Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, stafaf είπε

Επειδή όλοι ρωτάτε σε τέτοιου είδους σχόλια "έχεις μετοχές;"

Ναι έχω και μερικές μετοχές.

Ε πες το μπρε 😅😊😊😊😊😊

• Απαντ. 294
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο χαμός. Όποιος θέλει πάει σε μη εξουσιοδοτημένο να αλλάζει μπαταρία και δουλεύει κανονικά. Από τη στιγμή που η αλλαγή γίνεται σε μη εξουσιοδοτημένο άτομο ακόμα και γνήσια να είναι η μπαταρία (από άλλο iPhone) σωστά βγάζει τη προειδοποίηση. Είναι κάτι που πρέπει να κάνουν όλοι οι κατασκευαστές για να προστατεύονται οι μελλοντικοι ιδιοκτήτες των συσκευών.

Η υγεία μπαταρίας από μη εξουσιοδοτημένη εγκατάσταση επίσης σωστά δεν φαίνεται, γιατί ο κινέζος μπορεί να το κάνει να δείχνει μη ρεαλιστικά ποσοστά.

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.

Δεν νομίζω να τις θέλει ούτε αυτές αφού μετά το τηλέφωνο γινεται βαρύ σαν τούβλο όταν το hardware πλέον δεν μπορεί να υποστηρίξει τo νέο software ... Αν μάλιστα η μπαταρία είναι και σε κακό χαλί τότε αυτοματοποιηται η χαμηλή επίδοση του επεξεργαστή που σημαίνει ότι συνδυαστικά με τις νέες αναβαθμίσεις το τηλέφωνο είναι για πέταμα ! 

Δημοσ.

Ειναι απλό... θελεις να εισαι ελευθερος και να επιλεγεις  τεχνολογια;  Δεν ασχολεισαι με apple. Θελεις να σου κανουν κουμαντο γενικα; αγοραζεις apple vw και καθε νταβατζοεταιρια

• Like 3
Δημοσ.

Και οι τιμές αλλαγής μπαταρίας θα πάνε στον ουρανό όσοι συνεργάζονται με την apple ....μπράβοοοοο  κάνε τέτοια να δούμε πως πέφτουν οι πωλήσεις σου ... πραγματικά περιμένω πώς και πώς να πουλήσω το 7αρι να ησυχάσω απ'αυτούς

Δημοσ.
1 ώρα πριν, stafaf είπε

Επειδή όλοι ρωτάτε σε τέτοιου είδους σχόλια "έχεις μετοχές;"

Ναι έχω και μερικές μετοχές.

Μάλλον καλο

Δημοσ.

Καλησπέρα κ χρόνια πολλά.Καλα,όσοι έχουν κινητό των 1000€/$,δεν νομίζω να έχουν θέμα να το πάνε στο επίσημο service.........Γιατί κ εγώ αν είχα τετοιο κινητό κ έπρεπε να κάνω κάτι,εκεί θα το πήγαινα......

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, pekou είπε

Καλησπέρα κ χρόνια πολλά.Καλα,όσοι έχουν κινητό των 1000€/$,δεν νομίζω να έχουν θέμα να το πάνε στο επίσημο service.........Γιατί κ εγώ αν είχα τετοιο κινητό κ έπρεπε να κάνω κάτι,εκεί θα το πήγαινα......

Κατά περίεργο τρόπο είναι αυτοί που δεν θέλουν να πανε😝😝😝😝😝😝

Επεξ/σία από slk200gr
  • Thanks 1
Δημοσ.

Για να λέμε του στραβού το δίκαιο το "πρόβλημα" (ή χαρακτηριστικό) που συζητάμε αφορά τους κατόχους των εν λόγω κινητών. Δλδ πρόβλημά τους που πήραν αυτήν την εταιρία με αυτά τα κόμπλεξ (έτσι τα χαρακτηρίζω και κρίνω εγώ, προσωπική άποψη) και συμπεριφορές.

Εμείς οι έξω από τον χορό κρυφογελάμε με τα καμώματά της. 😏

Πάντα από τέτοιες ενέργειες δεν κερδίζει πελάτες γιατί έγινε καλύτερη αλλά αντίθετα χάνει μερικούς ακόμα (το δείχνουν οι ειδήσεις πωλήσεων και ποσοστών, είναι αντικειμενική αλήθεια) που ξυπνούν ή παραδέχονται το "αρκετά με αυτό το (κοινωνικό) πείραμα". Ωστόσο πάντα μερικοί θα συνεχίσουν να είναι ευχαριστημένοι και να υποστηρίζουν ακόμα την πολιτική αυτή (εμένα μου κάνει σύνδρομο Στοκχόλμης 😛 αλλά νταξ εμένα). 

Υ.Γ. Και μην γράψει κανένας "αλλά στο αντρόιντ...". Πολλά γίνονται τελευταία και εκεί αλλά αυτούς τους κριτικάρουμε σε άλλο νήμα ... 😕 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, keysmith είπε

Για να λέμε του στραβού το δίκαιο το "πρόβλημα" (ή χαρακτηριστικό) που συζητάμε αφορά τους κατόχους των εν λόγω κινητών. Δλδ πρόβλημά τους που πήραν αυτήν την εταιρία με αυτά τα κόμπλεξ (έτσι τα χαρακτηρίζω και κρίνω εγώ, προσωπική άποψη) και συμπεριφορές.

Εμείς οι έξω από τον χορό κρυφογελάμε με τα καμώματά της. 😏

Πάντα από τέτοιες ενέργειες δεν κερδίζει πελάτες γιατί έγινε καλύτερη αλλά αντίθετα χάνει μερικούς ακόμα (το δείχνουν οι ειδήσεις πωλήσεων και ποσοστών, είναι αντικειμενική αλήθεια) που ξυπνούν ή παραδέχονται το "αρκετά με αυτό το (κοινωνικό) πείραμα". Ωστόσο πάντα μερικοί θα συνεχίσουν να είναι ευχαριστημένοι και να υποστηρίζουν ακόμα την πολιτική αυτή (εμένα μου κάνει σύνδρομο Στοκχόλμης 😛 αλλά νταξ εμένα). 

Υ.Γ. Και μην γράψει κανένας "αλλά στο αντρόιντ...". Πολλά γίνονται τελευταία και εκεί αλλά αυτούς τους κριτικάρουμε σε άλλο νήμα ... 😕 

Υποκλινομαι

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, pekou είπε

Γιατί λίγοι έχουν κινητό 1000€ (ασχέτως εταιρίας) και δεν έχουν "κάρτα" και κάνουν αναπάντητη; Που νομίζεις πηγαίνουν αυτοί;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, polaki είπε

Προσωπικά ναι. Και ειλικρινά, επειδή την έχω πατήσει με αμάξια με μηχανές και με ότι μπορείς να φανταστείς και τελικά δε βγάζεις καμία απολύτως άκρη, αν μπορούσε ένα αυτοκίνητο να ΜΗΝ ξεκινάει ΚΑΝ αν δεν έχει γίνει σέρβις εκεί που πρέπει θα το εκτιμούσα.  

Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν γίνεται... και φυσικά μετά παραπονιόμαστε ότι "μου πούλησαν αμάξι 70,000χλμ ενώ είχε 200,000 πραγματικά". 

Αν λοιπόν έχω τέτοιες αντιλήψεις για αυτοκίνητα, καταλαβαίνεις ότι αν δεν μπορώ να υποστηρίξω οικονομικά μια μπαταρία 55€ ε καλύτερα ας μην έχω καν iPhone που είναι ακριβό και ας πάρω κάτι πιο οικονομικό να κάνω τη δουλειά μου. 

Γνώμη μου πάντα...

Εχεις μπλεξει κινητα με αυτοκινητα κ μηχανες σα να ειναι συγκρισιμες οι δυο καταστασεις...

Μετα πετας κ την καραμελα οτι εφοσον μιλαμε για iphone πρεπει να μας γδυνουν κ να λεμε κ ευχαριστω.

Οτι να'ναι πραγματικα...

4 ώρες πριν, Deadpool 1 είπε

Συνέχεια δικαιολογείτε την Apple που σας κλέβει. Τι στιγμή που βάζεις την αυθεντική μπαταρία γιατί πρέπει να το κάνεις σε κατάστημα της Apple για να έχεις πρόσβαση στη λειτουργία υγείας της μπαταριας? 

Δηλαδή υπαρχει μόνο η Apple που οι τεχνικοί της είναι εξειδικευμένοι στη NASA και οι Πακιστανοί στην ομόνοια.Τι είναι αυτά που λέτε?!!! 

Τι να πουν ρε φιλε...αφου τοσο κοβει σε μερικους

Επεξ/σία από iwnas28
  • Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, keysmith είπε

Γιατί λίγοι έχουν κινητό 1000€ (ασχέτως εταιρίας) και δεν έχουν "κάρτα" και κάνουν αναπάντητη; Που νομίζεις πηγαίνουν αυτοί;

Παντως αυτο έχει .... ξεθωριάσει, γράφανε κάποτε οτι παίρνει κάποιος iphone και κάνει αναπάντητες. Πιστεύω πως το συγκεκριμένο «αστείο» έχει παλιώσει πια :) 

• Like 3
  • Thanks 2
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, nikifot είπε

Σε όλα τα iPhone μεχρι το 8 η μπαταρία άλλαζε ΠΟΛΥ εύκολα και σιγουρα πολύ πιο εύκολα από ενα S8/S9. Για ποια κινητά μιλάς συγκεκριμένα? Όσο για το "αυθεντική" λυπάμαι αν νομίζεις πως η πλειοψηφια αυτων που πλασάρονται έτσι στο ιντερνετ είναι όντως τέτοιες. Κάτοχος S9 btw, απλά όχι τυφλό fanboy.

Αν σε κάποιον φαίνονται νορμάλ τα 55€ για αλλαγή μπαταρίας, και αν μάλιστα για τα πιο καινούργια μοντέλα δε ζητάνε περισσότερα, να τα δώσει. Αν αυτό τον κάνει χαρούμενο, κανένα πρόβλημα.

Εγώ από την άλλη, που δεν έχω διάθεση να δαπανήσω ούτε τα μισά για αλλαγή μπαταρίας, πράγματι, θα ψάξω να βρω την πιο φθηνή, η οποία απλά θα είναι αντίστοιχης ποιότητας και χωρητικότητας με την αρχική και ΦΡΕΣΚΙΑ (δηλαδή να έχει ημερομηνία παραγωγής μερικούς μήνες πριν). Αν είναι αντίστοιχης ποιότητας, ας είναι και μαϊμού, χιμπατζής ή ότι ζώο θέλει, λες και υπάρχει μεγάλος κατασκευαστής κινητών σήμερα που κατασκευάζει ο ίδιος τις μπαταρίες. Άσε που μπαταρία που την πιάνεις στα χέρια σου πριν την περάσεις, βλέπεις και την ημερομηνία παραγωγής της, δίχως απλά να ελπίζεις πως δε σου έβαλαν μπαταρία που ήταν στο ράφι καμιά διετία και στους 6 μήνες να είναι πάλι για άλλαγμα.

Επεξ/σία από jimex

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...