Dr.Tesla Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Καλημέρα σε όλους , Ψάχνω ένα κολλητήρι γύρω στα 15-25W , αν γίνεται με ρυθμιστή θερμοκρασίας. Δεν θέλω να περάσω τα 50ευρώ γιατί από εκεί και πάνω μπορώ να κοιτάξω σταθμό κόλλησης. Αν γνωρίζει κάποιος ένα αξιόπιστο κομμάτι από ελλάδα / ευρωπαικό amazon / geihalz είναι ανοιχτός σε προτάσεις. Δυστυχώς δεν έχω το χρόνο να περιμένω για κάτι από κίνα.
coffeex Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δώσε κάτι παραπάνω και πάρε το TS100 από το amazon (ευρωπαϊκό). Όλα τα άλλα σε αυτό το εύρος τιμών απλά είναι μάπα, έκαναν αρκετή ώρα να πιάσουν την Χ θερμοκρασία και αμφιβάλω αν ήταν και η πραγματική + οι μύτες δεν κράταγαν καθόλου.
Dr.Tesla Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, coffeex είπε Δώσε κάτι παραπάνω και πάρε το TS100 από το amazon (ευρωπαϊκό). Όλα τα άλλα σε αυτό το εύρος τιμών απλά είναι μάπα, έκαναν αρκετή ώρα να πιάσουν την Χ θερμοκρασία και αμφιβάλω αν ήταν και η πραγματική + οι μύτες δεν κράταγαν καθόλου. Εχεις κάποιο λινκ ετοιμο , γιατι βρισκω διαφορα ts100 σε de και uk.
coffeex Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 8 λεπτά πριν, Dr.Tesla είπε Εχεις κάποιο λινκ ετοιμο , γιατι βρισκω διαφορα ts100 σε de και uk. Έχω πάρει αυτό που έχει και έξτρα μύτη. Αν έχεις τροφοδοτικό από laptop μπορείς να το πάρεις και χωρίς psu για να σου βγει φθηνότερο Αναφορά σε κείμενο DC5525 power port is compatible with DC 12-24V laptop AC adapter/power bank/car power.It's convenient for both home repairing and filed repairing.
Pstathece Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. To ts100 είναι πράγματι τόσο καλό? Επειδή κι εγώ έχω μπει στη διαδικασία να ψάξω κάτι μικρό και δυνατό. Ας πούμε αυτό είναι καλό και αυθεντικό? Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2019 από Νυσταγμένος
coffeex Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 17 λεπτά πριν, Νυσταγμένος είπε Καλησπέρα. To ts100 είναι πράγματι τόσο καλό? Επειδή κι εγώ έχω μπει στη διαδικασία να ψάξω κάτι μικρό και δυνατό. Ας πούμε αυτό είναι καλό και αυθεντικό? Είναι πολύ καλό + ότι μπορείς να βρεις και αρκετές μύτες. Λογικά ναι μιας και το ts100 είναι open source. 1
Pstathece Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Ευχαριστώ πολύ. Είναι πράγματι δηλαδή 65w και όχι μούφα. Επειδή το είχα ψάξει παλιότερα και είχα δει στο yt συγκριτικά βίντεο, και μου φάνηκε αρκετά καλό. Αλλά πάντα μια έξτρα γνώμη μετράει.
coffeex Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 4 λεπτά πριν, Νυσταγμένος είπε Ευχαριστώ πολύ. Είναι πράγματι δηλαδή 65w και όχι μούφα. Επειδή το είχα ψάξει παλιότερα και είχα δει στο yt συγκριτικά βίντεο, και μου φάνηκε αρκετά καλό. Αλλά πάντα μια έξτρα γνώμη μετράει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα