Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα είμαι ανάμεσα στο   Apple MacBook Air 13" 2019 i5/8GB/128GB και το αντίστοιχο του 2018. Η ερώτηση μου είναι υπάρχουν σοβαρές διάφορες που να δικαιολογεί την διαφορά των 100€? Οκ είδα κάποιες διάφορες στο πληκτρολόγιο και στην οθόνη αλλά τα αλλά στοιχεία είναι  ολόιδια .

Ευχαριστω !

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, medidia είπε

Κανένα από τα 2

Κοίταξε το basic μοντέλο του macbook pro 2019. Είναι 200 ευρώ πιο πάνω αλλά παίρνεις πολύ καλυτερο μηχάνημα.

Το Apple MacBook Pro 13" 128GB αυτό εννοείς ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο εννοει, το βγαζει πλεον 4πυρινο αλλα δυστυχως με touchbar. Βεβαια με 128 gb ssd δεν πας πουθενα το 2019

Επεξ/σία από basilis5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό είναι ο cpu του MacBook Air 2019

https://browser.geekbench.com/processors/2552

και αυτο του MacBook Pro 2019 (two thunderbolts)

https://browser.geekbench.com/processors/2602

Ναι 128gb είναι λίγο αλλά εξαρτάσαι τι κάνεις. Αν δεν αποθηκεύεις τοπικά φωτογραφίες, video, μουσική μπορείς να συμβιβαστείς.

Επεξ/σία από medidia
  • Like 2
Δημοσ.

Καλημέρα σας.Έχω αποφασίσει την αγορά MacbookAir 2019.Το θέμα μου είναι ότι από διάφορα που έχω διαβάσει λένε ότι του 2019 είναι χαμηλής ποιότητας από τα παλαιότερα , αλλά με καλύτερα χαρακτηριστικά.Είχα πάρει απόφαση για το macbook pro αλλά ένα φιλαράκι μου προγραμματιστής μου είπε ότι βγάζουν πρόβλημα στο πληκτρολόγιο.Δεν με ενδιαφέρει και τόσο ο επεξεργαστής μιας και οι εργασίες που θα υποστεί είναι: συγγραφή σημειώσεων , σερφάρισμα , youtube .Δεν παίζω παιγνίδια , δεν κατεβάζω ταινίες , δεν ασχολούμαι με facebook , instagram και τέτοια.Αν μπορεί κάποιος που έχει γνώση να βοηθήσει για τις διαφορές μεταξύ Macbook 2019 -2018-2017 θα του ήμουν υπόχρεος ..Σας ευχαριστώ.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Demis Perdi είπε

Καλημέρα σας.Έχω αποφασίσει την αγορά MacbookAir 2019.Το θέμα μου είναι ότι από διάφορα που έχω διαβάσει λένε ότι του 2019 είναι χαμηλής ποιότητας από τα παλαιότερα , αλλά με καλύτερα χαρακτηριστικά.Είχα πάρει απόφαση για το macbook pro αλλά ένα φιλαράκι μου προγραμματιστής μου είπε ότι βγάζουν πρόβλημα στο πληκτρολόγιο.Δεν με ενδιαφέρει και τόσο ο επεξεργαστής μιας και οι εργασίες που θα υποστεί είναι: συγγραφή σημειώσεων , σερφάρισμα , youtube .Δεν παίζω παιγνίδια , δεν κατεβάζω ταινίες , δεν ασχολούμαι με facebook , instagram και τέτοια.Αν μπορεί κάποιος που έχει γνώση να βοηθήσει για τις διαφορές μεταξύ Macbook 2019 -2018-2017 θα του ήμουν υπόχρεος ..Σας ευχαριστώ.

Τα μοντέλα που αναφέρεις Pro & Air 2019 έχουν ακριβώς το ίδιο πληκτρολόγιο, οπότε αυτό δεν είναι κριτήριο επιλογής. Γενικότερα είναι λίγο τζόκερ τα συγκεκριμένα πληκτρολόγια από 2016 και μετά. Έχουν βελτιωθεί χρόνο με τον χρόνο αλλά δεν σου εξασφαλίζει κανείς ότι δεν θα πάθει κάτι το δικό σου. Το θετικό είναι ότι η apple έχει πρόγραμμα δωρεάν αντικατάστασης, οπότε αν συμβεί κάτι στο αλλάζουν δωρεάν.

Αν εξαιρέσεις το πληκτρολόγιο που είπαμε είναι ίδιο, τότε το Pro 2019 είναι σαφώς καλύτερη αγορά. Με 100$ δολλάρια παραπάνω παίρνεις έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή με διπλάσια benchmarks (οπότε αυτομάτως γίνεται πολύ περισσότερο future proof), και καλύτερη οθόνη. Γενικότερα το Macbook Pro 2019 base model έχει χαρακτηριστεί από πολλούς το πιο value for money macbook που έχει βγάλει η apple εδω και καιρό, και για μένα είναι σαφώς η καλύτερη αγορά για macbook την δεδομένη χρονική στιγμή.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, thodoris20s είπε

Τα μοντέλα που αναφέρεις Pro & Air 2019 έχουν ακριβώς το ίδιο πληκτρολόγιο, οπότε αυτό δεν είναι κριτήριο επιλογής. Γενικότερα είναι λίγο τζόκερ τα συγκεκριμένα πληκτρολόγια από 2016 και μετά. Έχουν βελτιωθεί χρόνο με τον χρόνο αλλά δεν σου εξασφαλίζει κανείς ότι δεν θα πάθει κάτι το δικό σου. Το θετικό είναι ότι η apple έχει πρόγραμμα δωρεάν αντικατάστασης, οπότε αν συμβεί κάτι στο αλλάζουν δωρεάν.

Αν εξαιρέσεις το πληκτρολόγιο που είπαμε είναι ίδιο, τότε το Pro 2019 είναι σαφώς καλύτερη αγορά. Με 100$ δολλάρια παραπάνω παίρνεις έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή με διπλάσια benchmarks (οπότε αυτομάτως γίνεται πολύ περισσότερο future proof), και καλύτερη οθόνη. Γενικότερα το Macbook Pro 2019 base model έχει χαρακτηριστεί από πολλούς το πιο value for money macbook που έχει βγάλει η apple εδω και καιρό, και για μένα είναι σαφώς η καλύτερη αγορά για macbook την δεδομένη χρονική στιγμή.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.. Δεν ήξερα ότι έχουν το ίδιο πληκτρολόγιο..Μήπως ξέρεις αν ζεσταίνεται αρκετά το pro?Εννοώ πάντα για το 13αρι..Θέλω φορητότητα αποκλειστικά..Επίσης το pro θα μου βγάζει 5-6 ώρες απλή εργασία;Αυτό το pro εννοείς;

Screenshot_20190813-150919_Chrome.jpg

Επεξ/σία από Demis Perdi
Δημοσ.
1 ώρα πριν, thodoris20s είπε

Γενικότερα το Macbook Pro 2019 base model έχει χαρακτηριστεί από πολλούς το πιο value for money macbook που έχει βγάλει η apple εδω και καιρό, και για μένα είναι σαφώς η καλύτερη αγορά για macbook την δεδομένη χρονική στιγμή.

Αστεία φάση να είναι vfm το μοντέλο με 128gb. Καθόλου πρακτικό εν έτει 2019.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, natural_sgf είπε

Ανέφερε value for money macbook και όχι γενικά value for money ..

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, natural_sgf είπε

Αναλόγως τι χρήση κάνει ο καθένας ρε παιδιά. Ξεκολλάτε με την καραμέλα με τα 128gb. Εγώ π.χ έχω όλες μου τις φωτό εκτός, και με μουσική και Apps έχω 40gb ελεύθερα. Έχω macbook air 2018.

3 ώρες πριν, basilis5 είπε

Επισης μην κοιταται αμερικανικες τιμες αλλα εληνικες με ελληνικο φπα.

μονο φθηνο και vfm δεν το λες το air

Μιλάω πάντα για macbook και όχι γενικά. Και είπα για το pro 2019 ότι είναι vfm.

• Like 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, thodoris20s είπε

Αναλόγως τι χρήση κάνει ο καθένας ρε παιδιά. Ξεκολλάτε με την καραμέλα με τα 128gb. Εγώ π.χ έχω όλες μου τις φωτό εκτός, και με μουσική και Apps έχω 40gb ελεύθερα. Έχω macbook air 2018.

Ποια καραμέλα ρε φίλε; 128GB έχουν τα κινητά, όχι τα laptops!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...