Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, θέλω να αγοράσω κινητό τα λεφτά που διαθέτω είναι ΜΑΧ 250€. Έχω καταλήξει ανάμεσα σε αυτά τα δύο, έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά, με κύριες διαφορές στον επεξεργαγστή και στην κάμερα (κατα τη γνώμη μου). Εσείς πιο θα διαλέγατε; το με θέμα του Trump και της Huawei παρόλου που έκανε πισω ο Trump  δεν υπάρχει καθαρή εικόνα; Έχετε να προτείνετε κάποιο σε αυτό το range χρημάτων;

Δημοσ.

Αναμεσα σε αυτά τα δυο εγω θα διάλεγα Redmi Note 7 και οχι μονο λόγω μπαταρίας, υπερύθρων, αλλά επιπροσθετα επειδή μπορείς να ξεκλειδώσεις τον bootloader και στο μελλον (για να μη χάσεις την εγγύηση) να αλλαξεις rom, να το κανεις root, κλπ.

• Like 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, georgeklo είπε

Καλημέρα, θέλω να αγοράσω κινητό τα λεφτά που διαθέτω είναι ΜΑΧ 250€. Έχω καταλήξει ανάμεσα σε αυτά τα δύο, έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά, με κύριες διαφορές στον επεξεργαγστή και στην κάμερα (κατα τη γνώμη μου). Εσείς πιο θα διαλέγατε; το με θέμα του Trump και της Huawei παρόλου που έκανε πισω ο Trump  δεν υπάρχει καθαρή εικόνα; Έχετε να προτείνετε κάποιο σε αυτό το range χρημάτων;

Κανένα από τα δύο.

Πάρε το Poco F1 του βάζεις και την Gcam και το απογειώνεις.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, georgeklo είπε

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Έχετε καμιά γνώμη για Xiaomi Mi 9T (64GB). Σε σχέση με το Poco F1? 

Κατώτερο επεξεργαστή δεν παίρνει κάρτα μνήμης.

Το μόνο καλό που έχει είναι οθόνη Amoled.

Για κάμερα δεν γνωρίζω......

Νομίζω ότι έχει καλύτερη το Mi9 T αλλά μην το δέσεις.

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...