georgeklo Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Καλημέρα, θέλω να αγοράσω κινητό τα λεφτά που διαθέτω είναι ΜΑΧ 250€. Έχω καταλήξει ανάμεσα σε αυτά τα δύο, έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά, με κύριες διαφορές στον επεξεργαγστή και στην κάμερα (κατα τη γνώμη μου). Εσείς πιο θα διαλέγατε; το με θέμα του Trump και της Huawei παρόλου που έκανε πισω ο Trump δεν υπάρχει καθαρή εικόνα; Έχετε να προτείνετε κάποιο σε αυτό το range χρημάτων;
isay Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Αναμεσα σε αυτά τα δυο εγω θα διάλεγα Redmi Note 7 και οχι μονο λόγω μπαταρίας, υπερύθρων, αλλά επιπροσθετα επειδή μπορείς να ξεκλειδώσεις τον bootloader και στο μελλον (για να μη χάσεις την εγγύηση) να αλλαξεις rom, να το κανεις root, κλπ. 1
saruman123 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 52 λεπτά πριν, georgeklo είπε Καλημέρα, θέλω να αγοράσω κινητό τα λεφτά που διαθέτω είναι ΜΑΧ 250€. Έχω καταλήξει ανάμεσα σε αυτά τα δύο, έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά, με κύριες διαφορές στον επεξεργαγστή και στην κάμερα (κατα τη γνώμη μου). Εσείς πιο θα διαλέγατε; το με θέμα του Trump και της Huawei παρόλου που έκανε πισω ο Trump δεν υπάρχει καθαρή εικόνα; Έχετε να προτείνετε κάποιο σε αυτό το range χρημάτων; Κανένα από τα δύο. Πάρε το Poco F1 του βάζεις και την Gcam και το απογειώνεις. 2
ZauZ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Το P30 lite είναι πολύ καλό σαν συσκευή. Δες εδώ ένα δικό μου review ( https://www.youtube.com/watch?v=quNv0E3veC4 ) όμως όπως είπε και ο Saruman123 πάρε ένα Poco F1 εκτός και αν κολλάς στο θέμα της εμφάνισης. 1
georgeklo Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Έχετε καμιά γνώμη για Xiaomi Mi 9T (64GB). Σε σχέση με το Poco F1?
saruman123 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, georgeklo είπε Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Έχετε καμιά γνώμη για Xiaomi Mi 9T (64GB). Σε σχέση με το Poco F1? Κατώτερο επεξεργαστή δεν παίρνει κάρτα μνήμης. Το μόνο καλό που έχει είναι οθόνη Amoled. Για κάμερα δεν γνωρίζω...... Νομίζω ότι έχει καλύτερη το Mi9 T αλλά μην το δέσεις. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2019 από saruman123 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα