maparios Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα σας, μπορεί να φαίνετε λίγο αλλόκοτος ο τίτλος αλλα καθώς χάζευα στο feed του Google έπεσα πάνω σε αυτό : https://www.pronews.gr/ygeia/795941_dekaexi-antikeimena-poy-den-fantazeste-oti-ehoyn-imerominia-lixis Το οποίο ουσιαστικά λέει ότι πρέπει να αλλάζουμε το μαξιλάρι καθώς και άλλα αντικείμενα όπως πετσέτες κάθε 2 με 3 χρόνια. Η ειρωνια είναι πως έχω να αλλάξω τουλάχιστον 5 χρόνια το μαξιλάρι μου και η ποιότητα ύπνου μου συγκριτικά με το 2017 πχ έχει αλλάξει δραματικά, χωρίς να αλλάξει κάτι άλλο στο δωμάτιο μου, ούτε από καταστάσεις ούτε από αντικείμενα! Σκεφτόμουν μετά από την ανάγνωση του άρθρου να αγοράσω ένα νέο μαξιλάρι, αλλά δεν θέλω να δώσω τα μαλλιά της κεφαλής μου ούτε να πάρω κάτι άχρηστο /υποτιμημένο λόγο της αγνειας μου. Μπορεί κανείς να προτείνει κάποιο καλό μαξιλάρι σε σχετικά καλή τιμή? (20/30€) Στην πόλη μου, καβαλα, έχουμε 2-3 καταστήματα με στρώματα κλπ αλλά θέλω να έχω μια βάση, να κάνω μια έρευνα αγοράς και όχι να πάρω κάτι στα τυφλά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
sensai Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 έχω το μαξιλάρι μου περίπου 15 χρόνια. η ποιότητα του ύπνου μου είναι τέλεια. 7 2 1 1
Ablaoublas_542 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Μαξιλαρι να παρεις ναι οκ, αλλα οχι επειδη διαβασες αρθρο που λεει χαζομαρες οτι οι πετσετες κρατανε 2 χρονια, τα σουτιεν επισης, και τα αθλητικα παπουτσια 1 χρονο. 1
leonidas_fs Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 2-3 δεν νομίζω αλλά ανα 5-6 χρόνια άλλαξε το δεν κάνει κακό. Ένα πολύ καλό μαξιλάρι κάνει 50-60€, δεν νομίζω ότι είναι τραγικό το κόστος! 1
JTRGamer Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, leonidas_fs είπε 2-3 δεν νομίζω αλλά ανα 5-6 χρόνια άλλαξε το δεν κάνει κακό. Ένα πολύ καλό μαξιλάρι κάνει 50-60€, δεν νομίζω ότι είναι τραγικό το κόστος! 35€ κανει οχι 50-60 1
helicoid Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Αναφορά σε κείμενο Όσον αφορά τις παντόφλες, με καθημερινή χρήση, θα αντέξουν 6 μήνες. Οι ειδικοί υποστηρίζουν πως μετά πρέπει να αλλάζονται. Τρομερό το άρθρο που linkαρες. Έχει και την άποψη ειδικών παντοφλολόγων. Επιστημονικά πράγματα, 6 μήνες. Εμένα που οι παντόφλες μου βγάζουν >3 χρόνια πάει να πει οτι έχω παντόφλες zombies; Zombόφλες. Σταμάτα να διαβάζεις τρομολαγνικά μπουρδοsites και άκου το σώμα σου. Θέλει καινούριο μαξιλάρι; Αυτό ξέρει. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2019 από helicoid 5 2
inflation Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Παρε ανατομικό από τα καταστήματα που αναφέρεις, αυτά με την καμπύλη για τον αυχένα αφού τα δοκιμάσεις 1
Mhlogiatros Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, helicoid είπε Τρομερό το άρθρο που linkαρες. Έχει και την άποψη ειδικών παντοφλολόγων. Επιστημονικά πράγματα, 6 μήνες. Εμένα που οι παντόφλες μου βγάζουν >3 χρόνια πάει να πει οτι έχω παντόφλες zombies; Zombόφλες. Σταμάτα να διαβάζεις τρομολαγνικά μπουρδοsites και άκου το σώμα σου. Θέλει καινούριο μαξιλάρι; Αυτό ξέρει. Εχω και 30 -40 χρονων πρεπει να ειναι κληρονομια κειμηλιο
helicoid Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Εχω και 30 -40 χρονων πρεπει να ειναι κληρονομια κειμηλιο Να τις δωρίσεις στο εθνικό αρχαιολογικό μουσείο τώρα που θα το αναβαθμίσει ο Κούλης με έξτρα πτέρυγες και θα θέλουν νέα εκθέματα. Μουμιόφλες. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2019 από helicoid
Mhlogiatros Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Τι λε ρε θα τις κρατησω . Κατι θα αξιζουν
cumulus Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Το έχω πάνω από 10 χρόνια. Το κορυφαίο είναι όμως ότι το παίρνω μαζί μου στις διακοπές αφού δεν μπορώ να κοιμηθώ με άλλο
bluesattack Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Καλο θα ειναι να εχει φερμουαρ, η αν δεν εχει να του βαλεις μια θηκη με φερμουαρ, να πλενεται που και που (μια φορα την πενταετια ) 13 ώρες πριν, maparios είπε Η ειρωνια είναι πως έχω να αλλάξω τουλάχιστον 5 χρόνια το μαξιλάρι μου και η ποιότητα ύπνου μου συγκριτικά με το 2017 πχ έχει αλλάξει δραματικά, χωρίς να αλλάξει κάτι άλλο στο δωμάτιο μου, Εννοεις οτι το αφρολεξ μεσα τα εφτυσε και το μαξιλαρι μοιαζει σαν πατημενη μπουγατσα ?
txcellas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Κάθε χρόνο φτηνά μαξιλαράκια. Που και που πλύσιμο στο πλυντήριο οταν ειναι απο υλικό που δεν χαλάει.
JTRGamer Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Εγώ πήρα ανατομικό μαξιλάρι φέτος πρώτη μου φορά επειδή με πονούσε ο αυχένας τους τελευταίους μήνες.35 € έδωσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις