sils Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα σε όλη την παρέα, ανοίγω ένα θέμα για όλους τους τυχερούς που βρίσκονται σε διακοπές να δούμε τι παίζουμε το καλοκαίρι. Λοιπόν εγώ για άλλο ένα καλοκαίρι έχω λιώσει το 3ds και παίζω σε vc TO ZELDA oracle of time. Απίστευτο παιχνίδι αλλά και απίστευτα δύσκολο απορώ εάν το έχει τελειώσει κάποιος σε GB color . Επίσης παιζω και το kirby 3d adventure ,donkey Kong (game n watch)🤪🤪πολυ καλό επίσης. P S .Λοιπόν οι τύποι στην νιντυ έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στην VC τους τα γραφικά είναι πανέμορφα ο ήχος επίσης δικαναλος και το καλύτερο save on state. Η αίσθηση του να παίζεις Gbc σε μηχάνημα της nintendo ξεπερνάει και τον καλύτεροemulator sto pc. Πραγματικά ακόμα θεωρώ το 3ds την πιο πετυχημένη φορητή με τεράστια βιβλιοθήκη. 2
fytotech Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Εγώ είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που δεν πήρα κάποια φορητή συσκευή. Έχω το PS Vita και το 2DS. Κάθε χρόνο έπαιρνα μαζί μου εκατό καλώδια κι έπαιζα μισή ώρα. Δεν άξιζε ο κόπος. Φέτος για πλάκα έβαλα έναν emulator στο κινητό κι έχω λιώσει το Pokemon Fire Red! 2
sils Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 31 λεπτά πριν, fytotech είπε Εγώ είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που δεν πήρα κάποια φορητή συσκευή. Έχω το PS Vita και το 2DS. Κάθε χρόνο έπαιρνα μαζί μου εκατό καλώδια κι έπαιζα μισή ώρα. Δεν άξιζε ο κόπος. Φέτος για πλάκα έβαλα έναν emulator στο κινητό κι έχω λιώσει το Pokemon Fire Red! Ίσως το Πόκεμον να παίζεται εύκολα σε κινητά.... Όλα τα άλλα όμως δραμα ειδικά εάν δεν έχεις gamepad..... Δεν ξέρω έχω ξενερώσει με τα games sto κινητο. Έχω καιρό να παίξω κάτι καλό σε κινητό. 1
soundou Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Εγω περιμενω την 100 vdsl για να παιζω με το psvita assasin creed oddysey με δεδομενα κινητου
sils Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, soundou είπε Εγω περιμενω την 100 vdsl για να παιζω με το psvita assasin creed oddysey με δεδομενα κινητου Έχει πάρει έξτρα grip για L2,R2?
fytotech Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, soundou είπε Εγω περιμενω την 100 vdsl για να παιζω με το psvita assasin creed oddysey με δεδομενα κινητου Έχεις 50άρα ή ακόμα πιο χαμηλά; Με 50άρα παίζεις άνετα πάντως.
soundou Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Περιμενω να ενεργοποιηθει η 100αρα.στο ps4 θελω upload απο οτι καταλαβα κ στο vita dowbload.σωστα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα