Προς το περιεχόμενο

Solder/Desolder

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους ,

Ψάχνω ένα κολλητήρι γύρω στα 15-25W , αν γίνεται με ρυθμιστή θερμοκρασίας. 

Δεν θέλω να περάσω τα 50ευρώ γιατί από εκεί και πάνω μπορώ να κοιτάξω σταθμό κόλλησης. 

Αν γνωρίζει κάποιος ένα αξιόπιστο κομμάτι από ελλάδα / ευρωπαικό amazon / geihalz είναι ανοιχτός σε προτάσεις. Δυστυχώς δεν έχω το χρόνο να περιμένω για κάτι από κίνα.

Δημοσ.

Δώσε κάτι παραπάνω και πάρε το TS100 από το amazon (ευρωπαϊκό).

Όλα τα άλλα σε αυτό το εύρος τιμών απλά είναι μάπα, έκαναν αρκετή ώρα να πιάσουν την Χ θερμοκρασία και αμφιβάλω αν ήταν και η πραγματική + οι μύτες δεν κράταγαν καθόλου.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, coffeex είπε

Δώσε κάτι παραπάνω και πάρε το TS100 από το amazon (ευρωπαϊκό).

Όλα τα άλλα σε αυτό το εύρος τιμών απλά είναι μάπα, έκαναν αρκετή ώρα να πιάσουν την Χ θερμοκρασία και αμφιβάλω αν ήταν και η πραγματική + οι μύτες δεν κράταγαν καθόλου.

Εχεις κάποιο λινκ ετοιμο , γιατι βρισκω διαφορα ts100 σε de και uk.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Dr.Tesla είπε

Εχεις κάποιο λινκ ετοιμο , γιατι βρισκω διαφορα ts100 σε de και uk.

Έχω πάρει αυτό που έχει και έξτρα μύτη. 

Αν έχεις τροφοδοτικό από laptop μπορείς να το πάρεις και χωρίς psu για να σου βγει φθηνότερο 

Αναφορά σε κείμενο

DC5525 power port is compatible with DC 12-24V laptop AC adapter/power bank/car power.It's convenient for both home repairing and filed repairing.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. To ts100 είναι πράγματι τόσο καλό? Επειδή κι εγώ έχω μπει στη διαδικασία να ψάξω κάτι μικρό και δυνατό. 

Ας πούμε αυτό είναι καλό και αυθεντικό? 

Επεξ/σία από Νυσταγμένος
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Νυσταγμένος είπε

Καλησπέρα. To ts100 είναι πράγματι τόσο καλό? Επειδή κι εγώ έχω μπει στη διαδικασία να ψάξω κάτι μικρό και δυνατό. 

Ας πούμε αυτό είναι καλό και αυθεντικό? 

Είναι πολύ καλό + ότι μπορείς να βρεις και αρκετές μύτες. 

Λογικά ναι μιας και το ts100 είναι open source.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ. Είναι πράγματι δηλαδή 65w και όχι μούφα. Επειδή το είχα ψάξει παλιότερα και είχα δει στο yt συγκριτικά βίντεο, και μου φάνηκε αρκετά καλό. Αλλά πάντα μια έξτρα γνώμη μετράει.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Νυσταγμένος είπε

Ευχαριστώ πολύ. Είναι πράγματι δηλαδή 65w και όχι μούφα. Επειδή το είχα ψάξει παλιότερα και είχα δει στο yt συγκριτικά βίντεο, και μου φάνηκε αρκετά καλό. Αλλά πάντα μια έξτρα γνώμη μετράει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...