SPANK Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα Έχω ένα παλιό ipad retina display με ακριβή κωδικό μοντέλου MD510HB/A , η μπαταρία του εδώ και καιρό έχει και αρχίσει να κάνει νερά , τελειώνει γρήγορα , φορτίζει αργά κτλ. Θα ήθελα να μου προτείνετε μαγαζιά που μπορώ να απευθυνθώ για να ρωτήσω για αλλαγή μπαταρίας , φαντάζομαι ότι αυθεντική δεν βάζει κανένας αλλά τουλάχιστον να είναι καλό το μαγαζί και να βάλει ότι ποιο κοντά σε αυθεντικό υπάρχει Ευχαριστώ
slk200gr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Έπεσες στην περίπτωση μπες εδώ να δεις το χαμό,
SPANK Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 3 λεπτά πριν, slk200gr είπε Έπεσες στην περίπτωση μπες εδώ να δεις το χαμό, Το άρθρο αναφέρει iphone ενώ εγώ ρωτάω για παλιό μοντέλο ipad με ios 10.3 , έχεις να προτείνεις κάποιο μαγαζί να ρωτήσω ?
Jiakometi Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Ίσως να ξεκινούσες με Infoquest που είναι το επίσημο service. Μπορεί να έχουν γνήσια εκεί. 1
Black Demis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 επίσημα δεν αλλάζουν σε ipads κάνουν αλλαγή συσκευής εχει κανα δυο μεγάλες αλυσίδες στη Ελλάδα που το κάνουν αυτό και δίνουν και εγγύηση απο οτι βλέπω ipad 4 εχεις κάνα 90 ευρώ θα είναι πάνω κατο 1
SPANK Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Ευχαριστώ θα ρωτήσω infoquest και βλέπω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα