Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Dellapple είπε

Δεν νομίζουν... Τους ανήκει...αν διαβάσεις της οδηγίες και τα γρήγορα τικ που κάνεις και αποδέχεσαι.... το ανάφερει ξεκάθαρα ότι παραμένει  ιδιοκτησία τους ..

Τι σχέση έχει η απάντηση σου με το σχόλιο μου που έχεις κάνει παράθεση;

• Απαντ. 294
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, BackFromHell είπε

Παει ο καθε ταλαιπωρος του το κινητο του στον Μπαμπη τον μαστορα της γειτονιας που φτιαχνει pc, κινητα, υδραυλικα και ηλεκτρολογικα, του ζηταει αλλαγη μπαταριας με 2 ευρω, ο Μπαμπης ο μαστορας του βαζει μια no name της κακιας ωρας, δε κοβει και αποδειξη , κοκορευεται και ο Ελληναρας ταλαιπωρος στα φιλαρακια του οτι εχει βρει μια τρυπα που αλλαζει μπαταριες με 2 ευρω και ολα καλα. Και μολις το κινητο κανει μπαμ, ή η μπαταρια χαλασει συντομα ή τελος παντων κατι παει στραβα, ο πελατης βριζει την εταιρεια.

Εναλλακτικο σεναριο. Το παει στον Μπαμπη τον μαστορα, ζηταει αυθεντικη, ο Μπαμπης ο μαστορας του βαζει παλι την ιδια μαιμου και του την πουλαει για αυθεντικη σε σουπερ τιμουλα και το κινητο ξανακανει μπαμ και ο πελατης βριζει την εταιρεια.

Μια χαρα κανει η apple. Eιδικα το θεμα με τις μπαταριες δεν σηκωνει πλακα. Μακαρι να ακολουθησουν κι αλλες εταιρειες το παραδειγμα της γιατι πρεπει να τελειωνει αυτο το αστειο ιδιαιτερα με τις μπαταριες. Οθονη πχ ας βαλει ο αλλος οτι θελει κι ας παθει 30 βαθμους μυωπια, δεν με ενδιαφερει, κακο του κεφαλιου του. Με τις μπαταριες ομως υπαρχει θεματακι.

Οτι θα μπορούσε απλα να βγαζει ειδοποιηση οτι υπαρχουν μη γνησια ανταλλακτικά δε σ φτανει? Τι κερδιζεις αμα το μηλο μαμησει και αυτους που κανουν καλη δουλεια και απλα δε τα σκανε στο μηλο?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, polaki είπε

Αν θες αγορίνα μου να στο φτιάξει ο κυρ μήτσος επειδή ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ είναι το ίδιο, με γεια σου με χαρά σου. Εγώ έχω ή δεν έχω δικαίωμα να ξέρω ότι έχεις επέμβει και άρα να μη γουστάρω να το αγοράσω 2ο χέρι από σένα? 

Απαντήστε μου παρακαλώ το ερώτημα αυτό γιατί θα τρελαθούμε με την αρρωστημένη λογική σας εδώ μέσα πια...

Τι είναι αυτά που λέτε; Δλδ το επικροτείς την κίνηση γιατί έτσι (βλέποντας ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις για υγείας μπαταρίας) θα ξέρεις (έμμεσα) ότι πήγε σε μη εξουσιοδοτημένο σερβις και έτσι μπορεί να μην το αγοράσεις ως μεταχειρισμένο;  Αυτό μας λέτε; Είναι επιχείρημα αυτό; Ας είχε ένα μενού σερβις να το αναφέρει  (π να λέει ΄σερβις 23/6/19 από μη εξουσιοδοτημένο και 25/7 από εξουσιοδοτημένο σαν σερβις μπουκ), δεν χρειαζόταν (τιμωρητική) μείωση δυνατοτήτων.  

• Like 5
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε

Και για το 8 plus που ήμουν κάτοχος τότε 55 € ήταν η αντικατάσταση . Σε συσκευή που ακόμα σε επίσημα καταστήματα πωλείται στα 800€ Πλας.

Και παίρνεις εγγύηση για την μπαταρία , η εγγύηση της συσκευής συνεχίζει κανονικά το ίδιο και η αδιαβροχοποίηση. Και όταν θα το πουλήσω αυτός που θα το πάρει ξέρει ότι η εγγύηση συνεχίζει να καλύπτει την συσκευή του και το τηλ παραμένει αδιάβροχο .

Να φανταστώ τα ίδια ισχύουν και όταν την αλλάξεις μόνος σου εεεε;; Τι όχι ;;;

Ειλικρινά δεν ξέρω γιατί προσπαθούμε να πείσουμε τον κόσμο για το αυτονόητο... Δυστυχώς κάποιοι κάνουν μόνο για Nokia 3210.. το παλιό...

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Lezantas26 είπε

Οτι θα μπορούσε απλα να βγαζει ειδοποιηση οτι υπαρχουν μη γνησια ανταλλακτικά δε σ φτανει? Τι κερδιζεις αμα το μηλο μαμησει και αυτους που κανουν καλη δουλεια και απλα δε τα σκανε στο μηλο?

Προστατεύει ΕΜΕΝΑ τον 2ο αγοραστή όχι μόνο από τη μαϊμού που έβαλες στο κινητό σου, αλλά και από τα άσχετα και χωρίς ΣΩΣΤΗ εκπαίδευση χέρια που τυχόν ασχολήθηκαν να βάλουν το αυθεντικό ανταλλακτικό. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

Oχι δε φτανει γιατι υπαρχει μεγαλη μεριδα ταλαιπωρων που επιλεγουν συνειδητα να βαλουν μαιμου μπαταρια για να μην πληρωσουν οσο πρεπει για να μια τετοια δουλεια. Προτιμω πιο δραστικα μετρα λοιπον απο τις εταιρειες, ειδικα σε αυτο το ζητημα. Σε οθονες, κουμπια κλπ βαλτε την τελευταια μαιμου που υπαρχει στον πλανητη, δεν με απασχολει. Μπαταριες οχι.

Επεξ/σία από BackFromHell
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, keysmith είπε

Τι είναι αυτά που λέτε; Δλδ το επικροτείς την κίνηση γιατί έτσι (βλέποντας ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις για υγείας μπαταρίας) θα ξέρεις (έμμεσα) ότι πήγε σε μη εξουσιοδοτημένο σερβις και έτσι μπορεί να μην το αγοράσεις ως μεταχειρισμένο;  Αυτό μας λέτε; Είναι επιχείρημα αυτό; Ας είχε ένα μενού σερβις να το αναφέρει  (π να λέει ΄σερβις 23/6/19 από μη εξουσιοδοτημένο και 25/7 από εξουσιοδοτημένο σαν σερβις μπουκ), δεν χρειαζόταν (τιμωρητική) μείωση δυνατοτήτων.  

Προσωπικά ναι. Και ειλικρινά, επειδή την έχω πατήσει με αμάξια με μηχανές και με ότι μπορείς να φανταστείς και τελικά δε βγάζεις καμία απολύτως άκρη, αν μπορούσε ένα αυτοκίνητο να ΜΗΝ ξεκινάει ΚΑΝ αν δεν έχει γίνει σέρβις εκεί που πρέπει θα το εκτιμούσα.  

Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν γίνεται... και φυσικά μετά παραπονιόμαστε ότι "μου πούλησαν αμάξι 70,000χλμ ενώ είχε 200,000 πραγματικά". 

Αν λοιπόν έχω τέτοιες αντιλήψεις για αυτοκίνητα, καταλαβαίνεις ότι αν δεν μπορώ να υποστηρίξω οικονομικά μια μπαταρία 55€ ε καλύτερα ας μην έχω καν iPhone που είναι ακριβό και ας πάρω κάτι πιο οικονομικό να κάνω τη δουλειά μου. 

Γνώμη μου πάντα...

Επεξ/σία από polaki
  • Like 5
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε

Και για το 8 plus που ήμουν κάτοχος τότε 55 € ήταν η αντικατάσταση . Σε συσκευή που ακόμα σε επίσημα καταστήματα πωλείται στα 800€ Πλας.

Και παίρνεις εγγύηση για την μπαταρία , η εγγύηση της συσκευής συνεχίζει κανονικά το ίδιο και η αδιαβροχοποίηση. Και όταν θα το πουλήσω αυτός που θα το πάρει ξέρει ότι η εγγύηση συνεχίζει να καλύπτει την συσκευή του και το τηλ παραμένει αδιάβροχο .

Να φανταστώ τα ίδια ισχύουν και όταν την αλλάξεις μόνος σου εεεε;; Τι όχι ;;;

α) θα μπορούσε και 1000 να (λέει) ότι κοστίζει μία συσκευή αλλά δεν σημαίνει τίποτα αυτό άρα δεν ξέρω προς τι το επιχείρημα κάνει 800Ε.. Οσα της λείπουν το χρεώνει.

β) στην ουσία του μηνύματός σου.. αυτό που περιγράφεις και έχει κάποια "λογική" δεν γίνεται με αφαίρεση δυνατοτήτων που είχες πριν. Γίνεται με ένα ηλεκτρονικό service book που θα αναφέρονται οι εξουσιοδοτημένες και μη εξουσιοδοτημένες παρεμβάσεις που ανιχνεύονται. Με την λογική σου/σας δλδ ο αγοραστής μεταχειρισμένου οφείλει να γνωρίζει αν επισκευάστηκε γενικά το κινητό και όχι μόνο αν επισκευάστηκε εκτός αντιπροσωπίας. Μπορεί να μην θέλει να πάρει γενικά επισκευασμένο δλδ (σαν ατρακάριστο ένα πράγμα) γιατί να μην το ξέρει και αυτό; Άρα αυτό που λες δεν ισχύει. Αν θέλει αυτό (οκ cool να το έχει να προστατεύσει τον αγοραστή μεταχειρισμένου) να το κάνει σωστά με service book όχι με τρικλοποδιές στις επισκευές (που είναι κερδοσκοπικού χαρακτήρα).

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, BackFromHell είπε

Oχι δε φτανει γιατι υπαρχει μεγαλη μεριδα ταλαιπωρων που επιλεγουν συνειδητα να βαλουν μαιμου μπαταρια για να μην πληρωσουν οσο πρεπει για να μια τετοια δουλεια. Προτιμω πιο δραστικα μετρα λοιπον απο τις εταιρειες, ειδικα σε αυτο το ζητημα. Σε οθονες, κουμπια κλπ βαλτε την τελευταια μαιμου που υπαρχει στον πλανητη, δεν με απασχολει. Μπαταριες οχι.

Κλασικοί Ελληναρες όλοι ... Κράξιμο γιατί η Apple κάνει το αυτονόητο , γιατί ,γιατί ,γιατί αλλά όταν θα πάνε να αγοράσουν το οποιοδήποτε τηλέφωνο ΑΠΑΙΤΟΥΝ να έχει αυθεντική μπαταρία ή αν δεν έχει δεν θα το πάρουν ...

Δεν υπάρχει σωτηρία 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, zio10 είπε

Γενικά εγώ βλέπω ότι οι εταιρείες δεν θέλουν να μπαίνει ξένο χέρι στα μηχανήματα... ή θα το φτιάξεις σε αυτούς ή θα πάρεις καινούργιο.

Στης Apple τα προϊόντα (σύμφωνα με την Apple) παίρνεις μόνο καινούργιο. 

Δημοσ.

χαχαχα. Σε λίγο θα σου λένε και σε ποιον να τηλεφωνείς και αν δεν τους αρέσουν αυτά που λες θα σου κλειδώνουν την συσκευή. Πληρώνεις ένα σκασμό χρήματα για μια συσκευή φτιαγμένη στην κίνα και θεωρούν οτι την έχεις 50-50 με την apple. Μαυρίστε τους για 1-2 χρόνια και πάρτε android να δείτε πως θα τα ξεκλειδώσουν όλα και sd κάρτες θα βάλουν και τις τιμές θα ρίξουν και ευχαριστώ θα λένε. Αλλά όσο υπάρχουν κορόιδα που δίνουν 350 και 400€ για να πάρουν αρχαία iphone 7 με τον κολοσσιαίο αποθηκευτικό χώρο των 32Gb  καλά κάνουν στην apple.

• Like 12
  • Thanks 2
  • Confused 2
Δημοσ.

'' Το ίδιο συμβαίνει ακόμα και αν ο χρήστης δοκιμάσει να συνδέσει αυθεντική μπαταρία IPhone, αφού είναι απαραίτητη η χρήση αυθεντικών εργαλείων της Apple '' 😂🤣🤣

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, gramacar είπε

Αλλά όσο υπάρχουν κορόιδα που δίνουν 350 και 400€ για να πάρουν αρχαία iphone 7 με τον κολοσσιαίο αποθηκευτικό χώρο των 32Gb  καλά κάνουν στην apple.

Η αξία που δίνει ο καθένας σε ότι ακουμπάει και ότι κοιτάει όλες τις ώρες της ημέρας είναι ανεκτίμητη. 

Στο λεξικό το λένε και design. Μπορείς να το ψάξεις. 

• Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...