Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω να αγορασω τηλεοραση για συνδεση με PC,για ταινιες και σειρες,και για gaming με ps4 pro.Απο αυτα που εχω δει  μεχρι τωρα ,η HISENSE H55U8B εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα και ειναι σε καλη τιμη.Αλλα απο την αλλη δεν γνωριζω την HISENSE  σαν εταιρεία και τι προβληματα μπορει να εχω.Αν κανενας εχει καμια εμπειρια η συμβουλη ,θα ηθελα να την ακουσω.ευχαριστω! 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν εχω εμπειρία προσωπικα αλλά ένας φιλος που έχει του ειναι τίμια εκτός απο την σύνδεση με το PC όπου η ανάλυση λεει δεν είναι καθαρη.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 10/8/2019 στις 10:36 ΜΜ, Redtsunami είπε

Ψαχνω να αγορασω τηλεοραση για συνδεση με PC,για ταινιες και σειρες,και για gaming με ps4 pro.Απο αυτα που εχω δει  μεχρι τωρα ,η HISENSE H55U8B εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα και ειναι σε καλη τιμη.Αλλα απο την αλλη δεν γνωριζω την HISENSE  σαν εταιρεία και τι προβληματα μπορει να εχω.Αν κανενας εχει καμια εμπειρια η συμβουλη ,θα ηθελα να την ακουσω.ευχαριστω! 

Δεν ξέρω σε τι τιμή την είδες μια και είναι νέο μοντέλο του 2019 και για την ώρα παίζει ψηλά!  την ίδια δεν την έχω δει ακόμα αλλά έχω δει το προηγούμενο μοντέλο 55u7a που είναι ανάλογο από άποψη κατασκευής και ήταν όνειρο από θέμα εικόνας και αν σκεφτείς ότι έχει πάνελ 120Hz (όπως και αυτή που ρωτάς ) καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για μια tv σαφώς καλύτερη σε εικόνα για γρήγορες σκηνές από τις κλασσικές των 60Hz. Από εκεί και μετά VA Smart ακόμα και τα 20watt σε ήχο ικανοποιητικά είναι. 

Από αξιοπιστία δεν ξέρω αλλά δεν βλέπω τον λόγο να είναι αναξιόπιστες μιας και στο εξωτερικό βγαίνουν χρόνια. Δες μια και κριτικές του skroutz για τυχόν προβλήματα που έχουν όσο αγόρασαν το προηγούμενο μοντέλο , θα την έχουν πάνω/κάτω  1 χρόνο είναι ικανοποιητικό σαν αρχικό δείγμα.

Τips Ρίχνεις και μια 5τες Εγγύηση για παν ενδεχόμενο και νομίζω δεν θα έχεις θέμα.  ;) 

Δημοσ.

Επίσης έχει local dimming 16 ζωνες που δεν βρισκεις σε αυτη την τιμη , Υποστηριζει dolby vision.

Έχει μεγάλο input lag οπως ολες η hisense και απουσιαζει DTS Decoder.Επισης το smart ειναι δικο της με δικα της application. Ποσο πλουσιο ειναι δεν γνωριζω αλλα τα βασικα θα τα κανει.

Browse YouTube Netflix .

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

την αγόρασες τελικά; 

και αν ναι, από ποιο κατάστημα; γιατί μόνο κατόπιν παραγγελίας τη βρίσκω. 

την έχω βάλει στο μάτι κι εγώ, αν και η πρώτη μου επιλογή είναι η LG SK8500PLA αλλά δεν τη βρίσκω με επέκταση 5ετούς εγγύησης δυστυχώς

Δημοσ.

οχι δεν την αγορασα,δεν ειναι σε στοκ,αλλα πιστευω οτι συντομα θα ειναι.Απο τις παραθεσεις των παιδιων,που ευχαριστω πολυ,φαινεται οτι σε αυτα τα χρηματα ειναι ανωτερη απο τους αλλους κατασκευαστες.Αλλα ειμαι ακομα διστακτικος,μαλλον αν βρω την samsung  UE55RU8002 στα 700,που ηταν για καμια βδομαδα,θα την προτιμησω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...