Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα ξαφνικά είναι σαν να πέφτει η σύνδεση για 3-5 δευτερόλεπτα. Σαν να μην ανταποκρίνεται το router. Αφού ακόμα και εκείνη την στιγμή αν πάω να μπω στο 192.168.1.1 δεν το φορτώνει και το φορτώνει μετά από 5-10s απότομα με την μία. Άλλαξα γραμμή πήγα σε vdsl 50αρα και πιάνω 35. Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με την γραμμή βέβαια. Παραθέτω στατιστικά της (με speedport plus) και wifi ubiquiti ac-lite: https://ibb.co/dKjh5P3

Αυτό γίνεται πχ την ώρα που παίζω dota ή CS , και λέει disconnected και 100% packet loss στα statistics του παιχνιδιού. Την στιγμή που γίνεται αυτό προξενείτε delay και στα υπόλοιπα pc που είναι στο wifi.

Κατά την γνώμη μου πάντως φαίνεται ότι το πρόβλημα το προξενεί ο adapter μου tp-link wn8200ND. Γιατί το λέω αυτό; Γιατή μπήκα και σε ένα 2ο wifi που έχουμε και προξένησα delay σε όλα τα PC. Δεν κατεβάζω προφανώς κάτι εκείνη την στιγμή... είναι δυνατόν όμως ένας usb adapter να ξεσκίζει την σύνδεση για όλους? Τι άλλο θα μπορούσε ναναι? Μπορεί κάτι από την γραμμή? Μπορεί να φταίει το speedport plus? Είδα κάποιους ότι το ipv6 δημιουργεί θέματα.

Επεξ/σία από pogchamp

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...