Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, SeaLion είπε

Πού την βρίσκεις την αυθεντική μπαταρία; Να πάω και γω να πάρω μια να την αλλάξω μόνος μου αν είναι. 

https://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/episkeues-kinitwn-smartphones/episkeues-kinitwn-apple/183386--αλλαγή-μπαταρίας-iphone-5s?gclid=Cj0KCQjw-b7qBRDPARIsADVbUbUPTrz3CTMwNojDgpTV26AlVlugrtCX2x9GfmmohMwo08vSf2ctnswaAjjdEALw_wcB

• Απαντ. 294
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπράβο στην apple, επιτέλους. Κάλλιο αργά παρά ποτέ.
Μακάρι να συμπεριλάβει και άλλα πράγματα, πχ θήκες και όχι μόνον.
Τι το βρήκαμε εδώ, ξέφραγο αμπέλι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, chris_g92 είπε

Κατά κανόνα όπως είπες. Αν όμως δεν βάζει κανένας αυθεντικές εκτός σέρβις τότε ποιο το νόημα του άρθρου , τι νέο μας λέει ?

Αυτή ήταν και μένα η απορία  μου. Μάλλον απλά κάνει θόρυβο γύρω από την Apple, οπότε ασχολούνται όλοι οι haters και οι lovers και συνεχίζει έτσι να ζει μια ολόκληρη αγορά που έχει στηθεί γύρω από αυτό τον "πόλεμο". 

12 λεπτά πριν, Deadpool 1 είπε

Ούτε για πλάκα δεν έχουν γνήσιες μπαταρίες. Δεν υπάρχουν έξω από τα εξουσιοδοτημένα service. 

Επεξ/σία από kifinas
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, kifinas είπε

Κάνει θόρυβο γύρω από την Apple, οπότε ασχολούνται όλοι οι haters και οι lovers και συνεχίζει έτσι να ζει μια ολόκληρη αγορά που έχει στηθεί γύρω από αυτό τον "πόλεμο". 

Ούτε για πλάκα δεν έχουν γνήσιες μπαταρίες. Δεν υπάρχουν έξω από τα εξουσιοδοτημένα service. 

https://www.bestprice.gr/cat/809/mpataries-kiniton.html?q=apple+original+μπαταρια+iphone+6

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μην το ψάχνεις. Δεν υπάρχουν γνήσιες μπαταρίες έξω από τα επίσημα service. Δεν διαθέτει η Apple ανταλλακτικά στην λιανική ή σε τρίτους. Μπορεί να βρεις καλές μπαταρίες, γνήσιες όμως όχι. 

Επεξ/σία από kifinas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, kifinas είπε

Μάλλον παντρεύουν πλακέτα με μπαταρία, οπότε είναι παράπλευρη απώλεια. Όμως όσο οι after market δουλεύουν κανονικά είναι μικρό το κακό που δεν βγάζει δεδομένα το battery health. Και μην κοροϊδευόμαστε. Οι πιθανότητες να μπει μια original μπαταρία ως ανταλλακτικό από iPhone δότη σε άλλο iPhone είναι λιγότερες από μια στις δέκα χιλιάδες. 

Μπορει να να είναι κακή πρακτική της Apple σε επίπεδο ηθικής αλλά στην πράξη είναι μικρό το ουσιαστικό πρόβλημα που δημιουργεί. 

Στα βιντεάκια αν είναι μάγκας ο servicας κάνει εγχείρηση και βάζει πλακέτα από την παλιά μπαταρία στη νέα και παίζει κανονικά απλά είναι δύσκολο και λεπτό process. Το λογισμικό αναγνωρίζει την παλιά paired πλακέτα κανονικά είτε με γνήσια είτε με μούφα μπαταρια. Αλλά με 69$ δολάρια αλλαγή επίσημα από την apple για xr xs xs max εγώ παιδιά δε θα το ρίσκαρα. Δεν είναι και πολλά τα λεφτά και με εγγύηση για αδιάβροχοποιηση

Επεξ/σία από nasospa
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, djdidi είπε

To κακό με την apple είναι πως νομίζουν ότι τους ανήκει το προϊόν, ακόμα και αφού το αγοράσεις. 

Είναι σαν να στο νοικιάσει το Μήλο. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, GoldMik3 είπε

Σωστη κινηση, γιατι πηξαμε στα μαϊμουδεμενα.

(και εννοω οτι παει και βαζει ο καθενας μια κινεζικη και στο πουλαει για 100% μπαταρια)

Μπορούσε απλά να βαλει ένα μήνυμα για να καταλαβαίνεις ότι είναι μαϊμού. Γιατί να το απενεργοποιεί;

Δημοσ.

Όταν το IC που "λείπει" από τις 3rd-party μπαταρίες παρέχει στο λειτουργικό δεδομένα για την υγεία της μπαταρίας, που το περίεργο να απενεργοποιείται η σχετική λειτουργία; Τι να κάνουν; Να πάνε να βάλουν τα battery monitor IC με το ζόρι στις μπαταρίες των άλλων; 😜

Για εμένα το μόνο μεμπτό είναι το ότι δε δίνει στοιχεία σε 3rd-party εφαρμογές, ακόμα και με γνήσια μπαταρία.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Chris_BMW είπε

Ποια ακριβή αντικατάσταση μωρε.

Πρόσφατα ήμουν στην I sq.... εδώ στην Αθήνα και μια γυναίκα ήρθε να αλλάξει μπαταρία σε I phone 7plus . 

Χρέωση 55€

Αν σου φαίνονται πολλά 55€ για αυθεντική μπαταρία τότε τι να πω ...

15 ευρώ που κάνει η μπαταρία για με το ζόρι 10 λεπτά αντικατάστασης μα πληρώνεις τόσα πολλά τα βρίσκω .

Δημοσ.
3 ώρες πριν, djdidi είπε

To κακό με την apple είναι πως νομίζουν ότι τους ανήκει το προϊόν, ακόμα και αφού το αγοράσεις. 

Φίλος αν εγώ και η παρέα μου παμε και βάλουμε μπαταρίες οτι να ναι και μετά οι μπαταρίες αυτές πχ σκάσουν, ξερεις τι θα γραφτεί. Εκρήγνυνται iPhone και κακος χαμος. Με αυτον τον τροπο προστατεύει το προϊόν της, τη φήμη της , αλλα και τον πελάτη.

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Φίλος αν εγώ και η παρέα μου παμε και βάλουμε μπαταρίες οτι να ναι και μετά οι μπαταρίες αυτές πχ σκάσουν, ξερεις τι θα γραφτεί. Εκρήγνυνται iPhone και κακος χαμος. Με αυτον τον τροπο προστατεύει το προϊόν της, τη φήμη της , αλλα και τον πελάτη.

Και τη τσέπη της

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...