Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα μπορουσε καποιος να μου πει αν η ταχυτητα μου ειναι οκ? αν πηγαινα σε vdsl θα αξιζε πολυ περισσοτερο η θα ηταν σπαταλη χρηματων?

tempsnip.png

Δημοσ.

Κοιτα,συγχρονιζεις στα 15 με καλα στατιστικα αν και εχεις καποια crc errors,αν σου φτανουν μενεις ως εχει,διαφορετικα αν μπαινουν πολλες συσκευες και δεν σου φτανει η ταχυτητα μονο τοτε να πας σε 50αρα.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Stavros887 είπε

Θα μπορουσε καποιος να μου πει αν η ταχυτητα μου ειναι οκ? αν πηγαινα σε vdsl θα αξιζε πολυ περισσοτερο η θα ηταν σπαταλη χρηματων?

tempsnip.png

Μια χαρά είσαι. 

• Like 1
Δημοσ.
22 hours ago, Stavros887 said:

tempsnip.png

μια χαρα εισαι.αν θα πας σε vdsl εξαρτατε απο τις αναγκες σου.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 11/8/2019 στις 8:03 ΜΜ, bill27 είπε

Κοιτα,συγχρονιζεις στα 15 με καλα στατιστικα αν και εχεις καποια crc errors,αν σου φτανουν μενεις ως εχει,διαφορετικα αν μπαινουν πολλες συσκευες και δεν σου φτανει η ταχυτητα μονο τοτε να πας σε 50αρα.

Έχω ένα παλιό ZTE router απτήν εταιρία μήπως φταίει αυτό για τα crc errors? 

Δημοσ.

crc errors θα βρεις σε ολες τις γραμμες.απο εκει και περα αναλογως το Modem router και το chipset μπορει να εχεις περισσοτερα μπορει και λιγοτερα.τα zte ειδικα το 108 δεν το συμπαθω αλλα δεν σημαινει οτι φταιει αυτο.γενικως τα errors μεχρι να λογικο οριο δεν μας επηρεαζουν.αν ειναι παρα πολλα τοτε βλεπεις αποσυνδεσεις,χαμηλα Downloads ,corrupted downloads κτλ.

On 14/08/2019 at 12:08, Stavros887 said:

Έχω ένα παλιό ZTE router απτήν εταιρία μήπως φταίει αυτό για τα crc errors? 

αν θες τωρα να κανεις δοκιμη με αλλο Modem router δεν χανεις κατι.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...