Επισκέπτης Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, kifinas είπε Από την πρώτη μέρα που έβαλαν το battery health, θυμάμαι πως δεν έδινε στοιχεία σε after market μπαταρίες. Τι άλλαξε ακριβώς; Δεν δινει ουτε σε αυθεντικες αμα δε το πας σε επισημο σερβις (= χοντρη κονομα για το μηλο) Το να μην υποστηρίζει αφτερ μπαταριες το καταλαβαινω, να θελει ενας κατασκευαστης με το στανιο να γινει το σερβις εκει που θελει αυτος αντι για οπου επιλεξω εγω ειναι μια πρακτικη που κανουν πολλες εταιρειες και την αντιπαθω πολυ. Προσωπικα το θεωρω τερμα αντικαταναλωτικι, αλλα οι περισσότεροι δε νοιαζονται αρκετα ωστε να διαμαρτυρηθούν οποτε δε βλεπω να αλλαζει προς το καλυτερο
KnightRider Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Έχει γίνει εμετικό το να σε αναγκάζουν να το πηγαίνεις σε service μόνο και μόνο για να αλλάξεις μια μπαταρία και να πληρώνεις κιόλας το service τους. 3
kifinas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε Δεν δινει ουτε σε αυθεντικες αμα δε το πας σε επισημο σερβις (= χοντρη κονομα για το μηλο) Το να μην υποστηρίζει αφτερ μπαταριες το καταλαβαινω, να θελει ενας κατασκευαστης με το στανιο να γινει το σερβις εκει που θελει αυτος αντι για οπου επιλεξω εγω ειναι μια πρακτικη που κανουν πολλες εταιρειες και την αντιπαθω πολυ. Προσωπικα το θεωρω τερμα αντικαταναλωτικι, αλλα οι περισσότεροι δε νοιαζονται αρκετα ωστε να διαμαρτυρηθούν οποτε δε βλεπω να αλλαζει προς το καλυτερο Καλό δεν είναι. Μεταξύ όμως τώρα, δεν υπάρχουν αυθεντικές εκτός επισήμων service και δεν είναι γενική πρακτική η αντιμετάθεση μπαταριών σε iPhone που έχουν μέσα τις αρχικές τους αυθεντικές μπαταρίες, οπότε μικρό το κακό. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2019 από kifinas
Chocobo Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 8 λεπτά πριν, kifinas είπε Από την πρώτη μέρα που έβαλαν το battery health, θυμάμαι πως δεν έδινε στοιχεία σε after market μπαταρίες. Τι άλλαξε ακριβώς; Οτι και γνησια να παρεις απο την ιδια την apple παλι θα εχεις θεμα. Θα πρεπει η αλλαγη της να γινει και αυτη με τα δικα τους εργαλεια , στα πιστοποιημενα σερβις. 1
Chris_BMW Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 3 λεπτά πριν, SilverMachine είπε 55 κανει η κουτα με κατι εκατονταδες μπαταριες απο Κινα που τις προμηθευεται. Γιατι εγω να της πληρωσω τα σπασμενα? 7 ευρω κανουν οι κανονικες για ενα samsung. Που 7 που 55 !!! Ακου αυθεντικη μπαταρια!!! Ολοι απ τα ιδια κινεζοεργοστασια τις ψωνιζουν. Τι εχει η μπαταρια της apple δλδ? Σου δινει κ την πωλητρια για καφε μετα την αγορα? (ασε που αν δουλευει σε απλο-μαγαζο, μαλλον πρεπει εμενα να πληρωσουν...) Γιατι οι αλλες εταιριες δλδ, δεν σε μπλεκουν με "αγορασες την συσκευη, αλλα αυτο δεν σου ανηκει, η το αλλο δεν ειναι δικο σου, η εκεινο δεν μπορεις να το κανεις"?? Οι αλλοι τηλεφωνα δεν πουλανε? Γιατι με τους υπολοιπους ζεις κανονικη ζωη με κανονικες συσκευες κ με την apple πρεπει να ψαχνεις τις ρητρες κ τα ψιλα γραμματα στα συμβολαια για να μην κατσεις σε κανα αγγουρι-εκπληξη, γιατι ενω πληρωσες (κ κατεβασες κ το σορτσακι σου) σαν Κωτσος "κατι δεν υπολογισες/δεν σου ανηκει"? Μην αγοράζεις φίλος ... λυπάμαι πολύ .. Εγώ εφόσον δεν ζητάει παράλογα ποσά πλέον όπως κάποτε για την αντικατάσταση της μπαταρίας αυθεντική θα βάζω. Ειδικά σε συσκευή που την πλήρωσα ένα σκασμό λεφτά .Εσυ αν αγοράσεις το καινούργιο note πήγαινε και βάλε με 7 € μπαταρία δικαίωμα σου . Όπως δικαίωμα σου είναι να πιστεύεις ότι είναι η ίδια με την αυθεντική .. 6
kifinas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) @Chocobo Δες από πάνω. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2019 από kifinas
coffeex Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 7 λεπτά πριν, kifinas είπε Από την πρώτη μέρα που έβαλαν το battery health, θυμάμαι πως δεν έδινε στοιχεία σε after market μπαταρίες. Τι άλλαξε ακριβώς; Αυτή την κίνηση της Apple την περίμενα ... από τότε που είχα διαβάσει την παρακάτω είδηση. Apple investigating iPhone 6 explosion in California
polaki Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, keysmith είπε η apple τέτοιες μ.. χαζομάρες κάνει και θα δει και άλλο τα ποσοστά της να μειώνονται. Στο τέλος θα μείνει με 10 ταλιμπαν πιστούς (σαν οπαδούς θρησκείας) και άλλοι προσβεβλημένοι από τον σεβασμό που δεν τους δείχνει θα έχουν πάει αλλού. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που πάνε προς τα κάτω τα ποσοστά της.. Επειδή όλοι έχουμε σπουδάσει βλέπω Marketing εδώ, μπορείς να μας πεις συγκεκριμένα ΠΟΙΑ ποσοστά πάνε προς τα κάτω, καθώς και κάποια links που να το επιβεβαιώνουν? 2 1
NoSoul Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Πολύ καλά κάνει. θα έβαζε ο καθένας τέρμα κινεζική κ θα το πούλαγε για 100% μπαταρία. 2 1
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Παει ο καθε ταλαιπωρος του το κινητο του στον Μπαμπη τον μαστορα της γειτονιας που φτιαχνει pc, κινητα, υδραυλικα, δορυφορικα και ηλεκτρολογικα, του ζηταει αλλαγη μπαταριας με 2 ευρω, ο Μπαμπης ο μαστορας του βαζει μια no name της κακιας ωρας, δε κοβει και αποδειξη , κοκορευεται και ο Ελληναρας ταλαιπωρος στα φιλαρακια του οτι εχει βρει μια τρυπα που αλλαζει μπαταριες με 2 ευρω και ολα καλα. Και μολις το κινητο κανει μπαμ, ή η μπαταρια χαλασει συντομα ή τελος παντων κατι παει στραβα, ο πελατης βριζει την εταιρεια. Εναλλακτικο σεναριο. Το παει στον Μπαμπη τον μαστορα, ζηταει αυθεντικη, ο Μπαμπης ο μαστορας του βαζει παλι την ιδια μαιμου και του την πουλαει για αυθεντικη σε σουπερ τιμουλα και το κινητο ξανακανει μπαμ και ο πελατης βριζει την εταιρεια. Μια χαρα κανει η apple. Eιδικα το θεμα με τις μπαταριες δεν σηκωνει πλακα. Μακαρι να ακολουθησουν κι αλλες εταιρειες το παραδειγμα της γιατι πρεπει να τελειωνει αυτο το αστειο ιδιαιτερα με τις μπαταριες. Οθονη πχ ας βαλει ο αλλος οτι θελει κι ας παθει 30 βαθμους μυωπια, δεν με ενδιαφερει, κακο του κεφαλιου του. Με τις μπαταριες ομως υπαρχει θεματακι. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2019 από BackFromHell
Dellapple Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 59 λεπτά πριν, athanaso77 είπε Τις αναβαθμίσεις όμως τις θελεις όταν με το καλό έρχονται τόσα χρόνια αφού το αγοράσεις. Δεν νομίζουν... Τους ανήκει...αν διαβάσεις της οδηγίες και τα γρήγορα τικ που κάνεις και αποδέχεσαι.... το ανάφερει ξεκάθαρα ότι παραμένει ιδιοκτησία τους .. 1 1
keysmith Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 3 λεπτά πριν, polaki είπε Επειδή όλοι έχουμε σπουδάσει βλέπω Marketing εδώ, μπορείς να μας πεις συγκεκριμένα ΠΟΙΑ ποσοστά πάνε προς τα κάτω, καθώς και κάποια links που να το επιβεβαιώνουν? πάρε ένα και άλλο ένα. με λίγο γοογλε σερτς θα βρεις περισσότερα.. Υ.Γ. όταν καταλάβουν ότι δεν βρέχει αλλά ότι τους φτύνουν ίσως να είναι αργά 3
polaki Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, keysmith είπε η apple τέτοιες μ.. χαζομάρες κάνει και θα δει και άλλο τα ποσοστά της να μειώνονται. Στο τέλος θα μείνει με 10 ταλιμπαν πιστούς (σαν οπαδούς θρησκείας) και άλλοι προσβεβλημένοι από τον σεβασμό που δεν τους δείχνει θα έχουν πάει αλλού. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που πάνε προς τα κάτω τα ποσοστά της.. Επειδή όλοι έχουμε σπουδάσει βλέπω Marketing εδώ, μπορείς να μας πεις συγκεκριμένα ΠΟΙΑ ποσοστά πάνε προς τα κάτω, καθώς και κάποια links που να το επιβεβαιώνουν? Επίσης κάτι ακόμα. Πρόσφατα ήθελα να αγοράσω από εδώ μέσα iPhone 7 plus για φίλο μου, ίδιο με το δικό μου. Πάω να το πάρω, κοιτάω την οθόνη και εκ πρώτης όψεως έμοιαζε ίδια. Τα βάζω δίπλα δίπλα, ούτε στο σκύλο μου δεν θα το έβαζα να το φάει. Τόσο ΜΑΠΑ. Φυσικά και σηκώθηκα και έφυγα γελώντας στη μούρη του χωρίς να το αγοράσω. Ας το παντρευτεί λοιπόν αφού του έσπασε η οθόνη και δεν έβαλε αυθεντική. Επειδή ακριβώς λοιπόν αγοράζουμε ΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΜΑΣ ένα κινητό αντικειμενικά ακριβό (σε σχέση με τον ανταγωνισμό), ΑΠΑΙΤΩ να είναι προσεγμένο σε οτιδήποτε χρειαστεί από service που σημαίνει να μην βάζει το ΚΟΥΛΟ του χέρι το κάθε 20χρονο που βγήκε από ΙΕΚ και κάνει πρακτική στον κυρ Μήτσο, ή και στο Public ακόμα. Τώρα το αν εσείς (όσοι κράζετε) αγοράζετε Suzuki και κράζετε το services της Mercedes, είστε τελείως εκτός τόπου και χρόνου και εδώ και χρόνια δεν σας δίνει κανένας σημασία. Αν κάποιος αγοράζει Mercedes, και γκρινιάζει για το service και το πάει στον κυρ Μήτσο, πολύ καλά κάνει η Mercedes και βγάζει μήνυμα ότι κάποιος έχει κάνει "κατσαβιδιά" ώστε να μην την πατήσει ο επόμενος. Αν θες αγορίνα μου να στο φτιάξει ο κυρ μήτσος επειδή ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ είναι το ίδιο, με γεια σου με χαρά σου. Εγώ έχω ή δεν έχω δικαίωμα να ξέρω ότι έχεις επέμβει και άρα να μη γουστάρω να το αγοράσω 2ο χέρι από σένα? Απαντήστε μου παρακαλώ το ερώτημα αυτό γιατί θα τρελαθούμε με την αρρωστημένη λογική σας εδώ μέσα πια... Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2019 από polaki 7 2
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 21 λεπτά πριν, kifinas είπε Καλό δεν είναι. Μεταξύ όμως τώρα, δεν υπάρχουν αυθεντικές εκτός επισήμων service και δεν είναι γενική πρακτική η αντιμετάθεση μπαταριών σε iPhone που έχουν μέσα τις αρχικές τους αυθεντικές μπαταρίες, οπότε μικρό το κακό. 2 λαθη δε κανουν ενα σωστο..
Chris_BMW Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 46 λεπτά πριν, jimex είπε Δηλαδή, σχεδόν σου απαγορεύει να αλλάξεις μόνος τη μπαταρία του κινητού σου... Αχαχαχ... πόοοοοοσο; Να φανταστώ δηλαδή για τα τελευταία iPhone, θέλει κανά κατοστάρικο... Δεν πειράζει... με 15-30€ γνήσια μπαταρία για όλα τα υπόλοιπα κινητά, ακόμη και αυτά με τις πιο μεγάλες, και την αλλάζεις και μόνος σου σε ένα τέταρτο... Και για το 8 plus που ήμουν κάτοχος τότε 55 € ήταν η αντικατάσταση . Σε συσκευή που ακόμα σε επίσημα καταστήματα πωλείται στα 800€ Πλας. Και παίρνεις εγγύηση για την μπαταρία , η εγγύηση της συσκευής συνεχίζει κανονικά το ίδιο και η αδιαβροχοποίηση. Και όταν θα το πουλήσω αυτός που θα το πάρει ξέρει ότι η εγγύηση συνεχίζει να καλύπτει την συσκευή του και το τηλ παραμένει αδιάβροχο . Να φανταστώ τα ίδια ισχύουν και όταν την αλλάξεις μόνος σου εεεε;; Τι όχι ;;; 5 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα