dpolal Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Tetix είπε .....αφού προορίζεται για υδρόψυξη (κάτι που κανείς δεν ανέφερε) Αλήθεια ;;; Κανένας ;;; Μήπως στο έγραψα πρώτη φορά στην σελ. 2 του νήματος που αν είχες κάνει τον κόπο να κοιτάξεις και την παράθεση που είχα βάλει θα έβλεπες ότι έχω ίδια ψύκτρα με σένα στο σύστημα που ανέφερα ; Μετά μήπως στο είπα πάλι στην σελ. 4 του νήματος και συγκεκριμένα για το LianLi όταν ανέφερες ότι κατέληξες σε αυτό ; Από εκεί και πέρα έχεις κολλήματα, δυστυχώς. Είσαι με ένα μέτριο κουτί 15ετίας από τα δεκάδες μέτρια/μάπα κουτιά της εποχής εκείνης. Τότε,την εποχή εκείνη, ΟΝΤΩΣ αν κάποιος ήθελε καλό κουτί έπρεπε να σκάσει από 150+πάνω ευρώ και να πάρει κάποιο Full tower. . . Εκείνο όμως που σου λέμε οι περισσότεροι εδώ και τόσες σελίδες είναι πως αυτό ήταν «last year». Πλέον με λιγότερα από 100 ευρώ πέρνεις κουτάρα, δεν χρειάζεται να σκάσεις 200. Πλέον τα mainstream κουτιά είναι τα mid towers και σχεδόν όλα χωράνε μεγάλες ψύκτρες και κάρτες γραφικών. Πλέον τα full towers αφορούν ένα σχετικά μικρό κομμάτι της αγοράς καθώς προορίζονται για «ειδικού» σκοπού συστήματα με 2πλά-3πλά ψυγεία για υδρόψυξη, διπλές κάρτες γραφικών κλπ. Πλέον όλοι οι σοβαροί κατασκευαστές, αναφέρουν χαρακτηριστικά για κάθε κουτί που πουλάνε τις ακριβείς διαστάσεις των ψυκτρών και GPU που χωράνε, αλλά εσύ εξακολουθείς και μας ρωτάς αν θα χωράει η 212 πότε στο ένα πότε στο άλλο. Και τέλος, πλέον τα κουτιά φτιάχνοται είτε για να φαίνονται (τζάμια γύρω γύρω και RGB), είτε για απόδοση (πολλοί ανεμιστήρες), είτε τα 2 προηγούμενα μαζί. Γνωρίζοντας αυτά σαν δεδομένα και από την στιγμή που δεν θα βάλεις υδρόφυξη, θα χώσεις το κουτί κάτω από ένα γραφείο, έχεις την 212 και την 1060 τότε διάλεξε όποιο σου αρέσει, τσέκαρε από το site αν χωράνε η 212/1060 και καλές αγορές. Δικά σου τα λεφτά, ξόδεψε τα όπως γουστάρεις, δεν θα σου κάνουμε και κουμάντο στην τσέπη. Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2019 από dpolal 1
Tetix Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, dpolal είπε Αλήθεια ;;; Κανένας ;;; Μήπως στο έγραψα πρώτη φορά στην σελ. 2 του νήματος που αν είχες κάνει τον κόπο να κοιτάξεις και την παράθεση που είχα βάλει θα έβλεπες ότι έχω ίδια ψύκτρα με σένα στο σύστημα που ανέφερα; @dpolal Κάνε μου παράθεση από τη σελ. 2 σε περίπτωση που μου ξέφυγε. Έχω διαβάσει προσεκτικά όλα τα comments. Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2019 από Tetix
dpolal Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 4 λεπτά πριν, Tetix είπε @dpolal Κάνε μου παράθεση από τη σελ. 2
Tetix Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 @dpolal Ποιο είναι το quote που δείχνει ότι το lian li είναι ακατάλληλο για αερόψυξη στη σελ. 2; Αδυνατώ να το βρω.
Trelloneritis Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Στις 13/8/2019 στις 2:38 ΜΜ, Tetix είπε https://www.skroutz.gr/s/16033144/Lian-Li-PC-O11-Dynamic-White.html Αυτό είναι το κουτί, συν τα fans, γιατί είναι εκτός budget? Για τα μεγέθη της CPU ψύκτρας και γω έχω αμφιβολίες. Εξ'αλλου ρώτησα και παραπάνω ήδη περί αυτού, απλά δεν έχω πάρει κάποια απάντηση. Όπως μετράω την CPU ψύκτρα είναι 14εκ. περίπου ύψος αλλά στα specs της λέει 120 x 79.7 x 158.5 mm Ξεφεύγει απο το budget σου το Lian Li PC-011WGX. Το dynamic είναι μέσα στο budget που έχεις. Οι διαστάσεις που σε ενδιαφέρουν για το dynamic είναι αυτές (απο τη σελίδα της Lian Li για το PC-011-dynamic) VGA Card length ≤420mm , height ≤159mm CPU Cooling ≤155mm Οι διαστάσεις της GPU σου απο τη σελίδα της Gigabyte είναι αυτές: Card size H=38 L=280 W=111 mm Και τέλος οι διαστάσεις της ψύκτρας σου απο τη σελίδα της Cooler Master είναι αυτές: DIMENSIONS (L X W X H) 120 x 80 x 159 mm / 4.7 x 3.1 x 6.3 inch Οπότε καταλαβαίνεις οτι δεν σου κάνει γιατί δεν χωράει η ψύκτρα σου.
dpolal Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 6 ώρες πριν, Tetix είπε @dpolal Ποιο είναι το quote που δείχνει ότι το lian li είναι ακατάλληλο για αερόψυξη στη σελ. 2; Αδυνατώ να το βρω. Ναί, δυστυχώς, η αδυναμία που επιδεικνύεις είναι γενικότερη και όχι μόνο εκεί, το εμπεδώσαμε. Γειά χαρά από μένα και καλές αγορές. Δεν ασχολούμαι άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα