Επισκέπτης Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 HP Deskjet Ink Advantage 3830 δεν εκτυπώνει έγχρωμα μέσα από τα Windows 10. Αν κάνεις μία δοκιμαστική εκτύπωση από την οθόνη πάνω στον εκτυπωτή βγαίνει κανονικά με χρώμα. Αν στείλεις κάτι από τα windows το βγάζει ασπρόμαυρο πάντα. Δοκίμασα κάτι πράγματα από το google αλλά τίποτα..
zx1234r Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Προφανώς έχεις αλλάξει τις προεπιλογές εκτύπωσης. Πήγαινε στους εκτυπωτές και άλλαξε το.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Καινούργιο είναι. Σήμερα το πήρα. Δεν βρίσκω πουθενά επιλογή για gray-scale και color.. Edit: Ήθελε τους drivers από την HP γιατί με των WIndows δεν. Λάθος μου που δεν το σκέφτηκα. Ας διαγραφεί το θέμα.. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2019 από Επισκέπτης
fwtaras19 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα εχω το ιδιο πρόβλημα με τον ιδιο εκτυπωτή, έκανα απεγκατασταση και εγκατάσταση ξανα απο την hp αλλα τιποτα, στις προτιμήσεις εκτύπωσης δεν μου δίνει καν την δυνατότητα να επιλέξω έγχρωμη εκτύπωση. Αν κάποιος γνωρίζει για το συγκεκριμένο θέμα θα ήθελα την βοήθεια του.
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2109696416 HP Ειναι πολυ εξυπηρετικοι Εχω τον ιδιο σε windows 7 Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2021 από Γιάννης Platano
fwtaras19 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 θα δοκιμασω να τους καλεσω αυριο, ευχαριστω φιλε! 1
Obiwan88 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Παιδιά, για να μην ανοίγω ολόκληρο θέμα γ μια ερώτηση, βρήκα αυτό το θέμα το οποίο έχει μια κάποια με αυτό π θέλω Ν ρωτήσω. Συγνώμη αν είναι λάθος αυτό. Ας το μεταφέρει κάποιος mod στο κατάλληλο. Λοιπον: όταν πάω να εκτυπώσω μου βγάζει στ ρυθμίσεις 2 επιλογές. 300dpi κ 600dpi. Δε γνωρίζω πολλά άλλα φαντάζομαι πως το 600dpi σημαίνει κ καλύτερη ανάλυση. Αυτό π θέλω Ν ρωτησω: με τα 600dpi,ξοδευεται ΠΟΛΛΉ περισσότερη μελάνι ή όχι? διότι αν η διαφορά στην μελανι είναι αμελητέα, τότε μήπως δεν αξίζει να εκτυπώνω στο 300dpi? (αυτό κάνω εδώ κ καιρό για οικονομία στ μελάνι). Παρακαλώ πολύ, τα φώτα σας.
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 6 λεπτά πριν, Obiwan88 είπε Παιδιά, για να μην ανοίγω ολόκληρο θέμα γ μια ερώτηση, βρήκα αυτό το θέμα το οποίο έχει μια κάποια με αυτό π θέλω Ν ρωτήσω. Συγνώμη αν είναι λάθος αυτό. Ας το μεταφέρει κάποιος mod στο κατάλληλο. Λοιπον: όταν πάω να εκτυπώσω μου βγάζει στ ρυθμίσεις 2 επιλογές. 300dpi κ 600dpi. Δε γνωρίζω πολλά άλλα φαντάζομαι πως το 600dpi σημαίνει κ καλύτερη ανάλυση. Αυτό π θέλω Ν ρωτησω: με τα 600dpi,ξοδευεται ΠΟΛΛΉ περισσότερη μελάνι ή όχι? διότι αν η διαφορά στην μελανι είναι αμελητέα, τότε μήπως δεν αξίζει να εκτυπώνω στο 300dpi? (αυτό κάνω εδώ κ καιρό για οικονομία στ μελάνι). Παρακαλώ πολύ, τα φώτα σας. Οσα πιο πολλα dpi τοσο πιο πολυ μελανι . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα