Demis Perdi Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, thodoris20s είπε Αναλόγως τι χρήση κάνει ο καθένας ρε παιδιά. Ξεκολλάτε με την καραμέλα με τα 128gb. Εγώ π.χ έχω όλες μου τις φωτό εκτός, και με μουσική και Apps έχω 40gb ελεύθερα. Έχω macbook air 2018. Μιλάω πάντα για macbook και όχι γενικά. Και είπα για το pro 2019 ότι είναι vfm. Καλησπέρα Θοδωρή.Αυτό το pro εννοείς? 1 ώρα πριν, natural_sgf είπε Ποια καραμέλα ρε φίλε; 128GB έχουν τα κινητά, όχι τα laptops! Καλησπέρα .Μπορείτε να μου αναφέρετε 2 vfm laptop? Με φιλικό ύφος είναι η ερώτηση χωρίς το παραμικρό ίχνος ειρωνείας ..Σας ευχαριστώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Αναφορά σε κείμενο Μπορείτε να μου αναφέρετε 2 vfm laptop? Με φιλικό ύφος είναι η ερώτηση χωρίς το παραμικρό ίχνος ειρωνείας ..Σας ευχαριστώ. vfm σε Apple laptops, δύσκολα. Πάρε αυτό που καλύπτει τις αναγκες σου. Αυτό μόνο μπορεί να αποτελέσει vfm.
thodoris20s Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, Demis Perdi είπε Καλησπέρα Θοδωρή.Αυτό το pro εννοείς? Καλησπέρα .Μπορείτε να μου αναφέρετε 2 vfm laptop? Με φιλικό ύφος είναι η ερώτηση χωρίς το παραμικρό ίχνος ειρωνείας ..Σας ευχαριστώ. https://www.skroutz.gr/s/19519102/Apple-MacBook-Pro-13-3-i5-1-4GHz-8GB-128GB-with-Touch-Bar-2019.html?utm_source=ios&utm_campaign=skroutz_share Αυτό εννοώ. Απλά εγώ έχω στο μυαλό μου τιμές Αμερικής και εκεί οι διάφορες στο οικονομικό μεταξύ των μοντέλων βγάζουν περισσότερο νόημα. Τα μοντέλα 2019 Pro & Air μόλις βγήκαν οποτε πρέπει να περιμένεις λίγο για να πέσουν στο Σκρουτζ περίπου 100-150€
Demis Perdi Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, natural_sgf είπε vfm σε Apple laptops, δύσκολα. Πάρε αυτό που καλύπτει τις αναγκες σου. Αυτό μόνο μπορεί να αποτελέσει vfm. Πιστεύω ότι το vfm διαφέρει από άτομο σε άτομο..Άρα νομίζω ότι δεν μπορούμε να λέμε αν ένα προϊόν είναι vfm ή δεν είναι vfm..Και το s8 σε τιμή 300€ που το αγόρασα πριν 4 μήνες ήταν vfm και αυτή την στιγμή είναι πιο αργό από το iphone 6που το έχω για βασικό κινητό τηλέφωνο..Άποψη μου δέκτη ή όχι μόνο αν έχεις να συγκρίνεις περισσότερα από 2 προϊόντα μπορείς να δώσεις τον τίτλο vfm. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, thodoris20s είπε Απλά εγώ έχω στο μυαλό μου τιμές Αμερικής και εκεί οι διάφορες στο οικονομικό μεταξύ των μοντέλων βγάζουν περισσότερο νόημα. Το οποίο είναι άτοπο καθώς πουθενά στην Ευρώπη δεν έχουμε τιμές Αμερικής. Το ξέρεις καλύτερα από όλους, αφού από κει πήρες το δικό σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα