PALMERMAK Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Ειμαι συνδρομητης στην nova 3play adsl24 full πακετο. Ενδιαφερομενος για vdsl εχω εξαντλησει ολες τις επιλογες για διαθεση vdsl ειται απο το site της nova τηλ στο 13731 καθως και στο support εδω και ειναι ολοι αρνητικοι οτι στην περιοχη μου δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα.Μετα απο αυτο και εχοντας προβλημα με το adsl κανω φορητοτητα στην cosmote που εχει διαθεσιμοτητα,ακολουθως μετα την φορητοτητα με παιρνουν απο nova για προσφορα λεγοντας μου οτι υπαρχει διαθεσιμοτητα vdsl στην περιοχη μου επιμενοντας και να κανω υπαναχωρηση στην cosmote.Ξαναπαιρνω τηλ στο 13731 και μου απαντα ο τεχνικος οτι δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα vdsl στην περιοχη μου.Τελικα ποιος λεει ψεμματα !!!
poulinos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 On 10/08/2019 at 16:31, PALMERMAK said: Ειμαι συνδρομητης στην nova 3play adsl24 full πακετο. Ενδιαφερομενος για vdsl εχω εξαντλησει ολες τις επιλογες για διαθεση vdsl ειται απο το site της nova τηλ στο 13731 καθως και στο support εδω και ειναι ολοι αρνητικοι οτι στην περιοχη μου δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα.Μετα απο αυτο και εχοντας προβλημα με το adsl κανω φορητοτητα στην cosmote που εχει διαθεσιμοτητα,ακολουθως μετα την φορητοτητα με παιρνουν απο nova για προσφορα λεγοντας μου οτι υπαρχει διαθεσιμοτητα vdsl στην περιοχη μου επιμενοντας και να κανω υπαναχωρηση στην cosmote.Ξαναπαιρνω τηλ στο 13731 και μου απαντα ο τεχνικος οτι δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα vdsl στην περιοχη μου.Τελικα ποιος λεει ψεμματα !!! ξεκινα με το αν εχεις νεα kv κοντα σου και αν παιζουν ηδη.ο Wizard μπορει για καποιο λογο να βγαζει κατι λαθος.περιοχη?νεα καφαο?αν ναι απο ποιον παροχο?αν δινει ενας παροχος λογικα θα σου δινουν και οι αλλοι.
PALMERMAK Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Καμπίνες έχει η Vodafone και δίνει διαθεσιμοτητα. Ρώτησα και σε κατάστημα νόβα και μου ειπαν ότι δίνουν μόνο 100 mbs με 58 ευρω full πακετο.
poulinos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 3 minutes ago, PALMERMAK said: Καμπίνες έχει η Vodafone και δίνει διαθεσιμοτητα. Ρώτησα και σε κατάστημα νόβα και μου ειπαν ότι δίνουν μόνο 100 mbs με 58 ευρω full πακετο. πριν λιγο καιρο ξεκινησε η Nova να δινει και απο καμπινες της vodafone(vlu).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα