσυνδεες τη μπαταρια και εκανες αποφορτιση ενα λεπτο απο το power button η να δοκιμαζες να βγαλεις-βαλεις ραμ σκληρο κλπ να εβλεπες κανα αποτελεσμα. Η εγγυηση Αμαζον επειδη φανταζομαι θα ειναι απο το Αμερικανικο νομιζω σε καλυπτει μονο ενα χρονο να το στειλεις εκει ομως και οχι εδω (δεν ξερω αν ειναι δυο χρονια αλλα νομιζω ενα). Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2019 από christosx13
Rumpelstiltskin Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 βρες το λινκ που το αγορασες, μηπως εχεις παραπανω απο ενα χρονο εγγυηση.
forgotten Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 13 ώρες πριν, arist1976 είπε Αγόρασα το Acer E5 576g-5762 με τον i5 8250u στις 5/3/18 από το Amazon. Μέχρι χθες δεν είχα κανένα πρόβλημα. Μπορώ να πω πως ήμουν και πολύ ευχαριστημενος. Αλλά χθες ξαφνικά εκεί που έβλεπα ένα βίντεο στο YouTube, μου έβγαλε μπλε οθόνη. Προσπάθησε να κάνει επανεκκίνηση, μου εμφάνισε κα ότι προσπαθεί να κάνει αυτόματη επιδιόρθωση. Και ξαφνικά έσβησε και καμιά αντίδραση. Ούτε το λαμπάκι ότι είναι στη πρίζα ούτε τίποτα. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να έπαθε; Η εγγύηση του Amazon με καλύπτει στην Ελλάδα; Γιατί πέρασε πάνω από χρόνος. το προβλημα δημιουργειται απο τα windows οταν κανουν update και για καποιο λογο μπλοκαρουν το ολο συστημα ,πρεπει να αφαιρεθει η μπαταρια και να επανενωθει χωρις να το χεις στο ρευμα για να ζωντανεψεις ,αντιμετωπισα παρομοια κατασταση σε Asus Gaming laptop ....
arist1976 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 20 ώρες πριν, makhs5 είπε Δοκιμασες να το αναψεις μετα? Σε βαζει στο Bios η ουτε εκει δεν μπαινει? Δοκιμασε αυτο: Πατησε το Power και αμεσως μετα συνεχομενα το πληκτρο F2 και δες αν μπαινει στο Bios, δοκιμασε αυτο και πες μας μετα τι κανει Δεν ανάβει καν για να πατήσω F2. Δυστυχώς καμιά απόκριση. 19 ώρες πριν, christosx13 είπε Aφου δεν αναβει κανενα λαμπακι ισως ειναι και κατι θετικο αφου αν εδειχνε οτι δουλευει και δεν αναβε η οθονη θα ηταν κατα ενα μεγαλο ποσοστο καρτα γραφικων η μητρικη (οχι οτι δε μπορει να ειναι και τωρα) η στην καλυτερη καμμενη lcd απλα πονταρω μηπως ειναι κανα ειδος βραχυκυκλωματος η κολλημα του bios κλπ. Ενα dell 8ετιας που εχω βραχυκυκλωνει καμια φορα αν βαλω βγαλω κανα usb και για να ξανανοιξει πρεπει να αποσυνδεσω τελειως το τροφοδοτικο κ να κανω αποφορτιση αλλιως νεκρο οσο και να το παταω. Ισως αν με καποιο τροπο αποσυνδεες τη μπαταρια και εκανες αποφορτιση ενα λεπτο απο το power button η να δοκιμαζες να βγαλεις-βαλεις ραμ σκληρο κλπ να εβλεπες κανα αποτελεσμα. Η εγγυηση Αμαζον επειδη φανταζομαι θα ειναι απο το Αμερικανικο νομιζω σε καλυπτει μονο ενα χρονο να το στειλεις εκει ομως και οχι εδω (δεν ξερω αν ειναι δυο χρονια αλλα νομιζω ενα). Τη μπαταρία την είχα βγαλμένη όταν το έπαθε. Σήμερα το άνοιξα και ξανά έβαλα τη μπαταρία αλλά δυστυχώς τίποτα. Αυτό που ανέφερες φοβάμαι και εγώ. Αν δεν είναι από τη τροφοδοσία (που πολύ αμφιβάλω γιατί προηγήθηκε το bsod πριν σβήσει), τότε μήπως είναι μητρική, οπότε η επισκευή είναι ψιλοασυμφορη.
christosx13 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, arist1976 είπε Δεν ανάβει καν για να πατήσω F2. Δυστυχώς καμιά απόκριση. Τη μπαταρία την είχα βγαλμένη όταν το έπαθε. Σήμερα το άνοιξα και ξανά έβαλα τη μπαταρία αλλά δυστυχώς τίποτα. Αυτό που ανέφερες φοβάμαι και εγώ. Αν δεν είναι από τη τροφοδοσία (που πολύ αμφιβάλω γιατί προηγήθηκε το bsod πριν σβήσει), τότε μήπως είναι μητρική, οπότε η επισκευή είναι ψιλοασυμφορη. Αφου η μπαταρια βγαινει δοκιμασες χωρις να ειναι συνδεδεμενο ουτε στο φορτιστηνα κανεις αποφορτιση απο το κουμπι εκκινησης για μισο λεπτο πριν ξανασυνδεσεις τον ανταπτορα? Η αν εχεις προσβαση στην μπαταρια του bios αν μπορουσες να της εκανες ενα ρεσετ και σε αυτη μηπως και παρει μπροστα.
arist1976 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, christosx13 είπε Αφου η μπαταρια βγαινει δοκιμασες χωρις να ειναι συνδεδεμενο ουτε στο φορτιστηνα κανεις αποφορτιση απο το κουμπι εκκινησης για μισο λεπτο πριν ξανασυνδεσεις τον ανταπτορα? Η αν εχεις προσβαση στην μπαταρια του bios αν μπορουσες να της εκανες ενα ρεσετ και σε αυτη μηπως και παρει μπροστα. Δυστυχώς τίποτα.
forgotten Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 11 ώρες πριν, arist1976 είπε Δυστυχώς τίποτα. αφαιρεσε τις ραμ και ξανατοποθετησε τις σε παρακαλω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα