Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, apos είπε

Νομίζω ότι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν όταν αποκαλύφθηκε ότι σου "μπρικάρει" το MacBook όταν το πας για service σε μη-authorized... Στο μπρικάρει... Αδιανόητα πράγματα... 

Απατεωνιές έχουν κάνει πολλές εταιρείες αυτό όμως ήταν αλήτεια, να χάνεις όλα τα δεδομένα σου χωρίς προειδοποίηση και να σου μένει το πανάκριβο μηχάνημα να το χαζεύεις

• Like 4
  • Απαντ. 294
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε

Τι θα πει δεν σημαίνει τίποτα το ποσό κοστίζει!

Έχει σημασία και μάλιστα πολύ . Δεν μπορεί να αγοράζεις τηλέφωνο που για τον Α-Β λόγο έχει ένα σκασμό λεφτά και να απαιτείς στο επίσημο service να σου χρεώνουν μηδαμινά ποσά .

Μου θυμίζεις ένα φίλο μου που το 2008 ειχε πάρει ένα audi S3 και άλλαζε λάδια στην επίσημη αντιπροσωπεία και κάτω από 200++++ € δεν έπεφτε ( για λάδια , φίλτρο λαδιού και εργασία ! ) 

Βέβαια το λάδι κόστιζε δεν κόστιζε 40€ ..  

Ωραία λογική ! 

• Like 4
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Twoface είπε

Μου θυμίζεις ένα φίλο μου που το 2008 ειχε πάρει ένα audi S3 και άλλαζε λάδια στην επίσημη αντιπροσωπεία και κάτω από 200++++ € δεν έπεφτε ( για λάδια , φίλτρο λαδιού και εργασία ! ) 

Βέβαια το λάδι κόστιζε δεν κόστιζε 40€ ..  

Ωραία λογική ! 

Μικρό service στο SLK στην αντιπροσωπεία 280 ευρώ στον Μπομπ το μάστορα με τα ίδια υλικά επειδή το αγόρασα εγώ 140 ευρώ ,καλημέρα

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, djdidi είπε

To κακό με την apple είναι πως νομίζουν ότι τους ανήκει το προϊόν, ακόμα και αφού το αγοράσεις.

δεν νομιζουν οτι τους ανηκει το προιον ,εσενα προσπαθουν να τους ανηκεις με καθε τροπο κ μεσο

• Like 4
Δημοσ.

Πολύ σωστό. Έτσι ξέρει όταν αγοράζεις δευτςρο χέρι αν το κινητό έχει αυθεντική μπαταρία. Άρα πέφτει και η τιμή για ευνόητους λόγους. 

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, dancer είπε

Ε ναι όταν βγαίνει η ίδια μπαταρία από το ίδιο εργοστάσιο και έχει πάνω το σήμα της apple αυτομάτως γίνεται γνήσια ενώ αυτή που δε το έχει είναι μάπα, α ρε  ελληναρα

Ε βρε κόλλημα με τους Πακιστανούς, πόσα έχουν πάει στο επίσημο σέρβις και μου τα έχουν φέρει επειδή δήθεν δε φτιάχνονταν και τελικά ως δια μαγείας δουλεύουν εδώ και χρονια

55€ το θεωρείς φθηνό εσύ για μια μπαταρία 1800mah? Οι energizer που έχω είναι 2500mah δουλεύουν πόσα χρόνια συνεχόμενα δεν έχουν σκάσει ούτε χάσει τη δύναμή τους με κόστος 10€. Άστο φίλε ρίξε καμία βουτιά καλυτερα

Χαχααχχααχχα δεν υπάρχεις ρε φίλε... έλιωσα...

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Εντάξει βρε και μεις δεν πήγαμε διακοπές ακόμη αλλά δεν κάνουμε κι έτσι! Κλαίνε οι χήρες κλαίνε και τα ορφανά;  😛 

Η σοβαρή απάντηση είναι: προφανως και καλά κάνει η apple από τη στιγμή που θέλει σοβαρό έλεγχο στις συσκευές της και να αποφεύγει ιστορίες που ένας χρήστης πάει τη συσκευή στο σέρβις της γειτονιάς, την κάνει μαντάρα και μετά ανοίγει τοπικ κράζοντας την άθλια apple που πουλάει σαπακια! 

Επιλογές πλέον υπάρχουν πολλές, οποίος διαφωνεί πάει και αγοράζει αυτό που του ταιριάζει  :) 

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Deadpool 1 είπε

Συνέχεια δικαιολογείτε την Apple που σας κλέβει. Τι στιγμή που βάζεις την αυθεντική μπαταρία γιατί πρέπει να το κάνεις σε κατάστημα της Apple για να έχεις πρόσβαση στη λειτουργία υγείας της μπαταριας? 

Δηλαδή υπαρχει μόνο η Apple που οι τεχνικοί της είναι εξειδικευμένοι στη NASA και οι Πακιστανοί στην ομόνοια.Τι είναι αυτά που λέτε?!!! 

lol

πονάει η κοιλιά μου.. 

gelia.png

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, efo355 είπε

Πολύ σωστό. Έτσι ξέρει όταν αγοράζεις δευτςρο χέρι αν το κινητό έχει αυθεντική μπαταρία. Άρα πέφτει και η τιμή για ευνόητους λόγους. 

Ναι ρε φίλε ,για σας που αγοράζεται μεταχειρισμένα το έκανε η καλή Apple

• Thanks 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, spyros007 said:

A ρε βιλλ γελανε και κοτες με τα αστεια σου.........

Τα αστεία μου είναι για πολύ περιορισμένο κοινό. Όπως και οι συσκευές της apple! :) 

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, billdanos είπε

ανοίγει τοπικ κράζοντας την άθλια apple που πουλάει σαπακια! 

:) 

Καλά μεταξύ μας,υπάρχουν εκατοντάδες άλλοι λόγοι να ανοίξει κάποιος ένα topic και να κραξει την Apple

Δημοσ.
Μόλις τώρα, billdanos είπε

Τα αστεία μου είναι για πολύ περιορισμένο κοινό. Όπως και οι συσκευές της apple! :) 

Όσο περνάει ο καιρός περιορίζεται ακόμα περισσότερο το κοινό 😛

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...