Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GoldMik3 είπε

Σωστη κινηση, γιατι πηξαμε στα μαϊμουδεμενα.

Ε ναι όταν βγαίνει η ίδια μπαταρία από το ίδιο εργοστάσιο και έχει πάνω το σήμα της apple αυτομάτως γίνεται γνήσια ενώ αυτή που δε το έχει είναι μάπα, α ρε  ελληναρα

1 ώρα πριν, stafaf είπε

Βάλε ό, τι μπαταρία θέλεις φίλε, πήγαινε στον Πακιστανό στην Ομόνοια να σου βάλει μια σάπια. 

Μετά όμως μην έρχεσαι εδώ και κλαίγεσαι γιατί σε 6 μήνες θα έχει κλατάρει. 

Το software άλλωστε δεν σου ανήκει και τους όρους τους βάζει το μαγαζί. 

Οι "κλαψιάρηδες" να πάνε στο απέναντι μαγαζί που είναι ινδιάνικο και η κάθε "φυλή" κάνει ό, τι γουστάρει. 

Δεν κρατάμε κακίες. 

Ε βρε κόλλημα με τους Πακιστανούς, πόσα έχουν πάει στο επίσημο σέρβις και μου τα έχουν φέρει επειδή δήθεν δε φτιάχνονταν και τελικά ως δια μαγείας δουλεύουν εδώ και χρονια

1 ώρα πριν, Chris_BMW είπε

Ποια ακριβή αντικατάσταση μωρε.

Πρόσφατα ήμουν στην I sq.... εδώ στην Αθήνα και μια γυναίκα ήρθε να αλλάξει μπαταρία σε I phone 7plus . 

Χρέωση 55€

Αν σου φαίνονται πολλά 55€ για αυθεντική μπαταρία τότε τι να πω ...

55€ το θεωρείς φθηνό εσύ για μια μπαταρία 1800mah? Οι energizer που έχω είναι 2500mah δουλεύουν πόσα χρόνια συνεχόμενα δεν έχουν σκάσει ούτε χάσει τη δύναμή τους με κόστος 10€. Άστο φίλε ρίξε καμία βουτιά καλυτερα

• Like 8
  • Thanks 1
  • Απαντ. 294
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SeaLion είπε

Μπερδεμένα τα έχεις κάπως στο μυαλό σου. Το software, που σου παρέχει όλες αυτές τις πληροφορίες, σαφώς και ανήκει στην Apple.

Το πρόβλημα στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι το μήνυμα ή η απουσία ποσοστού υγείας για third-party μπαταρίες (που λογικό ακούγεται, σιγά μην έδινε τέτοιες εγγυήσεις για μη δική τους μπαταρία) αλλά η τιμή για την αλλαγή μπαταρίας από επίσημο service που κατά την γνώμη μου είναι υψηλή.

Το πρόγραμμα αντικατάστασης μπαταρίας σε μειωμένη τιμή δεν θα έπρεπε να έχει λήξει στο τέλος του 2018.

Συνέχεια δικαιολογείτε την Apple που σας κλέβει. Τι στιγμή που βάζεις την αυθεντική μπαταρία γιατί πρέπει να το κάνεις σε κατάστημα της Apple για να έχεις πρόσβαση στη λειτουργία υγείας της μπαταριας? 

1 ώρα πριν, stafaf είπε

Βάλε ό, τι μπαταρία θέλεις φίλε, πήγαινε στον Πακιστανό στην Ομόνοια να σου βάλει μια σάπια. 

Μετά όμως μην έρχεσαι εδώ και κλαίγεσαι γιατί σε 6 μήνες θα έχει κλατάρει. 

Το software άλλωστε δεν σου ανήκει και τους όρους τους βάζει το μαγαζί. 

Οι "κλαψιάρηδες" να πάνε στο απέναντι μαγαζί που είναι ινδιάνικο και η κάθε "φυλή" κάνει ό, τι γουστάρει. 

Δεν κρατάμε κακίες. 

Δηλαδή υπαρχει μόνο η Apple που οι τεχνικοί της είναι εξειδικευμένοι στη NASA και οι Πακιστανοί στην ομόνοια.Τι είναι αυτά που λέτε?!!! 

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dancer είπε

Ε ναι όταν βγαίνει η ίδια μπαταρία από το ίδιο εργοστάσιο και έχει πάνω το σήμα της apple αυτομάτως γίνεται γνήσια ενώ αυτή που δε το έχει είναι μάπα, α ρε  ελληναρα

Δεν ειναι το θεμα ρε παλικαρε αν ειναι ιδια η μπαταρια ή οχι, αλλα το ποιος παιρνει την ευθυνη..

Φανταζομαι οτι εισαι απο αυτους που οδηγουν SanYong επειδη μοιαζει με BMW X5 αλλα ειναι πιο φθηνο!!!

Καλες βουτιες και σε σενα.

• Thanks 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Ninth_Gate είπε

Καθόλου! Και σε 8 plus τόσο κοστίζει η αντικατάσταση!

Είναι λίγο λιγότερο αρχαίο, άσε που του 8 έχει την ίδια μπαταρία απλά λίγο πιο μικρή

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, kifinas είπε

Από την πρώτη μέρα που έβαλαν το battery health, θυμάμαι πως δεν έδινε στοιχεία σε after market μπαταρίες. Τι άλλαξε ακριβώς;

Ότι δεν δείχνει και στις γνήσιες μπαταρίες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, keysmith είπε

α) θα μπορούσε και 1000 να (λέει) ότι κοστίζει μία συσκευή αλλά δεν σημαίνει τίποτα αυτό άρα δεν ξέρω προς τι το επιχείρημα κάνει 800Ε.. Οσα της λείπουν το χρεώνει.

β) στην ουσία του μηνύματός σου.. αυτό που περιγράφεις και έχει κάποια "λογική" δεν γίνεται με αφαίρεση δυνατοτήτων που είχες πριν. Γίνεται με ένα ηλεκτρονικό service book που θα αναφέρονται οι εξουσιοδοτημένες και μη εξουσιοδοτημένες παρεμβάσεις που ανιχνεύονται. Με την λογική σου/σας δλδ ο αγοραστής μεταχειρισμένου οφείλει να γνωρίζει αν επισκευάστηκε γενικά το κινητό και όχι μόνο αν επισκευάστηκε εκτός αντιπροσωπίας. Μπορεί να μην θέλει να πάρει γενικά επισκευασμένο δλδ (σαν ατρακάριστο ένα πράγμα) γιατί να μην το ξέρει και αυτό; Άρα αυτό που λες δεν ισχύει. Αν θέλει αυτό (οκ cool να το έχει να προστατεύσει τον αγοραστή μεταχειρισμένου) να το κάνει σωστά με service book όχι με τρικλοποδιές στις επισκευές (που είναι κερδοσκοπικού χαρακτήρα).

Τι θα πει δεν σημαίνει τίποτα το ποσό κοστίζει!

Έχει σημασία και μάλιστα πολύ . Δεν μπορεί να αγοράζεις τηλέφωνο που για τον Α-Β λόγο έχει ένα σκασμό λεφτά και να απαιτείς στο επίσημο service να σου χρεώνουν μηδαμινά ποσά .

Πίσω από αυτήν την αλλαγή υπάρχει κάποιος που αλλάζει μόνο σε αυτές τις συσκευές μπαταρία , έχει τα κατάλληλα εργαλεία ειδικά για αυτήν την συσκευή που είναι αδιάβροχη και δύσκολο στο να ανοίξει (βλέπε I fixit) και μετά την αντικατάσταση σου παρέχεται εγγύηση για την μπαταρία από την στιγμή που θα την βάλεις και η εγγύηση και αδιαβροχοποιηση συνεχίζουν κανονικά .

Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος της απάντησης σου θα συμφωνήσω εν μέρη και ναι μου ακούγεται ωραίο σαν ιδέα δεν ξέρω όμως κατά ποσό είναι υλοποιήσιμο .

Τουλάχιστον όμως με αυτούς τους περιορισμούς θα ξέρω ότι αν έχει μπει «χέρι» θα έχει γίνει από επίσημο αντιπρόσωπο και η εγγύηση μου θα συνεχίζει να τρέχει και δεν θα βρεθώ προ εκπλήξεων αν πάθει κάτι και μου πουν φίλε ενώ το τηλ σου έχει εγγύηση ακόμα δεν ισχύει καθότι έχει «μαϊμού» μπαταρία ή οθόνη .

Υ.Γ Όσον αφορά την μπαταρία μπορείς να καταλάβεις αν έχει αλλαχθεί . Αν δεν I phone  διετίας βλέπεις 98-100% ε κάτι παίζει 😉

Επεξ/σία από Chris_BMW
Δημοσ.

Όσο για να μη σε κοροϊδέψει ο κυρ Μήτσος στη γωνία πας απλά στο επίσημο service της apple οπουδήποτε αλλού πας μπορει να σε κοροϊδέψουν ,δεν αποτελεί δικαιολογία

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ απορώ διαβάζοντας τα σχόλια πως είναι δυνατόν μερικοί εδώ να θεωρούν σωστά πράγματα αυτά που κάνει η Apple...

Πουλάει ένα κινητό των 1000€ που είναι τόσο κλειδωμένο και που δεν σου παρέχουν καν quick charge φορτιστή και μετά ^όλως τυχαίως^ κάθε χρόνο να θέλει κάποιο service επειδή κάτι χάλασε με normal χρήση...

Σε λίγο να πούμε θα είναι ικανοί στο να μην μπορούν οι χρήστες να συνδέσουν third party bluetooth ακουστικά κι ότι θα πρέπει να είναι μόνο της Apple !!!

Επεξ/σία από KnightRider
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Deadpool 1 είπε

Ότι δεν δείχνει και στις γνήσιες μπαταρίες. 

Όπως είπαμε ήδη, δεν υπάρχουν γνήσιες μπαταρίες εκτός επίσημου service και δεν είναι γενική πρακτική η αντιμετάθεση γνήσιων μπαταριών σε iPhone, οπότε μικρό, ελάχιστο το κακό. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, KnightRider είπε

Σε λίγο να πούμε θα είναι ικανοί να μην μπορούν οι χρήστες να συνδέσουν third party bluetooth ακουστικά κι ότι θα πρέπει να είναι μόνο της Apple !!!

ήταν στα σχέδιά τους απλά τώρα κατηφορίζουν οι πωλήσεις ,αν πήγαιναν καλά αυτό θα έχει γίνει ήδη, βέβαια όλα αυτά για την ασφάλεια και την εμπειρία χρήσης

Δημοσ.

Αυτός ο Cook πρέπει να σας λυπάται δεν εξηγείται αλλιώς.Κανονικά θα έπρεπε να μην αλλάζει η μπαταρία αλλά να το πετάς και να παίρνεις καινούργιο. Και να μας λέτε πόσο κορόιδα είμαστε που αλλάζουμε μπαταρίες στο android

• Like 2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, dancer είπε

Ε βρε κόλλημα με τους Πακιστανούς, πόσα έχουν πάει στο επίσημο σέρβις και μου τα έχουν φέρει επειδή δήθεν δε φτιάχνονταν και τελικά ως δια μαγείας δουλεύουν εδώ και χρονια

55€ το θεωρείς φθηνό εσύ για μια μπαταρία 1800mah? Οι energizer που έχω είναι 2500mah δουλεύουν πόσα χρόνια συνεχόμενα δεν έχουν σκάσει ούτε χάσει τη δύναμή τους με κόστος 10€. Άστο φίλε ρίξε καμία βουτιά καλυτερα

2700 κατι είναι.. Δεν είναι ομώς μόνο το κόστος της μπαταρίας!Ειναι κ όλα τα υπὀλοιπα που πάνε πακέτο τα οποία επισήμανα και κουράζομαι να ξάνα γράφω.

Πάω για βουτιά

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kifinas είπε

Όπως είπαμε ήδη, δεν υπάρχουν γνήσιες μπαταρίες εκτός επίσημου service και δεν είναι γενική πρακτική η αντιμετάθεση γνήσιων μπαταριών σε iPhone, οπότε μικρό, ελάχιστο το κακό. 

Αφού δεν υπάρχουν γνήσιες μπαταρίες εκτός επίσημου service τότε γιατί και στις γνήσιες μπαταρίες δεν λειτουργεί και στις γνήσιες μπαταρίες εκτός επίσημου service? 

12 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε

Τι θα πει δεν σημαίνει τίποτα το ποσό κοστίζει!

Έχει σημασία και μάλιστα πολύ . Δεν μπορεί να αγοράζεις τηλέφωνο που για τον Α-Β λόγο έχει ένα σκασμό λεφτά και να απαιτείς στο επίσημο service να σου χρεώνουν μηδαμινά ποσά .

Πίσω από αυτήν την αλλαγή υπάρχει κάποιος που αλλάζει μόνο σε αυτές τις συσκευές μπαταρία , έχει τα κατάλληλα εργαλεία ειδικά για αυτήν την συσκευή που είναι αδιάβροχη και δύσκολο στο να ανοίξει (βλέπε I fixit) και μετά την αντικατάσταση σου παρέχεται εγγύηση για την μπαταρία από την στιγμή που θα την βάλεις και η εγγύηση και αδιαβροχοποιηση συνεχίζουν κανονικά .

Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος της απάντησης σου θα συμφωνήσω εν μέρη και ναι μου ακούγεται ωραίο σαν ιδέα δεν ξέρω όμως κατά ποσό είναι υλοποιήσιμο .

Τουλάχιστον όμως με αυτούς τους περιορισμούς θα ξέρω ότι αν έχει μπει «χέρι» θα έχει γίνει από επίσημο αντιπρόσωπο και η εγγύηση μου θα συνεχίζει να τρέχει και δεν θα βρεθώ προ εκπλήξεων αν πάθει κάτι και μου πουν φίλε ενώ το τηλ σου έχει εγγύηση ακόμα δεν ισχύει καθότι έχει «μαϊμού» μπαταρία ή οθόνη .

Υ.Γ Όσον αφορά την μπαταρία μπορείς να καταλάβεις αν έχει αλλαχθεί . Αν δεν I phone  διετίας βλέπεις 98-100% ε κάτι παίζει 😉

Ειναι γνωστό άλλωστε ότι οι τεχνικοί στα επίσημα service έχουν βγάλει το Χάρβαρντ και όλοι οι υπόλοιποι έμαθαν από Πακιστανούς στην Ομόνοια. Το είπε και ένα παλικάρι πιο πάνω. Για τα εργαλεία όμως δεν ήξερα ότι είναι ειδικής κατασκευής 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, djdidi είπε

To κακό με την apple είναι πως νομίζουν ότι τους ανήκει το προϊόν, ακόμα και αφού το αγοράσεις. 

Η πιο περιεκτική φράση που έχω διαβάσει εδώ και καιρό... 

Χρήστης mac πάνω απο δέκα χρόνια και εδω και κανένα χρόνο και iPad. Νομίζω ότι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν όταν αποκαλύφθηκε ότι σου "μπρικάρει" το MacBook όταν το πας για service σε μη-authorized... Στο μπρικάρει... Αδιανόητα πράγματα... 

1 ώρα πριν, stafaf είπε

Δεν κρατάμε κακίες. 

"Εσείς", ποιοι είστε...; 

• Like 3
  • Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...