spyros007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 3 λεπτά πριν, billdanos είπε Τα αστεία μου είναι για πολύ περιορισμένο κοινό. Όπως και οι συσκευές της apple! Ναι οκ ποιο γραφικος πεθαινεις..... 5
kifinas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, Deadpool 1 είπε Αφού δεν υπάρχουν γνήσιες μπαταρίες εκτός επίσημου service τότε γιατί και στις γνήσιες μπαταρίες δεν λειτουργεί και στις γνήσιες μπαταρίες εκτός επίσημου service? Μάλλον παντρεύουν πλακέτα με μπαταρία, οπότε είναι παράπλευρη απώλεια. Όμως όσο οι after market δουλεύουν κανονικά είναι μικρό το κακό που δεν βγάζει δεδομένα το battery health. Και μην κοροϊδευόμαστε. Οι πιθανότητες να μπει μια original μπαταρία ως ανταλλακτικό από iPhone δότη σε άλλο iPhone είναι λιγότερες από μια στις δέκα χιλιάδες. Μπορει να να είναι κακή πρακτική της Apple σε επίπεδο ηθικής αλλά στην πράξη είναι μικρό το ουσιαστικό πρόβλημα που δημιουργεί. 46 λεπτά πριν, Deadpool 1 είπε Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2019 από kifinas
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Super Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Just now, spyros007 said: Ναι οκ ποιο γραφικος πεθαινεις..... Δες τα παλιά μηνύματα σου για να δεις τι σημαίνει γραφικός.
djdidi Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, polaki είπε Επειδή όλοι έχουμε σπουδάσει βλέπω Marketing εδώ, μπορείς να μας πεις συγκεκριμένα ΠΟΙΑ ποσοστά πάνε προς τα κάτω, καθώς και κάποια links που να το επιβεβαιώνουν? Επίσης κάτι ακόμα. Πρόσφατα ήθελα να αγοράσω από εδώ μέσα iPhone 7 plus για φίλο μου, ίδιο με το δικό μου. Πάω να το πάρω, κοιτάω την οθόνη και εκ πρώτης όψεως έμοιαζε ίδια. Τα βάζω δίπλα δίπλα, ούτε στο σκύλο μου δεν θα το έβαζα να το φάει. Τόσο ΜΑΠΑ. Φυσικά και σηκώθηκα και έφυγα γελώντας στη μούρη του χωρίς να το αγοράσω. Ας το παντρευτεί λοιπόν αφού του έσπασε η οθόνη και δεν έβαλε αυθεντική. Επειδή ακριβώς λοιπόν αγοράζουμε ΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΜΑΣ ένα κινητό αντικειμενικά ακριβό (σε σχέση με τον ανταγωνισμό), ΑΠΑΙΤΩ να είναι προσεγμένο σε οτιδήποτε χρειαστεί από service που σημαίνει να μην βάζει το ΚΟΥΛΟ του χέρι το κάθε 20χρονο που βγήκε από ΙΕΚ και κάνει πρακτική στον κυρ Μήτσο, ή και στο Public ακόμα. Τώρα το αν εσείς (όσοι κράζετε) αγοράζετε Suzuki και κράζετε το services της Mercedes, είστε τελείως εκτός τόπου και χρόνου και εδώ και χρόνια δεν σας δίνει κανένας σημασία. Αν κάποιος αγοράζει Mercedes, και γκρινιάζει για το service και το πάει στον κυρ Μήτσο, πολύ καλά κάνει η Mercedes και βγάζει μήνυμα ότι κάποιος έχει κάνει "κατσαβιδιά" ώστε να μην την πατήσει ο επόμενος. Αν θες αγορίνα μου να στο φτιάξει ο κυρ μήτσος επειδή ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ είναι το ίδιο, με γεια σου με χαρά σου. Εγώ έχω ή δεν έχω δικαίωμα να ξέρω ότι έχεις επέμβει και άρα να μη γουστάρω να το αγοράσω 2ο χέρι από σένα? Απαντήστε μου παρακαλώ το ερώτημα αυτό γιατί θα τρελαθούμε με την αρρωστημένη λογική σας εδώ μέσα πια... Νομίζω χάνεις την ουσία. Καλά τα λες μέχρι το σημείο που σου διαφεύγει πως δεν θα μπορείς να αντικαταστήσεις την μπαταρία ΟΥΤΕ με αυθεντική. Είναι η ίδια λογική με το αν πας το αυτοκίνητο για σέρβις στην αντιπροσωπεία για να έχεις τα αυτοκόλλητα στο book service. 130 λάδια φίλτρο στην αντ/πεια, 60 στο συνοικιακό συνεργείο. Τα ίδια λάδια ακριβώς όμως. Ε τώρα η απλ σου λέει ότι ούτε τα ίδια λάδια δεν μπορείς να βάλεις, παρμονο αν τα αλλάζει εξουσιοδοτημένος μαστορας. Το ότι τα σκας μια φορά για Μερσεντές(και πολύ καλά κάνεις) δε συνεπάγεται ότι δεν μπορείς να κάνεις πουθενά αλλού αλλαγή λαδιών. 5
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Super Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 4 minutes ago, slk200gr said: Όσο περνάει ο καιρός περιορίζεται ακόμα περισσότερο το κοινό 😛 Αυτό δεν δημιουργεί ακόμη πρόβλημα στην apple σε επίπεδο κερδών. Η πτώση είναι γενικότερη στο ενδιαφέρον του κοινού για smartphones και δεν αφορά μόνο την apple. Τα σχόλια κάθε φορά είναι από haters που όλο και αυξάνονται (μάλλον τους προκαλούν εκνευρισμό οι δικοί τους αγαπημένοι κατασκευαστές και δεν το παραδέχονται άμεσα) και όχι από δυσαρεστημένους πελάτες της. 1 1
chris_g92 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Τόσες σελίδες και ακόμα να καταλάβουν κάποιοι ότι και αυθεντική να βάλεις , αν δεν την βάλεις στην apple δεν θα λειτουργεί το battery health. Για τις μαϊμού δεν δούλευε έτσι και αλλιώς τι δεν καταλαβαίνετε? 5 2
G3orge_ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δλδ λεει η αππλε: οταν μπει χερι στο κινητο μη εξουσιοδοτημενο θα φανει στο λογισμικο. Αν μπει μπαταρια μη γνησια θα φανει επισης. Αρα ουτε η αντιπροσωπια θα σε κοροιδεψει με μουφα μπαταρια. Αρα ο καταναλωτης που θα παρει δευτερο χερι θα ξερει οτι ειναι μανισιο η πειραγμενο. Επομενως προστατευεται. Κατι παρομοιο πανε κ κανουν στα αυτοκίνητα. Το κακο ποιο είναι; πας οπου θες το κινητο σου κ το φτιαχνεις οπως θες. Οταν ομως το πουλησεις θα φαινεται τι εγινε. Κ γιατι μας πειραζει; δεν απαγορευει κανεναν να παει οπου θελει το κιν του για επισκευη. Προστατεύει τον επομενο που θα το παρει μεταχειρισμενο κ το ονομα της σε περιπτωση που αυτο σκασει πχ. Να το κάνουν ολες οι εταιρειες να ξερουμε τι σαπιλες αγοραζουμε απο δευτερο χερι. Ποιους ενοχλει; οσους το σπανε το πινουν το τηλεφωνο, πανε στο μαστορα της γειτονιας κ με ελαχιστσ χρηματα βαζουν αμφιβολου ποιοτητας ανταλλακτικα επανω για το πασσαρουν μεταχειρισμενο πολυ πιο ακριβο. Χρηστης s10+ παρεμπιπτόντως 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Super Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 3 minutes ago, djdidi said: Νομίζω χάνεις την ουσία. Καλά τα λες μέχρι το σημείο που σου διαφεύγει πως δεν θα μπορείς να αντικαταστήσεις την μπαταρία ΟΥΤΕ με αυθεντική. Είναι η ίδια λογική με το αν πας το αυτοκίνητο για σέρβις στην αντιπροσωπεία για να έχεις τα αυτοκόλλητα στο book service. 130 λάδια φίλτρο στην αντ/πεια, 60 στο συνοικιακό συνεργείο. Τα ίδια λάδια ακριβώς όμως. Ε τώρα η απλ σου λέει ότι ούτε τα ίδια λάδια δεν μπορείς να βάλεις, παρμονο αν τα αλλάζει εξουσιοδοτημένος μαστορας. Το ότι τα σκας μια φορά για Μερσεντές(και πολύ καλά κάνεις) δε συνεπάγεται ότι δεν μπορείς να κάνεις πουθενά αλλού αλλαγή λαδιών. Σου διαφεύγει κάτι. Στην περίπτωση των σύγχρονων συσκευών για να «αλλάξεις λάδια» δεν αρκεί να ανοίξεις απλά την τάπα και να προσθέσεις νέο, αλλά πρέπει να «σκάψεις» αρκετά βαθιά ανοίγοντας καπάκια, οθόνες, κλπ κλπ. Δεν έχουμε πλέον το Νοκια που απλά άνοιγες το πίσω καπάκι και έβαζες νέα μπαταρία...
kifinas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, chris_g92 είπε Τόσες σελίδες και ακόμα να καταλάβουν κάποιοι ότι και αυθεντική να βάλεις , αν δεν την βάλεις στην apple δεν θα λειτουργεί το battery health. Για τις μαϊμού δεν δούλευε έτσι και αλλιώς τι δεν καταλαβαίνετε? Τόσες σελίδες και ακόμα να πει ένας ότι έβαλε αυθεντική εκτός επίσημου service και το battery health δεν την έβλεπε. Προφανώς αφού κατά κανόνα δεν μπαίνουν γνήσιες μπαταρίες εκτός επίσημου service. 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, Deadpool 1 είπε Συνέχεια δικαιολογείτε την Apple που σας κλέβει. Τι στιγμή που βάζεις την αυθεντική μπαταρία γιατί πρέπει να το κάνεις σε κατάστημα της Apple για να έχεις πρόσβαση στη λειτουργία υγείας της μπαταριας? Δηλαδή υπαρχει μόνο η Apple που οι τεχνικοί της είναι εξειδικευμένοι στη NASA και οι Πακιστανοί στην ομόνοια.Τι είναι αυτά που λέτε?!!! Πού την βρίσκεις την αυθεντική μπαταρία; Να πάω και γω να πάρω μια να την αλλάξω μόνος μου αν είναι.
apos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 36 λεπτά πριν, slk200gr είπε Απατεωνιές έχουν κάνει πολλές εταιρείες αυτό όμως ήταν αλήτεια, να χάνεις όλα τα δεδομένα σου χωρίς προειδοποίηση και να σου μένει το πανάκριβο μηχάνημα να το χαζεύεις Ρε συ, δεν είναι ούτε αλητεία ούτε απατεωνιά απλά, είναι κάτι που δεν περιγράφεται με λέξεις. Ό, τι πιο εμετικό έχω ακούσει για πολιτική εταιρίας σε after sales. 3
chris_g92 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 3 λεπτά πριν, kifinas είπε Τόσες σελίδες και ακόμα να πει ένας ότι έβαλε αυθεντική εκτός επίσημου service και το battery health δεν την έβλεπε. Προφανώς αφού κατά κανόνα δεν μπαίνουν γνήσιες μπαταρίες εκτός επίσημου service. Κατά κανόνα όπως είπες. Αν όμως δεν βάζει κανένας αυθεντικές εκτός σέρβις τότε ποιο το νόημα του άρθρου , τι νέο μας λέει ?
slk200gr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, apos είπε Ρε συ, δεν είναι ούτε αλητεία ούτε απατεωνιά απλά, είναι κάτι που δεν περιγράφεται με λέξεις. Ό, τι πιο εμετικό έχω ακούσει για πολιτική εταιρίας σε after sales. Φίλος γραφίστας ολοκλήρωνε 440 σελίδες κατάλογο όταν έκανε αναβάθμιση στο 9 νομίζω και διαγράφηκαν όλα τα δεδομένα,πρώτη φορά είδα άνθρωπο να καταρεει τόσο άσχημα σε 2 μέρες ,ούτε ο Κιμ δεν τιμωρεί τόσο σκληρά 1 1
KnightRider Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 8 λεπτά πριν, apos είπε Ρε συ, δεν είναι ούτε αλητεία ούτε απατεωνιά απλά, είναι κάτι που δεν περιγράφεται με λέξεις. Ό, τι πιο εμετικό έχω ακούσει για πολιτική εταιρίας σε after sales. To πιο εμετικό είναι η αντιμετώπιση ως προς τους καταναλωτές για μια μπαταρία (είτε αυθεντική) επειδή δεν το πήγαν στο επίσημο service τους και μερικοί τους λένε και ευχαριστώ... 3
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, Chris_BMW είπε Ποια ακριβή αντικατάσταση μωρε. Πρόσφατα ήμουν στην I sq.... εδώ στην Αθήνα και μια γυναίκα ήρθε να αλλάξει μπαταρία σε I phone 7plus . Χρέωση 55€ Αν σου φαίνονται πολλά 55€ για αυθεντική μπαταρία τότε τι να πω ... 59€ τα παλιά μοντέλα. Περισσότερα τα πιο νέα. Μέχρι τέλος του 2018 είχε 39€. Δεν υπάρχει λόγος σοβαρός για την αύξηση. Και όχι, δεν έτρεξα να την αλλάξω επειδή ήταν σε «προσφορά» η αλλαγή, ενώ η μπαταρία μου την πάλευε ακόμα. Ναι, είναι ακριβό για μια μπαταρία των 10€ που σου την αλλάζουν σε 20 λεπτά. 2 ώρες πριν, djdidi είπε Εσύ τα εχεις μπερδεμένα φίλε. Δε μιλάμε μόνο για μπαταρίες τρίτων κατασκευαστων. Αν πας και αγοράσεις σημερα 2 iPhone xr και τα ανοίξεις και απλά μεταφέρεις την μπαταρία από το ένα στο άλλο, θα σου βγάζει service battery. Τι σχέση έχει το software με αυτό; Είναι κινηση καθαρά για να αποκλείσει τους non-apple authorized επισκευαστες. Έχεις πηγή για αυτό; Το μπέρδεμά μου, σχετικά με το σε ποιον ανήκει το software που το βρίσκεις ακριβώς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα