HALF EVIL Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 20 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Ωραία και εγώ επιθυμώ αν έπαιρνα τώρα αμαξι θα έπαιρνα μια φεράρι. Να γράψουμε τι επιθυμεί ο καθένας? Και το "σε βάθος χρόνου" πάλι άστοχο είναι από τη στιγμή που κάθε μέρα βγαίνουν και νέα κουτιά και μάλιστα όταν το κουτί από μόνου του κοστίζει ίσως περισσότερο από τι έχει μέσα.. Τα 600 ευρω μπορει για εσενα να ειναι απαγορευτικα , για μενα μπορει οχι. Έχεις προβλημα; Το καλό κουτί δεν θα το αλλάξεις Ίσως και πότε, την κάρτα γραφικών την αλλάζεις και κάθε δύο χρόνια. 38 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε Με budget max όπως αναφέρει ο TS 200E (και ενώ αναφέρει ότι καταλήγει σε κουτί των 130Ε) του προτείνεις κουτί των 560Ε ? Δεν το πρότεινα, διάβαζε πιο προσεκτικά. 12 λεπτά πριν, helicoid είπε Για όνομα του θεού, της παναγίας, των χερουβείμ και των σεραφείμ. Δεν πάμε καλά. Με ~600 ευρώ στήνεις αξιοπρεπές σύστημα πλέον. Ο ορισμός του overkill/e-penis syndrome. Και λες οτι θα έκοβες και από αλλού κιόλας. Ναι κόψε από το psu να έχεις κουτί με 300 rgbs και tinted glass. Και μετά βάλτου ροδάκια και κατέβα παραλιακή να ρίχνεις γκομενάκια. Δεν μιλάμε καν για ανάγκες/καλυψη αυτών. Λες να χρειάζεται ο OP ή εσύ 2 τριπλά και 2 τετραπλά ψυγεία; Το μοναδικό που μου άρεσε ιδιαίτερα σε αυτό το case είναι το σύστημα των φίλτρων του. Σε καμιά περίπτωση δεν αξίζει 600 ευρώ όμως. Ούτε τα μισά καν. Συνέλθετε μερικοί. Το συγκεκριμένο case αξίζει μόνο να το πάρεις χορηγία, να στήσεις overkill σύστημα με δωρεάν components από χορηγούς, να πάρεις μέρος σε κάναν διαγωνισμό και μετά να το πουλήσεις σε κάποιο θύμα για 2-3k. Ή να το κρατήσεις εκθεσιακό σε μαγαζί για κράχτη. Το συγκεκριμένο κουτί δεν είναι καρναβάλι όπως το εννοείς. Το αν αξίζει ή όχι άστο να το κρίνω εγώ. 1
radiohead Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Χαλαρώστε ρε παιδιά ο καθενας τα σκάει εκεί που γουστάρει. Άλλος τα δίνει για custom watercool αλλος στις gpu κάθε κυκλοφορία. Μην το συνεχίζετε ο άνθρωπος προτασεις θέλει μη βγαίνουμε off topic.
helicoid Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Το συγκεκριμένο κουτί δεν είναι καρναβάλι όπως το εννοείς. Ναι, με 10 rgb fans και παντού τζάμι δεν είναι καρναβάλι. Είναι φωτορυθμικό. Τα σκέφτεστε πριν τα πείτε; 24 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Το αν αξίζει ή όχι άστο να το κρίνω εγώ. Γιατί αυτό; Είσαι πτυχιούχος κριτής κουτιών; Ή μετράει περισσότερο η δική σου γνώμη επειδή έχεις μια στάνη rgb fanάκια να αναβοσβήνουν όταν χτυπάς παλαμάκια; Για δεύτερη φορά, συνέλθετε. 18 λεπτά πριν, radiohead είπε Χαλαρώστε ρε παιδιά ο καθενας τα σκάει εκεί που γουστάρει. Άλλος τα δίνει για custom watercool αλλος στις gpu κάθε κυκλοφορία. Μην το συνεχίζετε ο άνθρωπος προτασεις θέλει μη βγαίνουμε off topic. Όταν ποστάρεις κουτί 600 ευρώ σε thread που ο OP ζητάει κουτί με budget 100-150 το πας off-topic αμέσως. Και φυσικό είναι να πούνε και οι άλλοι την γνώμη τους. Και ως προς το off-topic, και ως προς το κουτί των 600 ως κουτί των 600. Τώρα αν δεν μας αρέσει η γνώμη των άλλων ας μην ποστάρουμε off-topic κουτιά. Ας μας πεί ο @Tetix τι σύστημα θα βάλει μέσα πέρα από την gpu, τι ψύκτρα έχει, αν σκέφτεται πχ στο μέλλον multiple gpus ή υδροψύξεις/ψυγεία, αν έχει 2-3 ή 10 ssd/hdd κτλ ώστε να πάρει προτάσεις με βάση τις ανάγκες του και όχι με τα γούστα (ή βίτσια) των άλλων. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2019 από helicoid 1 1
HALF EVIL Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 15 λεπτά πριν, radiohead είπε Χαλαρώστε ρε παιδιά ο καθενας τα σκάει εκεί που γουστάρει. Άλλος τα δίνει για custom watercool αλλος στις gpu κάθε κυκλοφορία. Μην το συνεχίζετε ο άνθρωπος προτασεις θέλει μη βγαίνουμε off topic. Έχεις απόλυτο δίκιο και λυπάμαι που παρασύρθηκα. Απλώς αναφέρω ότι ο Ts θέλει full tower μέχρι 200 ευρώ και εμφανίστηκαν οι Τσακαλωτοι του φόρουμ να του που να μην θέλει full tower και να μην δώσει 200 ευρώ. Τα γνωστά δηλ. Τέλος.- 1
Vasilis 07 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, HALF EVIL είπε Δεν το πρότεινα, διάβαζε πιο προσεκτικά. Εσύ που διάβασες σωστά είδες το budget στα 200Ε, είδες και το TS να λέει ότι καταλήγει σε κουτί των 130Ε και θεώρησες απλά να εκφράσεις και την δικιά σου επιθυμία με κουτί των 560Ε... 1 ώρα πριν, HALF EVIL είπε Έχεις απόλυτο δίκιο και λυπάμαι που παρασύρθηκα. Απλώς αναφέρω ότι ο Ts θέλει full tower μέχρι 200 ευρώ και εμφανίστηκαν οι Τσακαλωτοι του φόρουμ να του που να μην θέλει full tower και να μην δώσει 200 ευρώ. Τα γνωστά δηλ. Τέλος.- Μπαίνεις σε θέμα με σκοπό να να βοηθήσεις ή απλά να κάνεις την κουβέντα μπάχαλο προχωρώντας και σε χαραχτηρισμούς ?. Τα τσακάλια που του είπαν να μην πάει σε full tower το δικαιολόγησαν λέγοντας ότι τα σημερινά κουτιά που αποκαλούνται midi πριν κάποια χρόνια θεωρούνταν full. Τώρα αν εσύ θεωρείς ότι και πριν μια 5-6-ετια τα full ήταν σαν το Corsair 1000D οκ. Από εκεί και πέρα σε χρήστη με κουτί 10ετίας και που αναφέρει ότι σκέφτεται ακόμα και να σφάξει το υπάρχων για να χωρέσει η κάρτα και να μην πάει σε αλλαγή είσαι τόσο τσακάλι και θεωρείς ότι και το Corsair 760 θα τον καλύπτει όταν προσωπικά σε πάω στοίχημα ότι με το hardware που έχει θα μπορεί να το στεγάσει σε NZXT S340 ? 2
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Full Tower δεν έχει κάποιο νόημα αφού το μισό θα είναι άδειο. Προσωπικά θα πρότεινα το Fractal Design Define R6. Πολύ καλό ποιοτικά, χωράει και custom loop και μεγάλες gpu. Αν πρέπει σόνι και ντε full, τότε το X71..
dsaltos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δες και το Lian Li o11 air η dynamic. Προσοχή με το ύψος της ψύκτρας.
Tetix Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις !!! Έχω μπλέξει με κάτι review και βιντεάκια και προσπαθώ να βγάλω άκρη Το υπόλοιπο σύστημα είναι i7-4770k (ψύκτρα https://www.coolermaster.com/catalog/coolers/cpu-air-coolers/hyper-212-evo/ χωρίς να είμαι σίγουρος, πάντως είναι τεράστια) με Asrock Z97 pro3. Έχω 2 ssd και 4 hdd και PSU το Corsair HX750i. Ο ένας δίσκος κρέμεται τώρα, δεν με πειράζει να κρέμεται και μετά ή και να τον βγάλω, είναι μικρός για backups εξ'άλλου. Επίσης, όσον αφορά τις "ανισορροπίες" που αναφέρθηκαν, πιστεύω πως δεν ανταποκρίνονται στο παρόν thread. Διαθέτω 100-200ε για κουτί, το αν όλο το υπόλοιπο σύστημα είναι δυσανάλογα καλό ή όχι, αυτό είναι άλλη κουβέντα. Διότι επιθυμώ τα κομμάτια που θα αλλαχθούν μετά από 10-15 χρόνια να είναι top-quality. Οπότε, αντιθέτως, θα έλεγα ότι 130ε είναι και λίγα. Δηλαδή, μου λέτε να πάρω φτηνιάρικο κουτί των 80ε επειδή έχω μια mid-range GPU? Και αν αύριο δώσω άλλα 500ε για GPU θα με συμβουλεύατε να ξανααλλάξω και το κουτί; On topic τώρα, ξαναθέτω την αρχική ερώτηση η οποία ήταν "Υπάρχει κάτι γύρω στα 100-150ε που να αξίζει παραπάνω από το γ) στο οποίο καταλήγω μέχρι στιγμής; Ή κάποιο άλλο full tower στα 100-200ε που να αξίζει περισσότερο;" Προτάσεις μέχρι στιγμής: α) Core X71 / View 71 - εμένα μου αρέσει το πρώτο περισσότερο νομίζω και είναι και φθηνότερο... αν κάποιος γνωρίζει παραπάνω κάτι είναι ευπρόσδεκτο, ήδη ψάχνω με reviews κλπ... β) Fractal R6 (βλέπω είναι κλειστό από μπροστά για μόστρα, αντί να έχει "ανοιχτούς" τους ανεμιστήρες) γ) Thermaltake H500 (αν και "midi", είναι στα 115ε και με καλές κριτικές). Ή εννοούσατε το H500 της NZXT? και τέλος δ) Το Lian Li o11, είδα και για αυτό πολύ καλές κριτικές... Σε γενικές γραμμές, δεν είναι ότι θέλω οπωσδήποτε ένα που στα χαρτιά θα γράφει full tower, απλά θέλω να αγοράσω το καλύτερο που μπορώ στα 100-200ε (μπορώ να ανεβώ στα 180 πχ αν υπάρχει κάποιο "quality gap" εκεί σε ένα τρομερό κουτί ας πούμε) Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2019 από Tetix 1 1
C1oud Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Αγορασα το lian li πριν λιγες μερες και εστησα ξανα το pc γιατι το ειχα σε midi κουτι και δε χωρουσε η υδροψυξη. Αξιζει το lian li παρα πολυ. Ειναι πολυ ομορφο, μπορεις να κρυψεις πανευκολα ολα τα καλωδια αν σε ενδιαφερει και ειναι πολυ ευκολο να το χτισεις. Μην ξεχασεις μονο να αγορασεις εξτρα τα ανεμιστηρακια γιατι δεν εχει. Εγω εβαλα καγκουροανεμιστηρακια τα corsair ll120 και εγινε πανεμορφο και εχει και καλο airflow παρολο που βαλα τη 2080ti gaming trio που ειιναι τεραστια. Το χα ψαξει πολυ καιρο και τελικα κατεληξα στο lian li. Το πηρα σε ασπρο. 3
Μακιαβέλλι Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, Tetix είπε Επίσης, όσον αφορά τις "ανισορροπίες" που αναφέρθηκαν, πιστεύω πως δεν ανταποκρίνονται στο παρόν thread. Διαθέτω 100-200ε για κουτί, το αν όλο το υπόλοιπο σύστημα είναι δυσανάλογα καλό ή όχι, αυτό είναι άλλη κουβέντα. Διότι επιθυμώ τα κομμάτια που θα αλλαχθούν μετά από 10-15 χρόνια να είναι top-quality. Οπότε, αντιθέτως, θα έλεγα ότι 130ε είναι και λίγα. Δηλαδή, μου λέτε να πάρω φτηνιάρικο κουτί των 80ε επειδή έχω μια mid-range GPU? Και αν αύριο δώσω άλλα 500ε για GPU θα με συμβουλεύατε να ξανααλλάξω και το κουτί; Φθηνιάρικα είναι τα κουτιά των 25-30-50 ευρώ, από τα 60 και πάνω πλέον βρίσκεις τρομερά cases. Σε 10 χρόνια τι θα πάθει ένα phanteks p400 δηλαδή; Μιλάμε για top notch κουτί απλά το μόνο φρου φρου είναι το τζάμι. Βλέπεις το παιδί παρακάτω στο lian li (των 140 ευρώ αν θυμάμαι καλά;) έβαλε κάρτα του 1Κ+. Η 1060 ήταν mid-range το 2016 και ο 4770 ένας δυνατός i7 του 2013. Το μοτίβο λέει ότι δεν θα δώσεις 500 ευρώ για κάρτα, η οποία θα έπαιζε ωραιότατα στο nzxt h500 βέβαια. Κατά τα άλλα εννοείται να δώσεις τα χρήματα σου όπως σου αρέσει. Κουκλί το lian li του φίλου από πάνω, consider it.
C1oud Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 20 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε Φθηνιάρικα είναι τα κουτιά των 25-30-50 ευρώ, από τα 60 και πάνω πλέον βρίσκεις τρομερά cases. Σε 10 χρόνια τι θα πάθει ένα phanteks p400 δηλαδή; Μιλάμε για top notch κουτί απλά το μόνο φρου φρου είναι το τζάμι. Βλέπεις το παιδί παρακάτω στο lian li (των 140 ευρώ αν θυμάμαι καλά;) έβαλε κάρτα του 1Κ+. Η 1060 ήταν mid-range το 2016 και ο 4770 ένας δυνατός i7 του 2013. Το μοτίβο λέει ότι δεν θα δώσεις 500 ευρώ για κάρτα, η οποία θα έπαιζε ωραιότατα στο nzxt h500 βέβαια. Κατά τα άλλα εννοείται να δώσεις τα χρήματα σου όπως σου αρέσει. Κουκλί το lian li του φίλου από πάνω, consider it. Ενα phanteks p400 ειχα. Μια χαρα κουτι ηταν! Απλα δε μου χωρουσε η υδροψυξη πανω. Το lian li ποιοτικοτατο κουτι. Μη σας ξεγελα η τιμη που κανει 140 καπου εκει. Το πουλανε χωρις ανεμιστηρακια. Αν παρεις ανεμιστηρακια φθανει σε τιμη κοντα στα υπολοιπα. Αλλα συμφωνω με λιγα λεφτα πλεον μπορεις να παρεις αξιοπρεπη κουτια. Το θεμα ειναι να ξερεις που δινεις προτεραιοτητα. Π.χ. αν θες καλο airflow και δν σε νοιαζουν τα rgb κτλ. Το καλο με το lian li ειναι οτι ειναι μικροτερο σε μεγεθος απο full tower. Σχεδον ιδιο με το phanteks p400 ειναι. Απλα ειναι λιγο πιο φαρδυ. Αλλα ειναι πολυ ωραια κατασκευασμενο και δινει ανεση στο build. Στο p400s μου ηταν αρκετα σφηνομενα ολα. Και για panzer evo εχω ακουσει καλα λογια.
radiohead Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, Tetix είπε Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις !!! Έχω μπλέξει με κάτι review και βιντεάκια και προσπαθώ να βγάλω άκρη Το υπόλοιπο σύστημα είναι i7-4770k (ψύκτρα https://www.coolermaster.com/catalog/coolers/cpu-air-coolers/hyper-212-evo/ χωρίς να είμαι σίγουρος, πάντως είναι τεράστια) με Asrock Z97 pro3. Έχω 2 ssd και 4 hdd και PSU το Corsair HX750i. Ο ένας δίσκος κρέμεται τώρα, δεν με πειράζει να κρέμεται και μετά ή και να τον βγάλω, είναι μικρός για backups εξ'άλλου. Επίσης, όσον αφορά τις "ανισορροπίες" που αναφέρθηκαν, πιστεύω πως δεν ανταποκρίνονται στο παρόν thread. Διαθέτω 100-200ε για κουτί, το αν όλο το υπόλοιπο σύστημα είναι δυσανάλογα καλό ή όχι, αυτό είναι άλλη κουβέντα. Διότι επιθυμώ τα κομμάτια που θα αλλαχθούν μετά από 10-15 χρόνια να είναι top-quality. Οπότε, αντιθέτως, θα έλεγα ότι 130ε είναι και λίγα. Δηλαδή, μου λέτε να πάρω φτηνιάρικο κουτί των 80ε επειδή έχω μια mid-range GPU? Και αν αύριο δώσω άλλα 500ε για GPU θα με συμβουλεύατε να ξανααλλάξω και το κουτί; On topic τώρα, ξαναθέτω την αρχική ερώτηση η οποία ήταν "Υπάρχει κάτι γύρω στα 100-150ε που να αξίζει παραπάνω από το γ) στο οποίο καταλήγω μέχρι στιγμής; Ή κάποιο άλλο full tower στα 100-200ε που να αξίζει περισσότερο;" Προτάσεις μέχρι στιγμής: α) Core X71 / View 71 - εμένα μου αρέσει το πρώτο περισσότερο νομίζω και είναι και φθηνότερο... αν κάποιος γνωρίζει παραπάνω κάτι είναι ευπρόσδεκτο, ήδη ψάχνω με reviews κλπ... β) Fractal R6 (βλέπω είναι κλειστό από μπροστά για μόστρα, αντί να έχει "ανοιχτούς" τους ανεμιστήρες) γ) Thermaltake H500 (αν και "midi", είναι στα 115ε και με καλές κριτικές). Ή εννοούσατε το H500 της NZXT? και τέλος δ) Το Lian Li o11, είδα και για αυτό πολύ καλές κριτικές... Σε γενικές γραμμές, δεν είναι ότι θέλω οπωσδήποτε ένα που στα χαρτιά θα γράφει full tower, απλά θέλω να αγοράσω το καλύτερο που μπορώ στα 100-200ε (μπορώ να ανεβώ στα 180 πχ αν υπάρχει κάποιο "quality gap" εκεί σε ένα τρομερό κουτί ας πούμε) Ωραία τώρα που έγραψες τι έχεις και τι σου αρέσει πάνω κάτω ως προς την ποιότητα δες κι αυτά. Μέσα θα βρεις και το Η500 της coolermaster που προτάθηκε νωριτερα. Δες reviews ένα ένα τα κουτιά και επιλεξε αυτό που γουστάρεις ο,τι κι αν λέμε εμείς. https://www.skroutz.gr/comparelists/28?compare=15608538,15301036,14698878,17829518,13503606
Vasilis 07 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Tetix είπε Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις !!! Έχω μπλέξει με κάτι review και βιντεάκια και προσπαθώ να βγάλω άκρη Το υπόλοιπο σύστημα είναι i7-4770k (ψύκτρα https://www.coolermaster.com/catalog/coolers/cpu-air-coolers/hyper-212-evo/ χωρίς να είμαι σίγουρος, πάντως είναι τεράστια) με Asrock Z97 pro3. Έχω 2 ssd και 4 hdd και PSU το Corsair HX750i. Ο ένας δίσκος κρέμεται τώρα, δεν με πειράζει να κρέμεται και μετά ή και να τον βγάλω, είναι μικρός για backups εξ'άλλου. Επίσης, όσον αφορά τις "ανισορροπίες" που αναφέρθηκαν, πιστεύω πως δεν ανταποκρίνονται στο παρόν thread. Διαθέτω 100-200ε για κουτί, το αν όλο το υπόλοιπο σύστημα είναι δυσανάλογα καλό ή όχι, αυτό είναι άλλη κουβέντα. Διότι επιθυμώ τα κομμάτια που θα αλλαχθούν μετά από 10-15 χρόνια να είναι top-quality. Οπότε, αντιθέτως, θα έλεγα ότι 130ε είναι και λίγα. Δηλαδή, μου λέτε να πάρω φτηνιάρικο κουτί των 80ε επειδή έχω μια mid-range GPU? Και αν αύριο δώσω άλλα 500ε για GPU θα με συμβουλεύατε να ξανααλλάξω και το κουτί; On topic τώρα, ξαναθέτω την αρχική ερώτηση η οποία ήταν "Υπάρχει κάτι γύρω στα 100-150ε που να αξίζει παραπάνω από το γ) στο οποίο καταλήγω μέχρι στιγμής; Ή κάποιο άλλο full tower στα 100-200ε που να αξίζει περισσότερο;" Προτάσεις μέχρι στιγμής: α) Core X71 / View 71 - εμένα μου αρέσει το πρώτο περισσότερο νομίζω και είναι και φθηνότερο... αν κάποιος γνωρίζει παραπάνω κάτι είναι ευπρόσδεκτο, ήδη ψάχνω με reviews κλπ... β) Fractal R6 (βλέπω είναι κλειστό από μπροστά για μόστρα, αντί να έχει "ανοιχτούς" τους ανεμιστήρες) γ) Thermaltake H500 (αν και "midi", είναι στα 115ε και με καλές κριτικές). Ή εννοούσατε το H500 της NZXT? και τέλος δ) Το Lian Li o11, είδα και για αυτό πολύ καλές κριτικές... Σε γενικές γραμμές, δεν είναι ότι θέλω οπωσδήποτε ένα που στα χαρτιά θα γράφει full tower, απλά θέλω να αγοράσω το καλύτερο που μπορώ στα 100-200ε (μπορώ να ανεβώ στα 180 πχ αν υπάρχει κάποιο "quality gap" εκεί σε ένα τρομερό κουτί ας πούμε) To σύστημα που έχεις με ίδια ψύκτρα το δούλευα σε NZXT S340. Χωράει 2 SSD πάνω και 3 κανονικούς σκληρούς από κάτω. Για να καταλάβεις για τι χώρους μιλάμε πλέον. Από εκεί και πέρα μιλάς για top quality αλλά από όσα έχουν αναφερθεί έχεις κολλήσει στο Thermaltake Core X71 λόγο του ότι έχει 130 (?). Είναι κατώτερο όλων όσων έχουν αναφερθεί. Πέραν αυτού με το hardware που έχεις θα δείχνει πολύ άδειο και για μένα θα πρόσθετα άσχημο. Το Fractal R6 το δουλεύω από αρχές του χρόνου και σε πληροφορώ οι θερμοκρασίες του είναι μια χαρά. Το ότι δεν βλέπεις τα fans δεν είναι αρνητικό. Εκατέρωθεν έχει ανοίγματα για να μπαίνει αέρας. Από ποιότητα υλικών καμία σχέση με Thermaltake μιας και μιλάς για top quality. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2019 από Vasilis 07
dpolal Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, Tetix είπε Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις !!! Έχω μπλέξει με κάτι review και βιντεάκια και προσπαθώ να βγάλω άκρη Το υπόλοιπο σύστημα είναι i7-4770k (ψύκτρα https://www.coolermaster.com/catalog/coolers/cpu-air-coolers/hyper-212-evo/ χωρίς να είμαι σίγουρος, πάντως είναι τεράστια) με Asrock Z97 pro3. Έχω 2 ssd και 4 hdd και PSU το Corsair HX750i. Ο ένας δίσκος κρέμεται τώρα, δεν με πειράζει να κρέμεται και μετά ή και να τον βγάλω, είναι μικρός για backups εξ'άλλου. Επίσης, όσον αφορά τις "ανισορροπίες" που αναφέρθηκαν, πιστεύω πως δεν ανταποκρίνονται στο παρόν thread. Διαθέτω 100-200ε για κουτί, το αν όλο το υπόλοιπο σύστημα είναι δυσανάλογα καλό ή όχι, αυτό είναι άλλη κουβέντα. Διότι επιθυμώ τα κομμάτια που θα αλλαχθούν μετά από 10-15 χρόνια να είναι top-quality. Οπότε, αντιθέτως, θα έλεγα ότι 130ε είναι και λίγα. Δηλαδή, μου λέτε να πάρω φτηνιάρικο κουτί των 80ε επειδή έχω μια mid-range GPU? Και αν αύριο δώσω άλλα 500ε για GPU θα με συμβουλεύατε να ξανααλλάξω και το κουτί; On topic τώρα, ξαναθέτω την αρχική ερώτηση η οποία ήταν "Υπάρχει κάτι γύρω στα 100-150ε που να αξίζει παραπάνω από το γ) στο οποίο καταλήγω μέχρι στιγμής; Ή κάποιο άλλο full tower στα 100-200ε που να αξίζει περισσότερο;" Προτάσεις μέχρι στιγμής: α) Core X71 / View 71 - εμένα μου αρέσει το πρώτο περισσότερο νομίζω και είναι και φθηνότερο... αν κάποιος γνωρίζει παραπάνω κάτι είναι ευπρόσδεκτο, ήδη ψάχνω με reviews κλπ... β) Fractal R6 (βλέπω είναι κλειστό από μπροστά για μόστρα, αντί να έχει "ανοιχτούς" τους ανεμιστήρες) γ) Thermaltake H500 (αν και "midi", είναι στα 115ε και με καλές κριτικές). Ή εννοούσατε το H500 της NZXT? και τέλος δ) Το Lian Li o11, είδα και για αυτό πολύ καλές κριτικές... Σε γενικές γραμμές, δεν είναι ότι θέλω οπωσδήποτε ένα που στα χαρτιά θα γράφει full tower, απλά θέλω να αγοράσω το καλύτερο που μπορώ στα 100-200ε (μπορώ να ανεβώ στα 180 πχ αν υπάρχει κάποιο "quality gap" εκεί σε ένα τρομερό κουτί ας πούμε) Tο H/W που διαθέτεις είναι «λίγο» για τα κουτιά που κοιτάς και θα καταλήξεις να την πατήσεις όπως και εγώ όταν πήρα ένα οικονομικό MID tower για το σύστημα των παιδιών μου. Έχω παρόμοιο h/w με το δικό σου και όταν το τοποθέτησα το μισό κουτί ήταν απλά άδειο παρόλες τις πατέντες που έκανα με τους SSDs και τα υπόλοιπα. Δες εδώ: Αυτό που λέμε όλοι είναι πως τα FULL tower κουτιά εξυπηρετούν πλέον πολύ συγκεκριμένες ανάγκες για συστήματα με υδρόψυξη με διπλά και τριπλά ψυγεία που απαιτούν τεράστιους χώρους. Δεν είναι όπως παλιά. Δικά σου τα λεφτά και περί ορέξεως κολοκυθόπιτα αλλά μπορείς να βρείς καταπληκτικά midi towers.
Trelloneritis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 18 ώρες πριν, Tetix είπε Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις !!! Έχω μπλέξει με κάτι review και βιντεάκια και προσπαθώ να βγάλω άκρη Το υπόλοιπο σύστημα είναι i7-4770k (ψύκτρα https://www.coolermaster.com/catalog/coolers/cpu-air-coolers/hyper-212-evo/ χωρίς να είμαι σίγουρος, πάντως είναι τεράστια) με Asrock Z97 pro3. Έχω 2 ssd και 4 hdd και PSU το Corsair HX750i. Ο ένας δίσκος κρέμεται τώρα, δεν με πειράζει να κρέμεται και μετά ή και να τον βγάλω, είναι μικρός για backups εξ'άλλου. Επίσης, όσον αφορά τις "ανισορροπίες" που αναφέρθηκαν, πιστεύω πως δεν ανταποκρίνονται στο παρόν thread. Διαθέτω 100-200ε για κουτί, το αν όλο το υπόλοιπο σύστημα είναι δυσανάλογα καλό ή όχι, αυτό είναι άλλη κουβέντα. Διότι επιθυμώ τα κομμάτια που θα αλλαχθούν μετά από 10-15 χρόνια να είναι top-quality. Οπότε, αντιθέτως, θα έλεγα ότι 130ε είναι και λίγα. Δηλαδή, μου λέτε να πάρω φτηνιάρικο κουτί των 80ε επειδή έχω μια mid-range GPU? Και αν αύριο δώσω άλλα 500ε για GPU θα με συμβουλεύατε να ξανααλλάξω και το κουτί; On topic τώρα, ξαναθέτω την αρχική ερώτηση η οποία ήταν "Υπάρχει κάτι γύρω στα 100-150ε που να αξίζει παραπάνω από το γ) στο οποίο καταλήγω μέχρι στιγμής; Ή κάποιο άλλο full tower στα 100-200ε που να αξίζει περισσότερο;" Προτάσεις μέχρι στιγμής: α) Core X71 / View 71 - εμένα μου αρέσει το πρώτο περισσότερο νομίζω και είναι και φθηνότερο... αν κάποιος γνωρίζει παραπάνω κάτι είναι ευπρόσδεκτο, ήδη ψάχνω με reviews κλπ... β) Fractal R6 (βλέπω είναι κλειστό από μπροστά για μόστρα, αντί να έχει "ανοιχτούς" τους ανεμιστήρες) γ) Thermaltake H500 (αν και "midi", είναι στα 115ε και με καλές κριτικές). Ή εννοούσατε το H500 της NZXT? και τέλος δ) Το Lian Li o11, είδα και για αυτό πολύ καλές κριτικές... Σε γενικές γραμμές, δεν είναι ότι θέλω οπωσδήποτε ένα που στα χαρτιά θα γράφει full tower, απλά θέλω να αγοράσω το καλύτερο που μπορώ στα 100-200ε (μπορώ να ανεβώ στα 180 πχ αν υπάρχει κάποιο "quality gap" εκεί σε ένα τρομερό κουτί ας πούμε) Να προσθέσω οτι σε αντίστοιχο μέγεθος με το Fractal Design Define R6 είναι και το Fractal Design Meshify S2. Επίσης το Fractal Desing Define S2 Vision είναι ιδιο με το Meshify S2 σε χώρο αλλα έχει TG εμπρός και RGB αλλα ξεφεύγει στην τιμή. Το Define R6 μπροστά είναι κλειστό μεν, ανοιγόμενο δε, επειδή έχει θέση 5,25" για drive η οποία ειναι και αποσπώμενη. Κατα τη γνώμη μου είναι απο τα πιο παραμετροποιήσιμα κουτία της αγοράς και με καλό airflow/θερμοκρασίες/θόρυβο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα