yannis27gr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Πίνω τον καφέ του τίτλου που φτιάχνεται πιο απλά από τον κλασσικό εσπρέσσο αφού δε χρειάζεται μηχανή. Άκουσα ότι έχει βγει στο ίδιο στυλ (εσπρέσσο με την ευκολία φραπέ) και σε ντεκαφεινε. Μου είπαν ότι η μάρκα είναι η Jacobs αλλά ούτε στα ΣΜ είδα κάτι ούτε στο ίντερνετ βρήκα περαιτέρω πληροφορίες. Ξέρει κανείς περισσότερα; Υ.Γ. παρακαλώ να απαντήσει οποίος ξέρει σε αυτό που ρωτάω και να μην εκτροχιαστεί το θέμα στο αν είναι ωραίος αυτός ο καφές
yannis27gr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Τι λινκ να βάλω; Αφού αυτό που ψάχνω δεν ξέρω καν αν υπάρχει.
overpower Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, giorgos4ever είπε Αυτό? Λογικά αυτό πίνει ήδη. Ψάχνει σε decaf Πέρα από τα κλασικά του Jacobs, δεν έχω δει κάτι άλλο στα σούπερ. Δοκίμασες lidl? Συνήθως αυτό φέρνει και τα πιο παράξενα του nescafe (στιγμιαίο cappuccino κτλ). Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2019 από overpower 1
yannis27gr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, giorgos4ever είπε Αυτό? Όπως λέει κι ο απο πάνω, αυτό πίνω ήδη και ψάχνω αντίστοιχο σε ντεκαφεινέ. Μου είπαν ότι έχει βγει αλλά σε αναζήτηση που έκανα στο διαδίκτυο δεν βρήκα κάτι, ούτε έχει φέρει κάποιο από τα ΣΜ που υπάρχουν στην περιοχή μου (Μασούτης, Λιντλ, Discount). Αν κάποιος γνωρίζει σχετικά, ας ενημερώσει. Θενξ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα