Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 294
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, gramacar είπε

Όχι συγκρίνω 2 κινητά που έχουν την ίδια τιμή και πολλοί, μέσα στους οποίους και εσύ φίλε μου θεωρώ, ότι πιστεύουν πως το iphone 7 είναι ανώτερο από τα άλλα 2, ενώ στην ουσία τρώει σφαλιάρες και στο design και κυρίως στις προδιαγραφές όπου το 7άρι είναι για τα μπάζα συγκρινόμενο με τηλέφωνα ίδιας τιμής εν έτη 2019. Από εκεί και πέρα είναι δικαίωμα της κάθε apple να πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες και κάθε ενός από εμάς να πετάει τα λεφτά του θεωρώντας ότι έχοντας ένα iphone ανεβαίνει κοινωνικά μερικά επίπεδα και κάνει και το πουλμουρ του. Από την άλλη αν εσύ μου υποδείξεις κάποια σημεία όπου τι 7αρι είναι ανώτερο  από αυτά που σου ανέφερα τότε το συζητάμε.

Φίλε μου καλώς η κακώς δεν μπορώ προσωπικά εγώ να ασχοληθώ με το αν η συσκευή που ΓΟΥΣΤΑΡΩ να κρατάω στα χέρια μου 15 ώρες τη μέρα και να έχω δίπλα στο μαξιλάρι μου τις άλλες 7 που κοιμάμαι κοστίζει 200 ή 300€ περισσότερο από όποια μου λες, γιατί στα 2,5-3 χρόνια που θα την κρατήσω το ποσό είναι ασήμαντο. 

Εσείς προσπαθείτε να κάνετε κουμάντο στην τσέπη του καθενώς, μας ρωτάτε τί παραπάνω έχει το iPhone και σας ΛΕΜΕ, και πάλι λέτε τα δικά σας. Ε τότε τί ρωτάτε? Σου λέω για το design, και μου λες ωραίο είναι και το Huawei του 2019. Δε σε βλέπω να με ρωτάς για το design ΙΔΙΑΣ χρονιάς τηλεφώνων όμως. Και πάλι όμως, αν εμένα προσωπικά μου αρέσει το συγκεκριμένο design επειδή γουστάρω πχ τη Lotus Elise του 1997 η οποία έχει πανάκριβα ανταλλακτικά και δεν έχει ΟΥΤΕ ηλεκτρικά παράθυρα , εσένα ποιό το πρόβλημα? Σου είπα εγώ να μην πάρεις την SLK που είναι ΣΑΦΩΣ ανώτερη σε όλα? Και ορίστε συγκρίνω την Elise με την SLK και όχι με κανένα MX5.

Εν πάσει περιπτώσει, εγώ χρησιμοποιώ το iOS από το πρώτο iPhone που έφερα από Αγγλία. Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να μάθω κάποιο άλλο λειτουργικό. Κάνει αυτά που θέλω εγώ, και τα κάνει καλά και απροβλημάτιστα. ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΕ BLUETOOTH ΑΡΧΕΙΑ! 

Τώρα αν εγώ γυρίσω και σου πω να χρησιμοποιείς Linux επειδή είναι ΔΩΡΕΑΝ σε σχέση με τα Windows που τα ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ (υπό κανονικές συνθήκες) τί θα μου πεις? 

Γιατί δηλαδή είναι ΤΟΣΟ δύσκολο να καταλάβετε μερικοί ότι δεν μας ενδιαφέρει το αν κοστίζει 300-400€ παραπάνω. Πρώτον γιατί μπορεί να μην τα έχω ανάγκη. Δεύτερον γιατί μπορεί να είναι η κ*υλα μου και όπως είναι γνωστό οι κ... και οι μαλ.... πληρώνονται. Τρίτον επειδή ΕΤΣΙ έμαθα και συνήθισα και δεν θέλω ή δυσκολεύομαι πολύ να αλλάξω.

Αφού λοιπόν δεν τα πληρώνω απτην τσέπη σας, πιο το πρόβλημα?  

Επεξ/σία από polaki
  • Like 2
  • Thanks 3
Δημοσ.

Η επιλογή το αν θα επισκεφτώ τους official resellers για αλλαγή μπαταρίας ή τον Τσάκωνα της γειτονιάς είναι καθαρά προσωπική υπόθεση. Προσωπικά πλέον έτσι όπως έχουν γίνει αυτοκίνητα, κινητά, ταμπλετ και τηλεοράσεις αναγκαστικά πας στους επισήμους για να έχεις εγγύηση και να είναι όλα καλυμμένα. Διαφορετικά πας στον Τσάκωνα της γειτονιάς στο φτιάχνει και αν δουλέψει δούλεψε. Αν δεν δουλέψει δεν φταίει ο Τσακωνας αλλά εσυ που επέλεξες να κινηθείς εκτός των επισήμων. Απλά τα πράγματα. Πριν από χρόνια πήγαινες την τηλεόραση στον τεχνίτη της γειτονιάς. Πριν από χρόνια όμως η τηλεόραση είχε ξύλινη κάσα και μια λάμπα μέσα. Τώρα πλέον οι τηλεοράσεις είναι led/qled και τις κατασκευάζει μηχάνημα για το λόγω ότι δεν μπορεί να μπει ανθρώπινο χέρι.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 11/8/2019 στις 9:19 ΜΜ, jimmyl είπε

Σε λιγο τα προιοντα της Apple , θα εχουν ημερομηνια ληξης σαν τις κονσερβες

Πιο πολυ διατηρουνται οι κονσερβες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, RX-8 Lover_GR είπε

Πιο πολυ διατηρουνται οι κονσερβες

Είπε ο συμφορουμίτης με το Galaxy S5....που έχει να πάρει επίσιμη αναβάθιση λογισμικού από  2016...android 6.01...2016.... 2 χρόνια μετά την αρχική κυκλοφορία του μοντέλου.... και μετά τέλος...

Και μετά μας λέτε για επιλογές

Επεξ/σία από crossmo
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, crossmo είπε

Είπε ο συμφορουμίτης με το Galaxy S5....που έχει να πάρει επίσιμη αναβάθιση λογισμικού από  2016...android 6.01...2016.... 2 χρόνια μετά την αρχική κυκλοφορία του μοντέλου.... και μετά τέλος...

Και μετά μας λέτε για επιλογές

Είπε κανείς ότι η Samsung δεν θέλει να οικονομήσει με το να κόβει το support σε παλιότερες συσκευές;;; Το θέμα είναι ότι η στρατηγική της Apple στο θέμα της οικονόμας θα χαρακτηρίζονταν μάλλον σαν επιθετική. Αποδεδειγμένα. Και επιπλέον το άρθρο και το σχόλιο απευθυνόταν σε hardware και όχι σε software. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, polaki είπε

Φίλε μου καλώς η κακώς δεν μπορώ προσωπικά εγώ να ασχοληθώ με το αν η συσκευή που ΓΟΥΣΤΑΡΩ να κρατάω στα χέρια μου 15 ώρες τη μέρα και να έχω δίπλα στο μαξιλάρι μου τις άλλες 7 που κοιμάμαι κοστίζει 200 ή 300€ περισσότερο από όποια μου λες, γιατί στα 2,5-3 χρόνια που θα την κρατήσω το ποσό είναι ασήμαντο. 

Εσείς προσπαθείτε να κάνετε κουμάντο στην τσέπη του καθενώς, μας ρωτάτε τί παραπάνω έχει το iPhone και σας ΛΕΜΕ, και πάλι λέτε τα δικά σας. Ε τότε τί ρωτάτε? Σου λέω για το design, και μου λες ωραίο είναι και το Huawei του 2019. Δε σε βλέπω να με ρωτάς για το design ΙΔΙΑΣ χρονιάς τηλεφώνων όμως. Και πάλι όμως, αν εμένα προσωπικά μου αρέσει το συγκεκριμένο design επειδή γουστάρω πχ τη Lotus Elise του 1997 η οποία έχει πανάκριβα ανταλλακτικά και δεν έχει ΟΥΤΕ ηλεκτρικά παράθυρα , εσένα ποιό το πρόβλημα? Σου είπα εγώ να μην πάρεις την SLK που είναι ΣΑΦΩΣ ανώτερη σε όλα? Και ορίστε συγκρίνω την Elise με την SLK και όχι με κανένα MX5.

Εν πάσει περιπτώσει, εγώ χρησιμοποιώ το iOS από το πρώτο iPhone που έφερα από Αγγλία. Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να μάθω κάποιο άλλο λειτουργικό. Κάνει αυτά που θέλω εγώ, και τα κάνει καλά και απροβλημάτιστα. ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΕ BLUETOOTH ΑΡΧΕΙΑ! 

Τώρα αν εγώ γυρίσω και σου πω να χρησιμοποιείς Linux επειδή είναι ΔΩΡΕΑΝ σε σχέση με τα Windows που τα ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ (υπό κανονικές συνθήκες) τί θα μου πεις? 

Γιατί δηλαδή είναι ΤΟΣΟ δύσκολο να καταλάβετε μερικοί ότι δεν μας ενδιαφέρει το αν κοστίζει 300-400€ παραπάνω. Πρώτον γιατί μπορεί να μην τα έχω ανάγκη. Δεύτερον γιατί μπορεί να είναι η κ*υλα μου και όπως είναι γνωστό οι κ... και οι μαλ.... πληρώνονται. Τρίτον επειδή ΕΤΣΙ έμαθα και συνήθισα και δεν θέλω ή δυσκολεύομαι πολύ να αλλάξω.

Αφού λοιπόν δεν τα πληρώνω απτην τσέπη σας, πιο το πρόβλημα?  

+1 100%

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Chris_BMW είπε

Αν νομίζεις φίλε πως δεν το έχουν υιοθετήσει οι αυτοκινητοβιομηχανίες είσαι βαθιά νυχτωμένος ...

Το έχω γράψει και σε άλλο σάιτ και θα το φωνάζω ! Μην εκφέρετε άποψη για κάτι που δεν ξέρετε ή δεν χρησιμοποιείτε απλά και μόνο για να ενισχύσετε την άποψη σας..

Κάτοχος μιας BMW του 14 . Στο I drive μου έβγαλε το μήνυμα : ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΚΙΝΗΣΗΣ Πλήρης ισχύς συγκροτήματος κίνησης μη διαθέσιμο.

Το πήγα σε φίλο μου γνωστή της συγκεκριμένης μάρκας με εξειδικευμένο συνεργείο ο οποίος με είχε κ παλιά πελάτη με παλαιότερο μοντέλο . 

Το διαγνωστικό του, έδειχνε που είναι το πρόβλημα ,αλλά δεν το εστίαζε . Ο ίδιος με πρότεινε να πάω σε μεγάλη αντιπροσωπεία στα νότια προάστια επι της  Λεωφόρο Συγγρού ( από όπου κ το έχω αγοράσει καινούργιο ) γιατί ΜΟΝΟ εκεί έχουν το on line σύστημα διάγνωσης κ θα μου πουν αυτοί τι έχει . Και μόνο εκεί θα μπορώ να κάνω την επισκευή καθότι μου είπε ότι για αυτό το μοτέρ αυτός δεν έχει τα κατάλληλα εργαλεία ακόμα κ αν μετά την διάγνωση του πω ποιο είναι το πρόβλημα .

Τα σφάλματα πλέον είμαι  Κρυπτογραφημένα .ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ;;;

Όποτε αφήστε τα παραμύθια για την κακιά Apple στην άκρη ...

Υ.Γ Δεν πήγα να το πάω σε ένα μάστορα της γειτονιάς , το πήγα σε εξειδικευμένο Συνεργειο που φτιάχνει ΜΟΝΟ BMW γιατί πίστευα ότι ο φίλος μου θα το προσέξει πιο πολύ . Η τεχνολογία όμως έχει προχωρήσει τόσο που χωρίς αυτήν ακόμα και ένας από τους καλύτερους μάστορες BMW που ξέρω ΔΕΝ μπορεί να κάνει τίποτα ...

Εκεί θέλουν να μας οδηγήσουν οι εταιρείες να έχουν τον πλήρη έλεγχο. Δεν τους φτάνει να πουλάνε μόνο ανταλλακτικά αλλά να στα παίρνουν και από όλες τις μεριές και εμείς το επιβραβεύουμε. Περαστικά 

• Thanks 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, Chris_BMW είπε

Αν νομίζεις φίλε πως δεν το έχουν υιοθετήσει οι αυτοκινητοβιομηχανίες είσαι βαθιά νυχτωμένος ...

Το έχω γράψει και σε άλλο σάιτ και θα το φωνάζω ! Μην εκφέρετε άποψη για κάτι που δεν ξέρετε ή δεν χρησιμοποιείτε απλά και μόνο για να ενισχύσετε την άποψη σας..

Κάτοχος μιας BMW του 14 . Στο I drive μου έβγαλε το μήνυμα : ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΚΙΝΗΣΗΣ Πλήρης ισχύς συγκροτήματος κίνησης μη διαθέσιμο.

Το πήγα σε φίλο μου γνωστή της συγκεκριμένης μάρκας με εξειδικευμένο συνεργείο ο οποίος με είχε κ παλιά πελάτη με παλαιότερο μοντέλο . 

Το διαγνωστικό του, έδειχνε που είναι το πρόβλημα ,αλλά δεν το εστίαζε . Ο ίδιος με πρότεινε να πάω σε μεγάλη αντιπροσωπεία στα νότια προάστια επι της  Λεωφόρο Συγγρού ( από όπου κ το έχω αγοράσει καινούργιο ) γιατί ΜΟΝΟ εκεί έχουν το on line σύστημα διάγνωσης κ θα μου πουν αυτοί τι έχει . Και μόνο εκεί θα μπορώ να κάνω την επισκευή καθότι μου είπε ότι για αυτό το μοτέρ αυτός δεν έχει τα κατάλληλα εργαλεία ακόμα κ αν μετά την διάγνωση του πω ποιο είναι το πρόβλημα .

Τα σφάλματα πλέον είμαι  Κρυπτογραφημένα .ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ;;;

Όποτε αφήστε τα παραμύθια για την κακιά Apple στην άκρη ...

Υ.Γ Δεν πήγα να το πάω σε ένα μάστορα της γειτονιάς , το πήγα σε εξειδικευμένο Συνεργειο που φτιάχνει ΜΟΝΟ BMW γιατί πίστευα ότι ο φίλος μου θα το προσέξει πιο πολύ . Η τεχνολογία όμως έχει προχωρήσει τόσο που χωρίς αυτήν ακόμα και ένας από τους καλύτερους μάστορες BMW που ξέρω ΔΕΝ μπορεί να κάνει τίποτα ...

Φιλε κανεις λαθος και αν δεν γνωριζεις ειναι κακο να παραπληροφορεις. Η bmw παρεχει και γνησια ανταλακτικα αλλα και διαγνωστικα μεσω μιας ηλεκτονικης πλατφορμας οπου ο επισκευαστης μπορει αν εχει αγορασει την γνησια κεφαλη διαγνωσης να συνδεθει με χρονοχρεωση και να κανει οποια εργασια επιθυμει και μαλιστα χωρις να χανεται η εγγυηση αν το οχημα ειναι καινουργιο. Αυτο θα επρεπε να κανει και η Apple και οχι να τιμωρει τους πελατες της επειδη τολμησαν να πανε αλλου.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tzitzi1983 είπε

Φιλε κανεις λαθος και αν δεν γνωριζεις ειναι κακο να παραπληροφορεις. Η bmw παρεχει και γνησια ανταλακτικα αλλα και διαγνωστικα μεσω μιας ηλεκτονικης πλατφορμας οπου ο επισκευαστης μπορει αν εχει αγορασει την γνησια κεφαλη διαγνωσης να συνδεθει με χρονοχρεωση και να κανει οποια εργασια επιθυμει και μαλιστα χωρις να χανεται η εγγυηση αν το οχημα ειναι καινουργιο. Αυτο θα επρεπε να κανει και η Apple και οχι να τιμωρει τους πελατες της επειδη τολμησαν να πανε αλλου.

Ε κάτι θα ξέρεις καλύτερα εσυ ...

Μάλλον ο φίλος μου θα μου είπε ψέμματα . Η δεν θα ήθελε τα ωραία μου λεφτά ...

Δεν έγραψα πουθενά ότι εφόσον έγινε η διάγνωση στη συγγρου με υποχρέωσαν να το κάνω εκεί .

Η εγγύηση όμως χάνετε for sure .. Αν και εμένα εδώ κ κάτι μήνες έχει παρέλθει η 5ετια κ έχει λήξη .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξερω αν σου ειπε ξεματα. Μαλλον δεν θελει να πληρωσει για να παρει το διαγνωστικο παντως η BMW το

παρεχει.

Επεξ/σία από tzitzi1983
Δημοσ.
Στις 11/8/2019 στις 3:56 ΜΜ, polaki είπε

Τώρα το αν εσείς (όσοι κράζετε) αγοράζετε Suzuki και κράζετε το services της Mercedes, είστε τελείως εκτός τόπου και χρόνου και εδώ και χρόνια δεν σας δίνει κανένας σημασία.

Λίγα τα λόγια σου για τη Suzuki, γιατί θα γίνουμε από 18 γκαράζ ανταλλάκτικά μεγάλε.

Αθάνατα εργαλεία, σκυλιά μαύρα του πολέμου. Άμα δεν ξέρεις μη μιλάς λέμε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...