bbbb Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Προσωπικά ούτε τα gestures χώνεψα ποτέ μου,ούτε τα κανονικά πλήκτρα εντός και εκτός οθόνης. Την ευκολία χρήσης που μου δίνει η pie λειτουργία του lmt launcher δεν την αλλάζω με τίποτε. Δυστυχώς για πλήρη λειτουργία, θέλει root. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosnike Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 12 ώρες πριν, baiosss είπε Δεν μιλάω για την τωρινή BlackBerry. Για το BB OS 10 μιλάω που λειτουργούσε μόνο με gestures. Δεν έχει σημασία ποιος το έκανε πρώτος κ ποιος η από που το αντέγραψε, σημασία έχει ποιος το έκανε - υλοποίησε σωστά. Η Apple καλός ή κακός είναι μανούλα σε αυτά και ως συνήθως έχει κάνει την καλύτερη - ευκολότερη υλοποίηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baiosss Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 11 λεπτά πριν, manosnike είπε Δεν έχει σημασία ποιος το έκανε πρώτος κ ποιος η από που το αντέγραψε, σημασία έχει ποιος το έκανε - υλοποίησε σωστά. Η Apple καλός ή κακός είναι μανούλα σε αυτά και ως συνήθως έχει κάνει την καλύτερη - ευκολότερη υλοποίηση. Αφού έφυγε από τα πράγματα η BlackBerry. Γιατί η υλοποίηση της ήταν επίσης εύκολη και σωστή. Αυτό που μερικοί περιγράφουν τώρα, εγώ το θυμάμαι από το 2013 τουλάχιστον. Επιανα το χειριστήριο της τηλεόρασης η κάποιο άλλο κινητό και από συνήθεια προσπαθούσα να το δουλέψω με gestures. Ποια Apple λοιπόν και ποια Google; Λέγαμε τότε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
belray Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δοκίμασα χειρονομίες πρώτη φορά με ένα πειραματικό προγραμματάκι στο Sony sole, με το οποίο δε χρειαζόταν καν να αγγίξεις την οθόνη. Μετά από πολλά χρόνια σε ενα σαομι που έπεσε στα χέρια μου, πραγματικά αξεπέραστες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα