Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρχισε το ψυγειο (το οποιο ειναι αρκετα παλιο) τον τελευταιο καιρο να πιανει παγο στην πλακα πισω. Φερνω μαστορα, αλλαζει θερμοστατη, ξαναπιανει παγο. Ξαναερχεται ο μαστορας και δοκιμαζει μια αλλη συνδεσμολογια του θερμοστατη, παλι δεν εφτιαξε. Τωρα λεει θα δοκιμασουμε αλλο θερμοστατη γιατι αυτος που εβαλε σε πρωτη φαση δεν ειναι φτιαχμενος για το ψυγειο το συγκεκριμενο αρα μπορει να μη λειτουργει οπως πρεπει. Ωστοσο εγω δε βλεπω ουτε πισω την πλακα να καιει (που να υποδεικνύει οτι δουλευει συνεχως για να πιασει πιο χαμηλη θερμοκρασια)  ουτε τα τροφιμα ειναι παγωμενα. Εχει κανονικη θερμοκρασια μεσα το ψυγειο απλα πιανει παγο η πλακα. Εχει καποιος ιδεα σχετικα με το τι μπορει να φταιει;

Δημοσ.

Λίγο άσχετο με το πρόβλημα σου, και χωρίς φυσικά να θέλω να κάνω κουμάντο στη τσέπη κανενός, δες το ενδεχόμενο μήπως αλλάξεις το ψυγείο 

Το οικονομικό όφελος από το ρεύμα είναι πραγματικά πολύ μεγάλο και η απόσβεση μιας τέτοιας αγοράς γίνεται πολύ πιο σύντομα από ότι φαντάζεσαι 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε

Λίγο άσχετο με το πρόβλημα σου, και χωρίς φυσικά να θέλω να κάνω κουμάντο στη τσέπη κανενός, δες το ενδεχόμενο μήπως αλλάξεις το ψυγείο 

Το οικονομικό όφελος από το ρεύμα είναι πραγματικά πολύ μεγάλο και η απόσβεση μιας τέτοιας αγοράς γίνεται πολύ πιο σύντομα από ότι φαντάζεσαι 

Ειναι στο πλανο και αυτο αλλα προς το παρον υπαρχουν αλλα πραγματα που προηγουνται. Κοιταζω να βολευτω επισκευαζοντας το προς το παρον..

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, GiwrgosP- είπε

Ειναι στο πλανο και αυτο αλλα προς το παρον υπαρχουν αλλα πραγματα που προηγουνται. Κοιταζω να βολευτω επισκευαζοντας το προς το παρον..

Νομίζω πως η επισκευή σε παλιά αντικείμενα βγαίνει καμιά φορά πιο ακριβή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω παρόμοιο πρόβλημα με το δικό μου (και το δικό μου ψυγείο ειναι αρκετά παλιό). Στο δικό μου πρόβλημα, η λύση είναι να ανεβάσω λιιγο την θερμοκρασία μέσα στο ψυγείο. Μόλις το κάνω αυτό, ο πάγος λιώνει από μόνος του. Αλλά εμένα μου τα κρατάει δροσερά τα τρόφιμα.

Επεξ/σία από filip123go
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, GiwrgosP- είπε

Αρχισε το ψυγειο (το οποιο ειναι αρκετα παλιο) τον τελευταιο καιρο να πιανει παγο στην πλακα πισω. Φερνω μαστορα, αλλαζει θερμοστατη, ξαναπιανει παγο. Ξαναερχεται ο μαστορας και δοκιμαζει μια αλλη συνδεσμολογια του θερμοστατη, παλι δεν εφτιαξε. Τωρα λεει θα δοκιμασουμε αλλο θερμοστατη γιατι αυτος που εβαλε σε πρωτη φαση δεν ειναι φτιαχμενος για το ψυγειο το συγκεκριμενο αρα μπορει να μη λειτουργει οπως πρεπει. Ωστοσο εγω δε βλεπω ουτε πισω την πλακα να καιει (που να υποδεικνύει οτι δουλευει συνεχως για να πιασει πιο χαμηλη θερμοκρασια)  ουτε τα τροφιμα ειναι παγωμενα. Εχει κανονικη θερμοκρασια μεσα το ψυγειο απλα πιανει παγο η πλακα. Εχει καποιος ιδεα σχετικα με το τι μπορει να φταιει;

Σε τι σκάλα το έχεις; Αν το βάλεις σε πιο υψηλή σκάλα/υψηλή θερμοκρασία ίσως λιώσει ο πάγος...

Επεξ/σία από neverme
  • Like 1
Δημοσ.

Πιάνει γρήγορα πάγο γιατί δεν σφραγίζει σωστά η πόρτα... Μπαίνει συνεχώς υγρασία μέσα γιαυτό μαζεύει γρήγορα πάγο!

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, GiwrgosP- είπε

Εχω δοκιμασει να ανεβασω τη θερμοκρασια αλλα το προβλημα συνεχιζει.

Αφού τότε είναι μια πρόσκαιρη λύση μέχρι να πάρεις καινούριο, γιατί δεν το αφήνεις να πιάνει πάγο και κάνε απόψυξη οπότε πιάνει υπερβολικά πολύ...

Δημοσ.
4 ώρες πριν, GiwrgosP- είπε

Αν η πλάκα πίσω δεν καίει καθόλου ίσως έχει χάσει υγρά.
Δεν είναι no-frost έτσι;
Αν είσαι οκ απο θερμοκρασία στην κατάψυξη (-18~-20) λογικά είναι τα λάστιχα που σου λένε παραπάνω.

Δημοσ.

Τα λάστιχα στην επαφή φαίνονται λεία αλλά στην όψη φαίνεται σα να χουν γρατζουνιστει. Θα το πω και στον μάστορα που θα ξανάρθει γιατί κάτι μου λέει ότι δεν το χει στο νου του σα πιθανή αιτία. Όχι δεν είναι no frost επίσης το πάνελ από πίσω καίει μόνο όταν δουλεύει αλλά όταν πιάσει θερμοκρασία το ψυγείο μέσα και σταματήσει να δουλεύει, είναι απλά ζεστή πίσω. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, GiwrgosP- είπε

Τα λάστιχα στην επαφή φαίνονται λεία αλλά στην όψη φαίνεται σα να χουν γρατζουνιστει. Θα το πω και στον μάστορα που θα ξανάρθει γιατί κάτι μου λέει ότι δεν το χει στο νου του σα πιθανή αιτία. Όχι δεν είναι no frost επίσης το πάνελ από πίσω καίει μόνο όταν δουλεύει αλλά όταν πιάσει θερμοκρασία το ψυγείο μέσα και σταματήσει να δουλεύει, είναι απλά ζεστή πίσω. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. 

Αν σταματάει το ψυγείο τότε ο θερμοστάτης είναι οκ, θέλει ένα μέτρημα με θερμόμετρο να δεις που βρίσκεσαι.
Για τα λάστιχα δοκίμασε να ρίξεις ένα φακό μέσα και κλείσε την πόρτα, αν δεις φως έχουνε θέμα.

• Thanks 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Klausx είπε

Αν σταματάει το ψυγείο τότε ο θερμοστάτης είναι οκ, θέλει ένα μέτρημα με θερμόμετρο να δεις που βρίσκεσαι.
Για τα λάστιχα δοκίμασε να ρίξεις ένα φακό μέσα και κλείσε την πόρτα, αν δεις φως έχουνε θέμα.

Το δοκίμασα και δεν είδα φως 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...