Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 294
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, SeaLion είπε

Μπερδεμένα τα έχεις κάπως στο μυαλό σου. Το software, που σου παρέχει όλες αυτές τις πληροφορίες, σαφώς και ανήκει στην Apple.

Το πρόβλημα στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι το μήνυμα ή η απουσία ποσοστού υγείας για third-party μπαταρίες (που λογικό ακούγεται, σιγά μην έδινε τέτοιες εγγυήσεις για μη δική τους μπαταρία) αλλά η τιμή για την αλλαγή μπαταρίας από επίσημο service που κατά την γνώμη μου είναι υψηλή.

Το πρόγραμμα αντικατάστασης μπαταρίας σε μειωμένη τιμή δεν θα έπρεπε να έχει λήξει στο τέλος του 2018.

Ποια ακριβή αντικατάσταση μωρε.

Πρόσφατα ήμουν στην I sq.... εδώ στην Αθήνα και μια γυναίκα ήρθε να αλλάξει μπαταρία σε I phone 7plus . 

Χρέωση 55€

Αν σου φαίνονται πολλά 55€ για αυθεντική μπαταρία τότε τι να πω ...

Επεξ/σία από Chris_BMW
  • Like 4
  • Confused 8
  • Sad 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδή, σχεδόν σου απαγορεύει να αλλάξεις μόνος τη μπαταρία του κινητού σου...

11 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε

Πρόσφατα ήμουν στην I sq.... εδώ στην Αθήνα και μια γυναίκα ήρθε να αλλάξει μπαταρία σε I phone 7plus . 

Χρέωση 55€

Αχαχαχ... πόοοοοοσο; Να φανταστώ δηλαδή για τα τελευταία iPhone, θέλει κανά κατοστάρικο...

Δεν πειράζει... με 15-30€ γνήσια μπαταρία για όλα τα υπόλοιπα κινητά, ακόμη και αυτά με τις πιο μεγάλες, και την αλλάζεις και μόνος σου σε ένα τέταρτο...

Επεξ/σία από jimex
  • Like 4
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, stafaf είπε

Βάλε ό, τι μπαταρία θέλεις φίλε, πήγαινε στον Πακιστανό στην Ομόνοια να σου βάλει μια σάπια. 

Μετά όμως μην έρχεσαι εδώ και κλαίγεσαι γιατί σε 6 μήνες θα έχει κλατάρει. 

Το software άλλωστε δεν σου ανήκει και τους όρους τους βάζει το μαγαζί. 

Οι "κλαψιάρηδες" να πάνε στο απέναντι μαγαζί που είναι ινδιάνικο και η κάθε "φυλή" κάνει ό, τι γουστάρει. 

Δεν κρατάμε κακίες. 

Ναι γιατι εδω στην Ελλαδα πας στο "εξουσιοδοτημενο" και σου βαζουν απο την καλη την μπαταρια με τα καλα τα εργαλεια και ξαφνικα σου βγαζουν και εμα προβλημα στην μητρικη που δν επισκευαζεται...

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, stafaf είπε

Βάλε ό, τι μπαταρία θέλεις φίλε, πήγαινε στον Πακιστανό στην Ομόνοια να σου βάλει μια σάπια. 

Μετά όμως μην έρχεσαι εδώ και κλαίγεσαι γιατί σε 6 μήνες θα έχει κλατάρει. 

Το software άλλωστε δεν σου ανήκει και τους όρους τους βάζει το μαγαζί. 

Οι "κλαψιάρηδες" να πάνε στο απέναντι μαγαζί που είναι ινδιάνικο και η κάθε "φυλή" κάνει ό, τι γουστάρει. 

Δεν κρατάμε κακίες. 

Αρχικά ποιος είναι κλαψιαρης; Και κατά δεύτερον ποιος μίλησε για μουφα μπαταρία? 

Καταλαβαίνεις ότι αν απλά αλλάξεις μπαταρία από ένα  ολοκαίνουργιο iPhone σε ένα άλλο εμφανίζει service battery? Καταλαβαίνεις ότι αυτό γίνεται για να σε "γδυνουν" στα i-service? Aν το γουστάρεις, κανένα πρόβλημα, προχωραμε...

• Like 14
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλά δεν καταλάβατε ότι με αυτόν τον τρόπο η Apple αποσύρει τις παλιές συσκευές.

Το ίδιο έκανε και με τα macs.

Θα μου πείτε , μα θέλω και πληρώνω την Apple γιατί έτσι αισθάνομαι σίγουρος για το service και το ανταλλακτικό .

Η λεπτομέρεια είναι όταν από το service της Apple σας πούνε ,πλέον δεν υποστηρίζουμε την συσκευή

Επεξ/σία από korakios
  • Like 3
  • Thanks 2
  • Confused 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, athanaso77 είπε

Τις αναβαθμίσεις όμως τις θελεις όταν με το καλό έρχονται τόσα χρόνια αφού το αγοράσεις.

Τι σχέση έχει αυτό ρε φίλε; Τι λογική είναι αυτή; Επειδή μου δίνουν αναβαθμίσεις ας με σκίζουν στο σερβις; Ωραίος.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ και μπράβο στην Apple. Ενώ την αντιπαθώ σαν εταιρία και κατηγορώ τις συσκευές της για τους 2 σημαντικότερους  λόγους που είναι λογισμικό και παράγοντας κόστος προς απόδοση εδώ της βγάζω το καπέλο! 

Βράζει ο τόπος με μαιμούδες ανταλλακτικά χαμηλής ποιότητας και "μάστορες" που δεν ξέρουν τι τους γίνεται. ΕΥΓΕ.

Αχ Apple... βγάλε κινητό με λογική τιμή και άνοιξε λίγο το λογισμικό σου και δεν θα έχεις ποτέ εμπορικό αντίπαλο για πολλά χρόνια.

• Like 3
  • Confused 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε

Χρέωση 55€

Καλά μιλάμε και για αρχείο μοντέλο πλέον

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Γενικά εγώ βλέπω ότι οι εταιρείες δεν θέλουν να μπαίνει ξένο χέρι στα μηχανήματα... ή θα το φτιάξεις σε αυτούς ή θα πάρεις καινούργιο.

• Like 3
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, coffeex είπε

Πιστεύω ότι αν τα apple fanboys παρακολουθήσουν 2--3 βίντεο του Λουίς, ίσως οι μισοί κατέβουν απτό συννεφάκι τους.. (χρόνια iPhone user εγώ ο ίδιος)

• Like 7
Δημοσ.

Από την πρώτη μέρα που έβαλαν το battery health, θυμάμαι πως δεν έδινε στοιχεία σε after market μπαταρίες. Τι άλλαξε ακριβώς;

• Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε

Χρέωση 55€

55 κανει η κουτα με κατι εκατονταδες μπαταριες απο Κινα που τις προμηθευεται. Γιατι εγω να της πληρωσω τα σπασμενα? 7 ευρω κανουν οι κανονικες για ενα samsung. Που 7 που 55 !!! Ακου αυθεντικη μπαταρια!!! Ολοι απ τα ιδια κινεζοεργοστασια τις ψωνιζουν. Τι εχει η μπαταρια της apple δλδ? Σου δινει κ την πωλητρια για καφε μετα την αγορα? (ασε που αν δουλευει σε απλο-μαγαζο, μαλλον πρεπει εμενα να πληρωσουν...)

Γιατι οι αλλες εταιριες δλδ, δεν σε μπλεκουν με "αγορασες την συσκευη, αλλα αυτο δεν σου ανηκει, η το αλλο δεν ειναι δικο σου, η εκεινο δεν μπορεις να το κανεις"?? Οι αλλοι τηλεφωνα δεν πουλανε? Γιατι με τους υπολοιπους ζεις κανονικη ζωη με κανονικες συσκευες κ με την apple πρεπει να ψαχνεις τις ρητρες κ τα ψιλα γραμματα στα συμβολαια για να μην κατσεις σε κανα αγγουρι-εκπληξη, γιατι ενω πληρωσες (κ κατεβασες κ το σορτσακι σου) σαν Κωτσος "κατι δεν υπολογισες/δεν σου ανηκει"? 

• Like 9
  • Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, stafaf είπε

Δεν κρατάμε κακίες. 

Με αυτόν τον οπαδισμό θρησκευτικού περίπου χαρακτήρα 10 νοματαίοι θα μείνετε και ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα.

Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό. ;) 

Υ.Γ. Σε λίγο θα φωνάζετε "Iphone θρησκεία θύρα 23" (σαν το telnet ένα πράγμα). :lol:

Επεξ/σία από keysmith
  • Like 12
  • Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...