JTRGamer Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Κάθε μέρα τους υγρούς καλοκαρινούς μήνες βλέπω και σκοτώνω 1-2 εντομα με την παντόφλα . Μάλλον βγαίνουν ή έχουν κάνει φωλιά κάτω απο το νεροχύτη του μπάνιου.Δεν ξέρω πως λέγονται τα έντομα αυτα ,αλλά είναι καφέ και περιπου απο 1 έως 2 εκατοστα και το χαρακτηριστικό τους είναι οτι περπατάνε πηδώντας Και τα βλέπω συνηθως νυχτερινές ώρες.πχ τώρα πριν 15 λεπτα (3 το πρωί) είδα ένα και το εξολόθρευσα με την πατόφλα Ξέρει κανείς με ποιο εντομοκτόνο να τα εξολοθρεύσω? Η περιοχή που μένω είναι σε ένα χωριο με βελανιδιές στην Κρήτη Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2019 από JTRGamer
TechnoState Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Εγώ είχα πρόβλημα με μυρμήγκια.. πιο πολύ στο μπαλκόνι κ λιγότερο μέσα. Μάλλον από δύο μεγάλες ζαρτινιέρες που έχω στο μπαλκόνι. Δοκίμασα το fentona (basf) το διαλύεις-αραιωνεις σε νερό (με συσκευή για ψεκασμό η κοινό δοχείο με αντλία ψεκασμού/ αφού πρώτα το έχεις καθαρίσει). Με ένα λίτρο έξω κ κάτι λιγότερο μέσα σε 2-3 μέρες εξαφανίστηκαν (είναι κατάλληλο για indoor-outdoor χρήση/άοσμο) ρίχνεις κ απευθείας στα φυτά χωρίς να τα επηρεάζει. Υπάρχει κ το killmethrin , νεότερο, πιο οικολογικό, πιο φθηνό, επιβάλεται αυτό αν έχεις παιδιά στο σπίτι, αλλά κ κατοικίδια, το ίδιο αποτελεσματικό. .... ένας γεωπόνος στο κατάστημα του, θα σε βοηθήσει πολύ. 1
JTRGamer Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Ευχαριστώ,αλλά αυτά τα συγκεκριμένα έντομα είναι μεγαλουτσικα (2 εκατοστά) και δεν ξέρω αν θα τα πιάνει το fentona..
TechnoState Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Ενημερώθηκα αλλά και το αναγράφει στην συσκευασία, ότι εξολοθρεύει όλα τα έρποντα έντομα , φαντάζομαι τα δικά σου παράσιτα δεν έχουν μέγεθος κατσαρίδας(έως κ πάνω απο 2cm μήκος)... γιατί αυτό κάνει κ για κατσαρίδες. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2019 από TechnoState 1
JTRGamer Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Οκ ευχαριστώ θα πάω από αύριο σε ένα μαγαζί να πάρω ένα 1
ntguitar Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Νομίζω πως εδώ χρειάζεται παρέμβαση ειδικού εντομολογου...δεν είναι αστεία αυτά τα πράγματα...Μπορώ αν θελεις να σου δώσω τηλέφωνα απλά χρεώνουν 50 ευρώ την ώρα! 1
JTRGamer Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 38 λεπτά πριν, ntguitar είπε Νομίζω πως εδώ χρειάζεται παρέμβαση ειδικού εντομολογου...δεν είναι αστεία αυτά τα πράγματα...Μπορώ αν θελεις να σου δώσω τηλέφωνα απλά χρεώνουν 50 ευρώ την ώρα! Yeah cool story τυπε 1
ELTASSOS Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Κατσαριδες ειναι και αποφευγουν καθαριοτητα βγαινουν απο τη σωληνα....σφραγισμα και απεντομωση 1
Otter Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Α τα ξετσιπωτα!! Καμμία ηθική αναστολή. Ακους εκεί " καφέ έντομα που πηδάνε στο μπάνιο" 🐜 1
Mhlogiatros Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Στις 11/8/2019 στις 3:33 ΠΜ, JTRGamer είπε Κάθε μέρα τους υγρούς καλοκαρινούς μήνες βλέπω και σκοτώνω 1-2 εντομα με την παντόφλα . Μάλλον βγαίνουν ή έχουν κάνει φωλιά κάτω απο το νεροχύτη του μπάνιου.Δεν ξέρω πως λέγονται τα έντομα αυτα ,αλλά είναι καφέ και περιπου απο 1 έως 2 εκατοστα και το χαρακτηριστικό τους είναι οτι περπατάνε πηδώντας Και τα βλέπω συνηθως νυχτερινές ώρες.πχ τώρα πριν 15 λεπτα (3 το πρωί) είδα ένα και το εξολόθρευσα με την πατόφλα Ξέρει κανείς με ποιο εντομοκτόνο να τα εξολοθρεύσω? Η περιοχή που μένω είναι σε ένα χωριο με βελανιδιές στην Κρήτη Φτερωτες κατσαριδες πρεπει να ειναι τα φτερα τους ειναι καφε βγαινουν απο το χωμα και λατρευουν οτιδηποτε ψιχουλο υπαρχει . Steel η οποιοδηποτε πυρεθρινοειδές εντομοκτόνο επαφής . Κοιτα μη ψεκαστεις και ο ιδιος ... 1
LittyMeek Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Κατσαριδακια είναι του σπιτιού, ψεκαζε κάθε μέρα και θα εξαφανιστούν 1
JTRGamer Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Λοιπον δοκίμασα 2 εντομοκτόνα αλλα δεν κάνανε δουλειά. Τελικά έψαξα στο ιντερνετ και τα εντομα αυτά λέγονται "spider-crickets" ή Rhaphidophoridae Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2019 από JTRGamer 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Βαλε ενα spoiler ρε τυπε...Σκιαχτηκα πρωι πρωι xD Αν ακομα εμφανιζονται εχεις χοντρο προβλημα Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2019 από Αλεξανδρος A.92
jackess Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, JTRGamer είπε Λοιπον δοκίμασα 2 εντομοκτόνα αλλα δεν κάνανε δουλειά. Τελικά έψαξα στο ιντερνετ και τα εντομα αυτά λέγονται "spider-crickets" ή Rhaphidophoridae βρε γαμωτμ τη θελω και διαβαζω μπλαμπλα πρωι πρωι καψε το σπίτι ρε άνθρωπε που θες να τα ψεκάσεις κι όλας αυτό κοντεύει να κρατήσει την επικαρπία και να σε πετάξει αυτό έξω και μόνο που είδα οτι αυτα δαγκώνουν θα έψαχνα ειδικο να έρθει να ψεκάσει στη δουλειά έχουμε μια πολύ αποτελεσματική εταιρία που έρχεται κάθε 3μηνο και ψεκάζει. είμαστε εργοστάσιο χαρτιού (aka. παράδεισος για κατσαρίδες) και θα δω σπάνια εως έχω μήνες να δω. αν θες να ρωτήσω να σου στείλω τηλέφωνο στείλε Pm 1
AcolyteOfPain Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Μόνο εγώ το διάβασα και το μυαλό μου πήγε : "Καφέ έντομα που βγάζουν γούστα στο μπάνιο" 🤣🤣🤣
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα