AristidisZ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, IceMC είπε Γιατί δεν πας από το Αεροδρόμιο μέχρι Προαστιακό Κορωπίου, και από κει να κατέβεις Γλυφάδα με το 120 αφού πας Νότια Αττική, και από Γλυφάδα να συνεχίσεις όπου θες; Αθήνα πας, δεν πας αεροδρόμιο οπότε δεν έχεις θέμα χρόνου να προλάβεις κάποια πτήση. Άμα είσαι τυχερός και δεν μπει ελεγκτής από Αεροδρόμιο μέχρι Κορωπί, θα πας εκεί που θες τσάμπα (στα αστικά ελεγκτής μπαίνει μια στις 500)...πεταμένα λεφτά ρε φίλε να πάρεις ταξί δεν αξίζει. Τον ταξιτζή να τρίβει τα χέρια του θα καταφέρεις. Με άλλα λόγια, προτιμάς να χάσεις 1 ώρα από το χρόνο σου, ή 30φευγα ευρώ; Απλά μην πετύχει τα βραδινά δρομολόγια και μετά ανοίγει thread πως να περάσει ένα βράδυ στο Κορωπί μέχρι να έρθει το πρώτο λεωφορείο... 1
IceMC Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Είχα κάνει κάτι παρόμοιο στο Κίτσι (που ανήκει στο Δήμο Κρωπίας) για να πάρω το δρομολόγιο του 00:10 που φτάνει μέχρι Ακαδημία. Ήθελα να τσεκάρω αν πάει κέντρο μέσω Συγγρού, μέσω Αμφιθέας, ή μέσω Βουλιαγμένης. Τελικά ισχύει το 2ο. Αν δεν έφευγε την είχα βάψει γιατί μιλάμε για χωριό, ούτε καν κωμόπολη. Γενικά παίρνω τέτοια ρίσκα. Τώρα όσον αφορά το ταξί....δε μπορώ να μπω στη λογική κάποιου που παίρνει ταξί ενώ υπάρχουν λεωφορεία. Έτσι το πετάς το 30αρι, λες και είναι 10λεπτο; Φυσικά άμα ήμουν πλούσιος θα έπαιρνα ταξί χωρίς δεύτερη κουβέντα. Αλλά άμα είσαι μικρομεσαίος.........γιατί ρε φίλε; Γιατί; Τώρα αν ο TS είναι ματσό ας πάρει και ταξί για να πάει από δω μέχρι τη Θεσσαλονίκη. Να ντραπώ που προσπαθώ να γλυτώσω λεφτά και να πάω τσάμπα; Από όπου είναι θα Γλυτώσω. Και εγώ είμαι και άνθρωπος που κάνει διαδρομές τύπου Πέραμα - Γλυφάδα - Ραφήνα στην ίδια μέρα. Πρέπει να γλυτώσω από όπου μπορώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα